Gå til innhold

sigzz

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sigzz

  1. Hei!

     

    Jeg har tenkt å skaffe med en hodetelefonforsterker (Fiio E17 for dem som vil vite det), men synes de norske prisene er ekstremt dyre. Det er, så vidt jeg vet, bare Soundgarden og Komplett som har denne varen i katalogen sin, og begge disse selger den til 1795,-

     

    På Amazon.co.uk derimot, selger de den til 103 pund, noe som er vesentlig mye billigere enn de norske butikkene. Jeg har lest at varer over 200 kroner må betales moms på ved import til Norge, men selv når du plusser på moms og frakt vil prisen ligge på rundt 1400,-

     

    Spørsmålet mitt er om noen andre har erfaringer med kjøp av småelektronikk/MP3 spillere på Amazon.co.uk, og erfaringer generelt om andre kostnader etc(frakt, leveringstid osv).

     

    Takk på forhånd!

    - Sigve

  2. Hei!

    Jeg skal skaffe meg ny bærbar pc og har funnet to modeller med spesifikasjoner jeg liker. De er ganske lik på pris og har omtrent samme ytelse (Multicom sin kan du tilpasse selv etter behov). Jeg spør da om noen har meninger angående disse to modellene, eller har noen andre bærbare i tankene som du synes er bedre/rimeligere. Alle svar settes pris på.

     

    Mvh. Sigve

  3. Jeg har gått i gjerrighetsfella, og har selvfølgelig spleiset på ny pc med lillebroren min -_-'. Dette høres jo forsåvidt greit nok ut, men jeg viste vel ikke at han kom til å sløyfe alle vennene sine og bare spille hele tiden. Derfor blir det jo problemer når begge vil ha pcen samtidig.

     

    Det jeg lurte på om noen av dere kunne hjelpe meg med, er om det finnes et program eller lignende som starter opp ved oppstart og starter en stoppeklokke el. Sånn at jeg kan finne ut hvor lenge lillebroren min feks har spilt. Hvis ikke så er det vel sikkert en mye enklere måte å finne ut hvor lenge en pc har stått på, som forhåpentligvis dere kan noe om. Hvis en eller annen kan hjelpe meg er det veldig fint.

     

    Hjelp ønskes, og alle svar blir tatt pris på :)

  4. Jeg har sjekket litt rundt om på nettet, og funnet ut at det å kjøpe ny laptop ikke alltid er like lett for en gamer med lite penger... Jeg kunne godt tenkt meg en bærbar med dobbel-kjerne, helst 2gb RAM, og et brukbart skjermkort (trenger ikke så stor harddisk). Er det noen der ute som vet hvordan jeg kunne fått skaffet meg noe slikt for under 6 høvdinger?

     

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...