Gå til innhold

N. Tveranger

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av N. Tveranger

  1. Hei, kjøpte nylig forsterkeren Pioneer GM-D9601 og en sub Pioneer TS-W3003D4.

    Nå har jeg ikke så mye greie på stereo når det kommer til ohm og det der. Men ser forsterkeren er i 1ohm, mens subben er 4 ohm x 2.

     

    Spørsmålet blir om jeg kan kjøre denne subben på forsterkeren? Har en nabo som ikke visste om dette, og da tok hele forsterkeren hans kvelden.

     

     

  2. Hei!

     

    Oppdaget igår da jeg skulle sette på alarmen på telefonen at skjermen ikke fungerte lenger. Så da at den har fått seg en kakk, sånn at det er en sprekk over skjermen.. Telefonen ble kjøpt 2. april 2013 så vet ikke om det er noe garanti eller liknende på denne enda?? Jeg har hatt den i bukselomma. Har ikke mistet den i bakken såvidt jeg vet iallefall..

     

    Men det som er problemet er at på telefonen så har jeg lagret timene mine på arbeid, selvsagt så er ikke de synka sånn at jeg får den på en annen telefon.. Men når skjermen ikke fungerer, får jeg heller ikke brukt Sony sitt pc program, siden telefonen ikke er låst opp..

     

     

    Noen som har noen råd? Alt er lagret på internminne, da jeg ikke har satt i minnekort... /:

  3. Hei, jeg lurer på hva må gjøres med forsikringen på bolig etter at det er oppusset. Må jeg få en takstmann på stedet, og han takserer det? Huset ble for et par år tilbake pusset opp, gang, bad og litt i 2 etg., samlet alt i alt som er gjort i huset de siste årene ligger på nærmere 1 mill.

     

    Siden husforsikringen som står nå er vel nærmere 6-7 år gammel, og da ikke er fullstendig i forhold til i dag. Hvordan går jeg fram. Håper noen kan rådføre meg litt her. :)

  4. Fikk ut nødvendig data på den disken. Men føler ingenting hjelper med denne pcen. Når jeg kjører alt+f10 så kommer jeg ikke inn i recovery. Det står bare "Please Wait for a Moment..." men det skjer absolutt ingenting.

     

    Har latt pcen stått på sånn i en hel dag, men ingenting skjedde. Bør jeg heller ta med laptopen på arbeid, og kjøre over den med en hjullaster? Faens møkka greier..

  5. Får opp "Feilgjenoppreting for windows.."

     

    Hvis jeg velger første alternativ, som det står anbefales på, så går skjermen i svart, det skjer absolutt ingenting.

     

     

    Hvis jeg velger å starte windows på vanlig måte, kommer logoen og "Starter Windows" opp, men noe lenger kommer jeg ikke. Går et par minutter, så starter den av seg selv på nytt.

     

     

    Vet dataen fucka seg til etter en windows oppdatering. Vil aller helst hente ut data før jeg tar recovery

  6. hei, jeg lurer på om man kan kjøpe seg en slags VHF antenne og koble på fjøstaket hjemme, hvor man da får inn signaler fra fjellet. Med den håndholdte jeg har nå, må jeg opp i terrenget for å få informasjon om hvor dyr er og om det er skutt noe..

     

     

    Hadde vært fint om man kunne sitte i hagen og høre også. Men hvor langt kan man egentlig forvente å få inn VHF signaler? Er det sånn at om jeg har en stor mottaker, hjelper det ikke hvis senderen kun har en liten antenne?

×
×
  • Opprett ny...