Gå til innhold

linndy

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av linndy

  1. Hei, jeg har ganske så uregelmessig mens og denne mnd så fikk jeg mensen som kunn varte i 2 dager, å den pleier å vare rundt 5-6 dager. å etter litt over en uke så fikk jeg igjen mens som varte i 2 dager. har den siste uken hatt ømme bryster og store klumper rundt brysvorten, kan det være tegn på graviditet eller kan det være noe annet rart? har noen opplevd noe lignende?

  2. Hei, jeg har lenge irritert meg over at steamen min er svart og bare står å loader når jeg skal inn på butikk, sammfunn eller meg selv. spillene mine oppdaterer seg heller ikke. har noen opplevd noe av det samme? jeg har prøvd å installere steam på nytt , men det funket ikke, har prøvd å slette noen mapper og uten hell. har noen noe ideer som jeg kan prøve??

  3. Jeg var for 3 4 år sia avhengig av nesespray å var det i 4år, det ble så ille etterhvert at jeg tok en operasjon. Etter dr gikk det helt fint, helt fram til en influensa jeg fikk for ett år siden å ble såpass tett at jeg tok noen sprut, å etter det har jeg bare fortsatt pga nesen alltid ble tett uten..

    Skal det virkelig ikke mer til for å bli avhengig igjen?? Noen som har No erfaringer med dette eller tips til å prøve å slutte igjen??

  4. Spørsmålet er hvor mye mugg det er og hvor mye du faktisk har fått i deg. Å kaste opp fire ganger pga mugg som har kommet over fra brød du ikke såg det var mugg på, via ett par stekte/kokte/kalde egg vil eg kalle noe overdrevent. Enten kommer det av at du TROR du må kaste opp av det, eller tilfeldig sammenfallende med noe annet. Evnt kanskje du er ekstra følsom på det. :)

    det var et par små mugg flekker på, ikke store greiene, så håper ikke det e så gale. Men jeg spiste jo ikke brødet, så må eventuelt ha smittet over på egget, spiste eggerøre
  5. Hei. Jeg spiste for noen timer siden brød med egg på, å samboeren så det var mugg på brødet å kastet allt, jeg kastet kun brødet og spiste eggene, nå er jeg kvalm å har kastet opp 4 ganger, kan det skyldes at eggene ble smittet av mugg fra brødet?? Er det mulig egentlig?? Å er det farlig å få det i seg??

  6. Hwi, jeg har i 4 år slitt med vonde skuldre å nakke. Jeg har ikke fått dratt meg selv til legen for å sjekke (hater leger) men det er på tide med en sjekk. Er det flere som sliter med det samme?? Kan det være prolaps?? Jeg får ofte store smerter når jeg bærer eller løfter tung. Men til vanlig er det kunn ganske stivt og litt små vondt når jeg beveger på skuldrene. Noen som har no erfaring med sånnt??

×
×
  • Opprett ny...