Gå til innhold

mtsivert

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mtsivert

  1. mtsivert: Slapp du VAT da?

     

    Nei, etter et døgn fikk jeg epost om at ordren var kansellert pga. feil i adresse / betalingsinformasjon.

    Ser ikke ut til at dette er mulig å få til.

     

    Har bestilt fra proshop nå, men ikke fått bekreftelse fra dem enda.

  2. Skal du ha klokke som er vanntett bør den være minst 10 ATM (100M) og itilegg vil ha saphir glass til under 1500,- er nokk Inex et av de bedre valgene. Inex handler så å si alle urverk fra Citizen som er verdens største verk produsent.

    Er du villig til å gå litt opp i pris er Certina eller Tissot gode valg, etter meg å bedømme :-)

  3. I disse tider er det ikke noe vanskelig å bli fritatt. Men skulle tro at du har mer enn god nokk grunn i utggangspunktet, i og med at forsvaret ikke ønsker og ta ansvar for folk som har en sykdom. Psoriasis kan i mange tilfeller (eller ekstreme er kansje det rette ordet) føre til psykiske lidelser, og ikke minst nedsatt livs kvalitet. Er medlem av norsk psoriasis forbund og kjenner en del der som har tilogmed har blitt utføretrygda... Ikke en oppfordring vell og merke da :-P Men det er jo ikke noen grunn til at du skal utsette deg selv for noe du ikke tror kroppen din vil takkle på noen god måte..

  4. Litt sent å skrive noe her da, men bedre sent enn aldri.

    Jeg har hatt psoriasis i snart 4 år nå, er 22år. begynnte smålig på albuer og knær, gikk vekk, kom tilbake, fikk litt på ryggen, dette gikk bort. Men pluttselig for ca. 6 mnd siden begynnte jeg å få over alt, har nå over hele beina,armene og hodebunnen, og ser ikke akkurat noen bedring pr. i dag.

    De salvene jeg får av legen (betnovat) gjør bare at jeg ikke flasser, huden er bare rød, og klør ikke. Har prøvd med solarium men uten hell. Har fått tid hos hudlege,men det 2mnd ventetid :-/

    Legen og folk rundt meg sier heletiden at jeg må finne ut hva som får det til å bryte ut, men det kan jo være alt i fra glede,deprisjon,sorg,alkohol,røyk,angst osv osv. så jeg synes det er ganske umulig å finne ut noe akkurat der da.

    Men om noen har en god salve eller noe, tips???? :-D

  5. Jeg har arvet en Longines klokke, men klarer ikke finne ut hva modellen heter. Den er lik den på bildet utenom bakgrunnen som er champagne farget.

     

    Har sjekka siden til longines men fant den ikke der, er garantert ikke fake. Kjøpt i norge for ca 5år siden..

     

    Takker for eventuelle svar!

    7958906[/snapback]

     

    Vet desverre ikke hvilken modell dette er, men om du ringer Swatch Group Nordic og leser opp det nr som står på baksiden av klokken, så får du et svar av dem :-)

     

    Mvh.

    Michael

×
×
  • Opprett ny...