Gå til innhold

TyrantOfWinter

Medlemmer
  • Innlegg

    215
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TyrantOfWinter

  1. Wii U så stilig ut den. Nyskapende og spennende. Akkurat hvorfor folk er så opphengte i grafikken på Wii U versus neste Playstation eller Xbox forstår jeg ikke. At Nintendo nå mest sannsynlig får den kraftigste konsollen er i for seg positivt nok, men det er ikke grunnen til at jeg kjøper den. Grunnen er heller ikke at den er innovativ.

    Grunnen til at jeg kjøper den er rett og slett at den har Nintendo sine spill. At Wii har dårligere grafikk enn PS3/360 har jeg aldri brydd meg om. Wii har Zelda. Wii har Mario. Wii har Metroid. Av disse spillseriene er det dog bare Metroid som etter min mening har hatt stor nytte av Wii sin teknologi. Alle andre gimmickene til Wii bryr jeg meg fint lite om. Wii Fit er for meg totalt uinteressant. Nintendo sine spillserier, som jeg har spilt siden jeg var liten gutt, får jeg på Nintendokonsoller. At Nintendo nå får nye hestekrefter grafikkmessig synes jeg jo er spennende, og et Zelda i 360/PS3- grafikk hadde vært nydelig. Men vil ikke at de skal ødelegge noen av de kjære seriene med gimmicks. Sånn sett har de klart seg fint med Wii. Galaxy, for eksempel, kunne de etter min mening ødelagt hvis de hadde prøvd å gjort det mer unikt gameplaymessig, men de klarte å begrense ”unikheten” til at jeg fortsatt liker det. Men jeg spiller heller Super Mario 64 hvis jeg skal sette meg ned å oppleve det som etter min mening er ultimat Nintendomagi.

    Jeg spiller ikke bare Nintendo, i mainstreamspill som FIFA krever jeg realisme og state of the art- grafikk. Om Nintendo hadde utviklet en Wii- fotballsko du kunne bruke til FIFA hadde jeg fortsatt kjøpt FIFA til 360, siden bedre grafikk i mine øyne gjør det mer realistisk.

    Wii U generelt så lovende ut, men ærlig talt er jeg bare glad det ble vist frem en ny Nintendomaskin. Kontrolleren er spennende hvis de bruker den rett. Touchskjermen virket praktisk for dem som deler TV, men jeg har min egen TV å spille på. Kommer jeg til siste boss på Zelda, og noen i all hast måtte lånt Tven av en eller annen merkelig grunn, hadde jeg heller lagret, skrudd av og fortsatt senere. En håndholdt skjerm er for meg ingen substitutt for en TV-skjerm.

  2. hva tenker du på tyrant? Liverpool-Alsaker du tenker på sant? Enig i den.

     

    Synes ellers at Berba gjør en bra figur i første og tilsvarende dårlig i andre...

     

    enig i tc47 hva gjelder straffen, men ikke angående eksekutør...

    Selv om jeg synes det var greit at Nani tok straffen, så hadde jeg aldri trodd at han skulle ta en så arrogant straffe.

     

    Man hører aldri at noen kritiserer en hard straffe med bra oppløp, i lengste hjørne...

     

    Ja, tenker på Liverpool- Alsaker.. Sist sesong uttalte han jo til VG eller Dagbladet at han nesten håpet at Chelsea skulle slå hans eget favorittlag sånn at United ikke skulle få flere ligatrofeer enn Liverpool. Da er det kjedelig å høre han kommentere United, da du vet hvor orgasmisk herlig han synes det målet til Hangeland var. Han blir jo mer begeistret over at Torres tar av seg genseren på sidelinja enn at United scorer.

     

    Ellers bør vi ikke skylde på dommeren, han klarte seg fint. Vi var faktisk litt heldige som i det hele tatt fikk poeng idag, da Fulham var helt på høyde med oss. Å skylde på Nani blir ihvertfall håpløst, han var jo faktisk et friskt pust, og bare uheldig som bomma på straffe.

  3. Dårlig forestilling, og fremover fungerte lite idag. I Berba-diskusjonen stiller jeg meg bak de som mener han bør selges. Skulle Berba fungert måtte United lagt om hele systemet å spilt med ham bak to spisser, som en slags angripende midtbanespiller. Som spiss er han ikke god nok, og dessuten en sutrekopp. Men Ferguson tenker ikke sånn, han vil komme mer rundt langs kanten, så Berba må vekk. Tror heller ikke akkurat at han er en inspirasjon for lagkameratene der han går og sutrer. Han klager til Macheda etter hver lille feil han gjør, og dette kan nok være kjipt for en urutinert unggutt.

     

    Men utenom Berbatov hadde heller ikke kantene en god dag, og Nani svinger dessverre enda kraftig i prestasjonene. Når skal det mye til for at vi vinner ligaen, og jeg er ikke optimist.

  4. Før kampen virket det som om det var en slags stillhet mens de spilte musikk fra Once Upon a Time in the West. Er dette en sang som vanligvis spilles før kamp? Eller var det en form for markering for noe? Ser lite La Liga, så jeg vet ikke hva drillen pleie å være på Santiago Bernabeu.

  5. Jeg mener ikke han passer inn. Vi er et storlag, og bør ha flere enn 1 spiss som kan avgjøre store kamper. Owen er dyktig, men dessverre skadet. Mot gode lag blir Berbatov for treig. Jeg har ikke alltid vært negativt innstilt til ham, det er først nå når det tilspisser seg jeg ser ham blir for dårlig. I starten digga jeg ham, og synes fyren var genial. Men å bare være istand til å score mot dårlige lag holder ikke mål i United.

     

    Når Ferguson kjøpte Tevez sa han at tiden der to like spisser (Rooney og Tevez) ikke funka var over. Dette stemte. Uten Berbatov i klubben, med Tevez og Rooney på topp vant vi PL og CL. Javisst hadde vi en Ronaldo i storform, men vi har da gode kanter nå også. Og hva gjør Ferguson etter sesongen? Kjøper Berbatov, en helt annerledes spillertype, og bruker ham i stedet for Tevez. Tevez er en sutrekopp, men alle bør nå innse at det var en stor feil å ikke la ham spille. Er det i det hele tatt noen som trodde at Berba kunne score mot Chelsea? Det er mange spisser i Premier League jeg heller kunne tenkt meg alene på topp den kampen. Og det nytter ikke å mase om at han er god sammen med en annen spiss på topp, så lenge United spiller de aller fleste store kampene med 1 spiss.

  6. Uheldig kamp. Når det er 11 mot 11 rundspiller vi dem, og å ryke ut mot et dårligere lag svir dypt inn i sjela. Synd at Rooney halter rundt der, kunne trengt ham helt skadefri. Kantene er gode idag, det var kjekt å se. Hvorfor United har Carrick er for meg en gåte. Jeg har ristet på hodet av ham mange ganger denne sesongen, å ble bare flere idag. Berbatov kommer også dessverre inn når vi skal jakte mål på slutten. For min del kunne like så godt Peter Schmeichel kommet inn med bind for øynene. At vi må ha en ny spiss i sommer bør ingen tvile på. Vi har Owen, men for meg er han den eneste kvalifiserte spissen vi har utenom Rooney. Macheda kan bli veldig god, men er ikke helt der enda. Ser noen for seg Berbatov avgjøre en kamp mod Chelsea? Eller en CL- finale? En ny venstreback hadde ikke vært å forakte heller, Evra har hatt en sliten periode i det siste, og trenger avlastning.

     

    Første omgang står det stor respekt av, men dessverre har ikke Rafael stor nok rutine til å unngå den taklingen. Tung kveld.

  7. Dommeren gjorde mange feil, men vi som er Unitedsupportere bør være urolige for andre ting. Uten Rooney er vi akkurat nå for dårlige til å vinne serien i mine øyne. Hadde Owen vært skadefri tror jeg han kunne vært en joker i innspurten. Men Berbatov... Visst er det stilig å se på når han drar av en mann og to langs kanten der i 1. omgang, men la oss innse det, mot kvalifisert motstand er han for dårlig. Altfor dårlig. Når en 18- åring, som hele sesongen har slitt med skader bruker noen få minutter på å gjøre det Berba har slitt med en hel kamp, må vi bare bite i støvet og si at vi ikke har god nok dekning på topp nå.

  8. Hadde selv 3 katter da vi fikk oss hund. Boerboeler har ikke noe særlig til jaktinstinkt, så sånn sett har aldri hunden vår gjort noe for å skade kattene. Men jeg lyver hvis jeg sier de går godt sammen. De slåss ikke, og får hunden mulighet, slikker han bare pelsen til kattene :p Men i og med at han er så stor blir kattene redde ham.

  9. Staffordshire bull terrier kan bli forbudt i Danmark

     

    Sære greier. Er det dette danskene kaller en "farlig hund"?

     

    Ja, ble oppgitt når jeg leste denne saken. Er nok på grunn av at dette er hunder som er ettertraktet i kriminelle miljøer. Det er sterke hunder, som med "feil" eiere kan bli våpen. Trist at noen eiere ødelegger sånn for alle de fornuftige eierne der ute! Det triste er at hvis disse rasene blir ulovlige, finner bare de kriminelle nye lignende hunder de kan bruke, f.eks Bullmastiff, som ikke var en av de nevnte rasene.

     

    Har selv en Boerboel-hann som fyller 3 år i sommer. Det var også en av rasene som skulle vurderes ulovlig i Danmark. Jeg er i en stabil familie, og hunden vår er snill som et lam. Han er 65 kilo tung og full av muskler, så selvfølgelig ser jeg at han kunne vært farlig i feil hender. Han har aldri hatt antydninger til fiendtlighet mot noen som helst. Han er en vakthund, så han gir beskjed når det er folk i gårdsplassen, men uten å være truende, og har aldri så mye som knurret mot et menneske. Ellers er han et skikkelig kosedyr, og snill mot alle som er snille mot ham og mot oss. Han liker ikke andre hannhunder, men det er jo helt normalt. Boerboeler har heller ikke noe særlig til jaktinstinkt, så vi nøler ikke med å la ham løpe uten bånd blant sauene vår, for han skader dem ikke.

     

    Oppdrettere må være mer kresne på hvem de selger til, og ikke bare tenke profitt, for jeg vet at det er mange her i landet som ikke burde hatt store hunder.

  10. I motsetning til bortekampen mot Liverpool ble jeg veldig skuffa da vi tapte i går. Jeg har verken hatt veldig tro på seier på verken Stamford Bridge eller Anfield, men i motsetning til mot Liverpool eide vi denne kampen, og hadde fortjent alle 3 poengene. Var gøy å se en midtbane bestående av både Fletcher og Anderson, som til tider utspilte Chelseas rutinerte midtbane. Dette var surt, gutta fortjente bedre... Men vi tar dem på Old Trafford :)

  11. Synes Valencia har vært helt ok, men Nani derimot, begynner jeg å miste tålmodigheten med. Mange touch på ballen kan være bra iblant, men da må han bruke dem korrekt. Blir ihvertfall aldri en "ny Ronaldo", og ville like å sett han bli byttet ut i pausen. Ellers fungerer det greit. Noen feil bakover, men ellers har det sett greit ut. Uheldig at vi ligger under.

  12. Dette var forbanna trist, dog ikke uventet. Gutta så nervøse og altfor forsiktige ut idag. Dessverre føler jeg det er sånn hver gang vi møter Liverpool på Anfield. Ok, så vi slo dem 1-0 der både i 06/07 og 07/08, men seirene begge de gangene var ufortjente. Liverpool er som regel det klart beste laget når de møter United på Anfield, for nøkkespillerne til United virker paralyserte når de spiller der.

     

    Jeg har alltid mye mer tro på seier mot Liverpool på Old Trafford, og sist synes jeg vi var uheldige da vi tapte 1-4. Men det forundrer meg stadig når jeg treffer Liverpoolsupportere som er pessimister før lagene skal møtes på Anfield. "Dette går til helvete for Liverpool!" var det en Poolsupporter som sa til meg for noen dager siden. Jeg klarer ikke å forstå hvordan de klarer å si slikt. Alle bør vite at når Liverpool møter United på Anfield med The Kop i ryggen gires de opp til å spille over evne. De løper og løper, for det er så viktig for dem å slå storebror. Og sånn har Liverpool vært de siste 18-19 årene... de vinner ikke ligaen, men hjemme på Anfield er de fullt kapable til å spille over evne og slå lag som United og Chelsea.

     

    Vi bør ikke dvele med dette tapet, for vi vet at United ER et bedre lag enn Liverpool, men alt kan skje i et derby på Anfield. Se heller fram mot mars, for med en stor hevnlyst og lærdom av tidligere feil kan vi banke Liverpool på Old Trafford :)

     

    Jeg må bare tilføye, at selv om jeg tror United hadde slitt med å vinne uansett på Anfield, skulle jeg likt å sett Anderson sette litt fart i midtbaneleddet i stedet for Scholes eller Carrick, som er litt temposvake begge to. Og Fletcher var sårt savnet. Berbatov ble veldig lovpriset av mange, på grunn av noen tekniske lekkerbiskener i 1. omgang. For all del, flott å se på, men sjansene ble større med en gang Owen kom inn. Du scorer ikke mot et lag som Liverpool med å bare drive showboating.

  13. Dette var forbanna trist, dog ikke uventet. Gutta så nervøse og altfor forsiktige ut idag. Dessverre føler jeg det er sånn hver gang vi møter Liverpool på Anfield. Ok, så vi slo dem 1-0 der både i 06/07 og 07/08, men seirene begge de gangene var ufortjente. Liverpool er som regel det klart beste laget når de møter United på Anfield, for nøkkespillerne til United virker paralyserte når de spiller der.

     

    Jeg har alltid mye mer tro på seier mot Liverpool på Old Trafford, og sist synes jeg vi var uheldige da vi tapte 1-4. Men det forundrer meg stadig når jeg treffer Liverpoolsupportere som er pessimister før lagene skal møtes på Anfield. "Dette går til helvete for Liverpool!" var det en Poolsupporter som sa til meg for noen dager siden. Jeg klarer ikke å forstå hvordan de klarer å si slikt. Alle bør vite at når Liverpool møter United på Anfield med The Kop i ryggen gires de opp til å spille over evne. De løper og løper, for det er så viktig for dem å slå storebror. Og sånn har Liverpool vært de siste 18-19 årene... de vinner ikke ligaen, men hjemme på Anfield er de fullt kapable til å spille over evne og slå lag som United og Chelsea.

     

    Vi bør ikke dvele med dette tapet, for vi vet at United ER et bedre lag enn Liverpool, men alt kan skje i et derby på Anfield. Se heller fram mot mars, for med en stor hevnlyst og lærdom av tidligere feil kan vi banke Liverpool på Old Trafford :)

  14. Jeg sover altfor lite, så jeg vet at det er grunnen til at jeg får det. Er det andre her som pleier å få det etter helt syke drømmer? Mareritt har jeg hatt mange av opp gjennom tidene, men mareritt for meg er mer gjennomført ekle drømmer, med kanskje et trist tema, som at noen dør osv. Drømmene jeg får før søvnparalysen skjer er noe helt annet. De kan virke helt normale, for så plutselig å få noen så nifse scener at hodet våkner så raskt at kroppen ikke følger med :p I natt, for eksempel, drømte jeg at jeg var på en lang sykkeltur på fjellet. En helt normal drøm, selv om jeg ikke pleie å sykle på fjellet :p Plutselig skiftet drømmen om til en scene i en kirke, og jeg husker hva som ble sagt og alt i drømmen... En gutt og en jente bare stod der plutselig, da gutten plutselig kysste jenta. Jenta kysset tilbake, og etter intens klining begynner ansiktet til jenta å bli merkelig, og hun sier gråtende "I keep looking, but I can't find her". Hvorfor jeg drømte på engelsk forstår jeg ingenting av :p Men uansett, de fortsetter å kline, og jenta blir på en måte uttørka i ansiktet, før hun sier "There she is", og med ett blir skikkelig sånn demonbesatt og klikker helt på gutten, og skriker skikkelig høyt og skjærende. Det kom så uventet, og er så totalt utypisk for hvordan jeg drømmer.

  15. Selv prøver jeg å ikke åpne øynene, da jeg helt ærlig frykter hallusinasjoner. De første gangene kan man sikkert tro de er ekte, men i og med at du er våken klarer du å tenke hva som foregår etter hvert som det skjer flere ganger. Det som jeg tror ligger i bunn hos alle er at brystet blir tungt, og at du kan bevege deg veldig lite/ingenting. Selv forstår jeg ikke hvorfor du synes dette høres kult ut :p For meg som ikke har hatt det så mange ganger, er det fælt de få gangene jeg har det.

  16. Jeg har hatt dette 3 ganger nå tror jeg. Forrige gang var nå for en bitteliten stund siden :p Jeg åpner aldri øynene da dette skjer. Hører heller ikke spesielle lyder som jeg kommer på. Ellers virker det ganske likt som hos resten av dere, men da dere opplever de skumle tingene når dere åpner øynene, så har jeg mer sett på dette som noe kroppen min gjør for å unnslippe mareritt. Jeg har blitt ganske kjapp på å vri meg utav paralysen nå, men jeg klarer ikke å si meg fascinert av dette, jeg synes det er like jævlig hver gang, og får intense frysninger til lenge etter at det har skjedd.

  17. Åh, nå begynte jeg å grine igjen.

    huh..? :dontgetit:

     

     

    Bowser er en fin kar :D

    Jeg tror alltid at han er en Dogo canario. Vet om en Dogo med den fargen der nemlig..

     

     

    Takk :) Han er en fullblods Boerboel, men du er ikke den første som har tippet Dogo Canario, for å si det sånn :p De er jo ganske like mange av mastiffrasene, så lett å forveksle. Bowser har blitt tippa som både Dogo Canario, Cane Corso, Fila Brasileiro og Bullmastiff, men morsomt av alt var når en dame spurte om det var Rottweiler :p

     

    ElvisTCB: Hva?:p Var det til meg eller Turtlis?

  18. Da har Bowser rukket å runde 2 år for noen måneder siden, og nærmer seg utvokst, selv om en Boerboel ikke er fullt utvokst før 3-4 årsalderen. Han er en fantastisk gutt, og føler oss vanvittig heldige med valget av valp vi gjorde for 2 år siden. Han er så stabil og snill som det går an :)

     

    46854696.jpg

     

    46784694.jpg

     

    46844698.jpg

  19. Blir umulig å få et fasitsvar på dette. Med en stor hund i kamp mot en ulv er det så store krefter i sving at det blir vanskelig å si hvem som "vinner". De største ulvene er svære, og på papiret skal de ha en klar fordel mot hvilken som helst hund. Men mye kan skje når to store dyr barker sammen. Jeg så en lengre oppe nevnte Rhodesian Ridgeback lengre oppe. Jeg er ganske sikker på at en RR aldri har drept en løve alene, for å si det sånn. Jeg er ganske sikker på at ingen hund kunne drept en løve, og en ulv hadde også fått passet sitt påskrevet mot en løve. Det er dokumentert at Boerboeler, som jeg selv eier, har drept både friske og skadde leoparder, alene, noe som viser at alt kan skje hvis sånne dyr barker sammen. For på papiret har en leopard, som også har mye hjelp i potene sine i tillegg til kjeften, en klar fordel.

  20. Jeg er glad Ronaldo stikker. Han var en av de få spillerne som kunne si: "Jeg elsker klubben, og vil fokusere på å vinne trofeer her i mange år fremover" uten at jeg trodde noe som helst på det. Nå må vi få inn noen forsterkninger, sånn at United blir et enda bedre kollektiv... da kan neste sesong bli et høydepunkt ;)

  21. Oi, hadde helt glemt ut denne tråden :p Siden det er så lenge siden sist jeg postet tar jeg en liten statusoppdatering på Boerboelen min Bowser :)

     

    Bowser ble 2 år for noen dager siden, og snillere hund skal du lete lenge etter. Han begynner å bli dominant mot andre hunder, som er naturlig, men mot mennesker er han fortsatt snill som et lam. Dagene hans går mest i å springe sammen med sauene våre, og gjøre som hunder pleier å gjøre. Nå er han vel i overkant av 70 cm til skuldrene, og rundt 65 kilo. Jeg har vært uten kamera en stund, så poster et gammelt bilde inntil jeg får nytt kamera :)

     

    Bowser.jpg

×
×
  • Opprett ny...