Gå til innhold

StevieGod

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StevieGod

  1. Eikrem er en god kompis av meg og klassekamerat, så denne kampen bør jeg faen meg få sett. Må jeg melde meg inn i MU supporterklubb eller noe for å se kampen på den mutv sida? Svar fort, jeg gleder meg som faen

  2. Anbefaler deg å kjøpe SMÅ leggbeskyttere, og ikke store fjell som dekker hele foten din, ødelegger i mine øyne touchen helt når man skal drible, slå pasning eller lignende. Jeg bruker selv størrelse S, og det er dritdigg å trikse og slå pasninger og det føles lett og deilig når jeg springer som en gud opp og ned høyrekanen.

  3. Det er jo en personlig greie, har sikkert mye med oppveksten og miljøet rundt deg å gjøre også. Jeg personlig er ikke kristen, kun fordi jeg er hardcore skeptiker og ikke tror på noe som ikke kan bevises, men jeg respekterer kristne likevel og skjønner at det kan være godt å ha noe å tro på. Jeg skulle faktisk ønske jeg hadde noe å bekjenne ting til selv en gang i blant. Mange blir jo kristen når de opplever noe vondt, som for eksempel dødsfall i familien eller vennekretsen, og dette er i mine øyne en positiv ting, siden da kristendommen og bønner og alt der fører jo bare til positive ting og at personer føler seg bedre og kan sove godt om natta.

  4. En mørk vinterdag i 2006 kjøpte jeg min første Bjørn Borg bokser, deretter har jeg bare kjøpt og brukt Bjørn Borg, vanvittig gode boksere og det blir rett og slett uvant med noe annet. Men jeg bruker også litt Man Basic, noen hvite jeg kjøpte på Dressmann, de er helt ok. Tror det nå har utviklet seg til å bli mye psykisk med tanke på bruken av Bjørn Borg hos meg. Axe bokseren hadde jo vært litt kult å fått prøvd, er sikkert god den.

  5. Jeg vil si økonomien min er helt grei, og ikke noe mere. Jeg har en fast jobb der jeg kun tjener litt under tusenlappen i måneden, og en annen jobb hvor jeg tjener 100 kroner timen på å vaske, tar maks to timer, og det er bare på fredager. Jeg har også foreldre som gir meg en hundrings eller femtilapp i ny og ne. Pengene går masse til klær, dvd'er, fotballutstyr og diverse annet crap som mat, drikke og alt det der. Jeg kan iallefall få tak i penger når jeg vil, i heller mindre summer.

  6. Hei.

     

    Er det noen som vet om en torrent side eller et annet sted jeg kan laste ned fotballkamper på? Liksom, samme dagen som de blir spilt i Premier League? Er litt kjipt å være supporter av et lag i England og ikke få sett alle kampene. Jeg vet at dette går an, men er bare ikke sikker på hvor og hvordan. Takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...