Gå til innhold

CR717

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CR717

  1. Hvis du ikke skal jobbe med matte senere i livet, er jo P det rette. Men hvis du derimot har tenkt å bli lege, professor (of some kind), sivilingeniør (aller fleste har matte) så må du ha T første året og deretter R med fysikk, kjemi osv. som programfag som du velger andre året.

    Siden du ikke liker matematikk, ville jeg valgt P. Siden det først anses som mindre krevende enn T.

    Når du tar T og videre R så får du den spesielle studiekompetansen som trengs for å videre studere medisin, sivilingeniør osv. Noen yrker krever at du har valgt R-matten. Så hvis du har tenkt å bli noe med matte, men velger P kan du jo ta R-matten som privatist etter videregående eller lignende.

     

    Det du sier her for det meste rett, men det er feil at du trenger r-matte for å bli lege. Får å komme inn på legestudiet kreves følgende: generell studiekompetanse, FY2 & FY3, KJ2 & KJ3 og vanvittig gode karakterer. Du trenger da ikke R-matte direkte, men de fleste fysikklærere på vgs vil ikke ta inn elever som ikke har r-matte, siden det vil være vanskelig å oppnå gode karakterer og god forståelse av faget uten r-matte. Men som "Krokanrull" sier, du kan alltids ta opp igjen fag etter vgs.

     

    Lykke til med vgs

  2. Jeg spiller veldig mye fotball, og bytter på å bruke de forskjellige skoene. Som dere ser er jeg veldig stor fan av både Adidas Predator serien og Nike Vapor serien. Jeg er sentral midtbanespiller på mitt lag, men spiller på to andre lag inni mellom også, og da blir jeg benyttet som ving og spiss, det er derfor jeg er fan av begge type skoene. Jeg bruker alltid Nikeskoene mine når jeg spiller i en offensiv posisjon, mens jeg varierer mellom skoene når jeg spiller sentralt.

     

    Inne:

    Adidas A3 Bulwark"]Adidas A3 Bulwrak

     

    Grus:

    Adidas Tunit A3"]Adidas Tunit A3

     

    Kunstgress:

    Nike Mercurial Vapor III HG"]Nike Mercurial Vapor III FG

    Nike Mercurial Vapor III FG"]Nike Mercurial Vapor III FG

     

    Adidas Predator Absolute HG"]Adidas Predator Absolute HG

     

    Gress:

    Adidas +Predator Absolute XTRX SG"]Adidas +Predator Absolute XTRX SG

  3. Jeg har:

     

    Inne: Nike Air Zoom Control II FS

     

    Grus: Adidas Acub Predator Absolute DB hvit

     

    Kunstgress: Nike Mercurial Vapor Hvit/Grå og Adidas Predator Absolute trx FG blå

     

    Gress: Nike Mercurial Vapor-3 SG Rød/Hvit og Adidas Predator Pulse X-TRX SG sort

     

     

    Jeg elsker Vaporene mine over alt på jord, og hvis du har smale nok føtter til at de passer, så vill du ikke angre på investeringen. Er også veldig fornøyd med inneskoene mine.

×
×
  • Opprett ny...