Gå til innhold

Wall

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wall

  1. RevX: Nå vet jeg personlig ikke så mye om selve serien, men det jeg har sett gjør at jeg kan sammenligne den som Dragon Ball / Z. Derfor tror jeg det er en liten "krig" mellom "otakuene" og "narutardsene". Sistenevnte mener jo selvsagt at Naruto er det beste som har hendt anime noensinne, men "otakuene" mener serien er en kreft for resten av det japanske markede, og setter dem selv i et dårlig lys. Derfor vil jeg gjette at de norske "narutardene" ikke vil ha en mer barnevennlig versjon enn det animen er, slik at det blir det nye Pokémon blandt yngre tv-tittere. Personlig tror jeg at norsk tv ville tjent en god del på å importere serien.

    Poenget litt forkortet: Norsk fans av serien vil ikke bli plassert i samme bås som småunger, vil jeg tippe.

  2. "Hellsing OVA" er enda ikke nevnet, utrolig.

    Ellers tenker jeg meg at du sikter til "Seinen" type serier.

    Leter du etter en litt mørkere serie, så burde du sjekke ut "Blame!".

    Basilisk er også en god serie for sjangeren.

     

    Men for å følge spørsmålet ditt direkte, kommer jeg ikke på en mer passende serie enn "Tenjou Tenge".

  3. Hallo, dere tromme-eksperter.

     

    Jeg spiller trommer i et metal-band, men etter at vi flyttet har jeg ikke lov å spille mer i huset. Flyttet hele pakken til en kompis, og får ikke spilt før vi har øving igjen. Problemet er at dette huset ikke har noe lyd-isolert rom, og både foreldre og naboer hører "bråket" mitt. Min siste løsning er altså å skaffe meg eletrisk/digitalt trommesett.

     

    Har noen peiling på hvilke eletriske/digitale trommesett som fungerer for den sjangeren jeg spiller og som ikke koster alt for mye?

     

    Takker og bukker for alle svar.

×
×
  • Opprett ny...