Gå til innhold

S!D

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av S!D

  1. Hvorfor godtok du gavekort? Kunne du ikke sagt de har gått konkurs 1 gang og sansyligheten basert på forumer er stor for de går konkurs flere ganger? Så du burde krevet ny vare eller pengene tilbake.Egentlig hadde jeg håpet å kjøpt nero 11 OEM derfra og betalt med kredittkort er vanskelig å få tak i den til 100 kr uten å bestille ny pc.

     

    Fikk valg mellom nytt tastatur eller gavekort. Og trengte ikkje tastatur lenger (etter å ha venta en stund måtte eg kjøpe meg nytt)

  2. Da lagrer dere infoen i databasen og henter ut via SQL.

     

    Du sier forøvrig ingenting om dere har brukt ferdigløsning ala Wordpress eller om dere lager alt fra scratch og studerer HTML for første gang i deres liv.

     

    Beklager lite info, er ganske fersk innenfor HTML, CSS osv. Er et skoleprosjekt så all kode skal være håndkodet i størst mulig grad. Vi bruker ikke Wordpress el. og forholder oss for det meste til guider og tutorials på nett, men akkurat her er vi ikke helt sikre på nøyaktiv hva vi skal søke etter.

     

    Det vi prøver å få til er at vært utested blir på en måte et eget "objekt" og at en på hovedmenyen har en slags intern søkemotor, med flere valg (eks: vise kun utesteder med 20 års aldergrense, rangere utestedene etter eks det med lavest ølpris). Det vi ønsker skal vises på hovedmenyen er da bare en liten "smakebit" av utestedet, der det bare blir vist generell info, mens når en klikker seg inn på utestedet får en all info som vi har tilgjengelig for utestedet. Noe lignende det du får når du går inn på prisguide.no og søker opp forskjellige ting der.

     

    Problemet er at vi ikke vet hvordan vi skal få gjennomført dette..

  3. Du må spesifisere litt mer hva du trenger hjelp til. Skal du hente data fra eksterne nettsider? Hvis du skal lokal data, så bruker du database og SQL for det.

     

    Vi holder på å lage et nettsted med oversikt over diverse utesteder i Oslo, og kunne tenke oss å få inn en funksjon som gjør det mulig for brukeren og sortere utestedene etter evt pris, aldersgrense eller rangering.

     

    Gjerne noe lignende det en finner på prisguiden.no eller finn.no.

  4. Hei! Hva syns du om dataspill? hvorfor spiller du? Hva spiller du? Hvorfor spiller du ikke? Evt. farer og ulemper med dataspill/dataspilling?

     

    Har i oppgave i norsk å skrive en artikkel om hva et dataspill er, hvorfor dataspill er så populært, skal og drøfte evt. farer/ulemper med dataspill og dataspilling.

    så tenkte jeg bare skulle spørre folk hva de mener om dataspill.

     

    Personlig synst jeg at dataspill er helt fantastisk, bruker det som avkobling fra jobb og skule og kan lett sitte noen timer med AoEII, Diablo II, CSS og Starcraf II og spille med kompiser. Farer er det jo ved alt en gjør her i livet men en ulempe med dataspill er jo at noen kan bli litt avhengig og sitte i mange timer om dagen med ett spill. også har en jo de svake sinn som kan bli aggresive og voldelige av det.

  5. Satt på pcen da nettet plutselig sluttet å fungere, gikk og sjekket routeren men berre power-lyset lyste, skrudde den av og lot den være av en stund og når eg slo den på igjen lyste power, DSL og ethernet lysene, men ikkje internett og WLAN.

    kobla til med kabel og prøvde å komme inn på HTML sida til routeren men kom ikkje inn. har sjekka kjør-CMD-ipconfig og default gateway e blank. har prøvd 'trubleshoot problems' og får beskjed om at den ikke har et gyldig ip oppsett.

     

    any ideas?

  6. Har du prøvd F11?

    Det er det HP pleier å bruke til recovery.

    Gjordt det, faar berre aa sette maskina tilbake til et tidligere tidspunkt etter Win7 installasjonen... har og faatt opp en meny som heter "Image Recovery" men da maatte en ha en iso eller dvd... mener og huske at da pappa fikk pcen (det er hans sin) skulle en brenne noke backup paa en dvd... men regner med at den er borte for lenge sida... noen som vet noke om noke sant?

  7. Hei har en HP Pavilion DV6560eo og den har opprinelig Windows Vista men har installert windows 7, men no maa eg sette den tilbake til Vista, men faar ikke til aa bruke Recovery partitionen :s har en DV av 9000 serien og der er det ganske rett fram og trenger berre aa trykke F8 eller noke i oppstarten, og naar det er ferdig er vista installert med drivere og alt... hvorfor funker ikkje det med DV6560'en?

     

    Mvh S!D

  8. hei, sliter litt med at naar jeg spiller wow saa fryser pcen, bildet blir forvrengt og lyden henger seg. trodde dette var bare med wow men pr;vde css naa og det samme skjedde der og har windows 7 naa men hadde windows xp x64 f;r og det samme skjedde da og :(

    noen som har noen forslag?

    her er oppsett av pc https://prisguiden.no/calc_waggon.php?waggon_id=92939

  9. ja det var CD som var boot disk, men har fått ordna det no :)

     

    var en liten glipp fra min side :p som jeg nevnte over så hadde jeg kobla ut alle harddiskene, eller rettere sagt alle sata kablene og jeg er vant til at cd/dvd har IDE (hatt det på alle mine tidligere maskiner :p) så glemte jeg å sette den inn igjen så det er ikke noe rart at maskina ikke leste av cd når jeg satt dem inn xD xD

  10. har prøvd å sette inn Windows 7 og Windows XP DVDen men den vill ikke lese dem lenger, kommer berre opp den "insert proper boot device" erroren

     

    Sjekk i BIOS at du har satt CD som første boot disk. Virker som du har en hard disk som boot disk, derfor får du den feilen.

     

    ganske sikker på at det er cd som er boot disk, ska sjekke senere når jeg er ferdig på skulen.

  11. Da du fjernet Windows XP partisjonen, fjernet du også boot disken/partisjonen hvor Windows 7 la inn sin boot loader.

    Det du kan prøve er å stappe inn WIndows 7 DVDen, og prøve en reparasjon. Virker ikke det, må du installere Windows 7 på nytt.

     

    har prøvd å sette inn Windows 7 og Windows XP DVDen men den vill ikke lese dem lenger, kommer berre opp den "insert proper boot device" erroren

  12. hei, faderen har en bilradio der han ikke får inn signal, har prøvd med anna radio og det funker så kan ikke vere antenna det er noe galt med.

    radioen vi snakker om er en Clarion PU-2380B og hører til en Citroën C5 2001 modell, tror kanskje det er tuneren som har røket.

    noen som vet om det er mulig å få tak i en ny radio av den typen eller en ny tuner?

     

    på tuneren står det iallefall : 154A0072F0

    /80-2088-AL

×
×
  • Opprett ny...