Gå til innhold

Yob tvaya mat'

Medlemmer
  • Innlegg

    455
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yob tvaya mat'

  1. Hei. Får mottatt men får ikke svart gmail-kontoer. Jeg prøver å sende en mail tilbake men blir raskt avslått og jeg får en auto-reply med emnet: Undelivered Mail Returned to Sender

    bruker ett privat domene hos bewide mail om det har noe å si? 

    Jeg får noe ala dette på auto-replyen:

    <*** Email address is removed for privacy ***>: host gmail-smtp-in.l.google.com[142.250.123.26]

        said: 550-5.7.26 This mail is unauthenticated, which poses a security risk

        to the 550-5.7.26 sender and Gmail users, and has been blocked. The sender

        must 550-5.7.26 authenticate with at least one of SPF or DKIM. For this

        message, 550-5.7.26 DKIM checks did not pass and SPF check for

        [expertsplumbingservices. 550-5.7.26 com] did not pass with ip:

        [184.106.54.122]. The sender should visit 550-5.7.26

     

  2. Hei. Har en facebook konto som ble utdatt for hacking, facebook låste denne kontoen og ba om id-bevis via bilde, så la først til ett bilde av førerkortet, fikk svar dagen etter at jeg skulle trykke på linken og bruke det midlertidige passordet, så kommer jeg inn på samme dritten igjen, legger denne gangen ved ett bilde av passet og idag igjen, får jeg beskjed om å laste opp bilde av gyldig ID, klikker snsrt her, så forbanna irriterende, noen som har vert borti det og vet åssen løse det? Takk for svar!

  3. Hei. Har hatt powerbeats3 og JBL live 650bntc. Syns ikke noen av de hadde ekstrem bass men ganske god, spesielt powerbeats som er propper og fyller opp hele øregangen. Vet ikke om airpods er bra? Har iPhone, men de øreproppene som følger med den (vet ikke om airpods er like) syns jeg sitter helt løst i øret.

    Så bass er hovedkriterien når jeg hører på house, edm, hardstyle, deep house osv :) 

  4. Hei. Dere over 23/25 år, som hører på datamusikk har nok hørt denne. Har en sang på hjernen. Innbiller meg det er noe spinnin’ materiale. Er en lys herrestemme som synger, husker ikke tekst, bare åssen den gikk. Så jeg nynnet den i denne videoen: 

    https://youtube.com/shorts/JomCFuvn12U?feature=share
     

    vær så snill og hør, har lett etter denne i snart 5 år, så prøver lykken her! 

    • Liker 1
  5. mobile999 skrev (29 minutter siden):

    Jeg vet ikke hvorfor du har surret med catalina patch og formatert disken, men nå kan du bare gjøre en clean install av big sur. Så fikser du nok problemet. Det er bare å google. Jeg kan dessverre ikke anbefale en spesifikk guide.

    Var en som sa det var lettere. Men ja.. nå får jeg jo ikke startet maskinen i det hele tatt så regner med jeg må laste ned big sur fra en annen maskin og legge på USB igjen osv? Legger ved ett bilde av den patchgreia. Skjønner ikke hvorfor den ikke bare vil installere på ssd’enimage.thumb.jpg.dbeb4ee90171045c8c324bc4bbb43934.jpg

  6. mobile999 skrev (15 timer siden):

    Det er nok en ssd.

    Maskinen har kanskje bare 4Gb ram? Dersom for mye deles til skjermminne, så blir det for lite slik du har forsøkt.

    Installering fra bootbar usb fungerer sikkert. Det er vel ikke noe poeng å bruke noe annet enn macos.

    Sitter litt i klisteret. Lastet ned catalina patch til usb, og nå har jeg formatert innebygde disken, men når jeg installerer catalina til disken kommer det ikke opp at det er det på disk. Kun på usb. Faen...

  7. Hei. Har en macbook air (2013) med os X 10.9.5. 
    skulle gjerne oppdatert denne da jeg ikke får brukt dplay eller netflix lengre og mistenker det kan være det gamle OS’et jeg har på den. Har prøvd å laste ned Big sur, High sierra og Catalina, men når jeg skriver inn passord og verifiseringskode blir installer-knappen grå og det skjer ingenting... er en windows mann så litt hjelp trenger jeg nok her. Takk på forhånd

  8. Heisann. Har hatt ubudne gjester i kjelleren i ett hus jeg eier, som ikke er i bruk. Dette har skjedd 2 ganger på en uke og nå er jeg lei. Trenger ett kamera med nattvisjon som ikke lyser sterkt (må ikke avsløres) og har sett på noen hos xxl jeg vurderer. Noen som vet om noe genialt jeg kan henge opp? Trenger ikke sende bilder til email/sms om diskrèt :)

     

    takk for svar!

  9. Halla. Skal swappe tlf i morgen, så lurer jeg på. Hva er de store forskjellene på 11 lg 11 pro? Jeg vil ha den mest pga vidvinkelfunksjonen egentlig. Tar mye bilder. Vil 11 pro ta mye bedre bilder enn 11? Hva tenker dere mtp prisene på de? 
     

    så lurer jeg også på, har en iPhone X jeg skal bytte inn. Har sikkerhetskopiert og slått av finn iphone. Er det mer jeg må gjøre så jeg ikke risikerer at jeg trenger sikkerhetskode fra X’en på nye? Funker litt dårlig når telenor tar inn min X i swapen :)

     

  10. Hei. Bor i en alle-kjenner-alle bygd, hvor jeg pleier å bestille pakker til nabokommunen med dems poststed og postnummer fordi jeg jobber der og bli laaang omvei å kjøre til postkontoret i min bosted kommune. Da blir pakken liggendes på postkontoret der. Dette har fungert knirkefritt lenge. Så jeg legger inn riktig fult navn og riktig gatenavn (ingen andre gater i norge som har samme navn som min «bosted gate») 

    men så har det seg slik at noe jeg bestilte trodde jeg kom som pakke, men ble visst sendt i konvolutt og da havner det jo i min postkasse. Hvor firkanta er systemet eller ser folk der «oi dette er feil, la oss søke opp navn og matche egt adresse»? 
     

    Har skrevet feil postnummer og poststed før og da kom brevet likevel, bare med en gul lapp «be avsender skrive riktig adresse», men dette er ett par år siden. 
     

    er en del verdi i det brevet så hadde vert veldig fint å fått riktig, hehe. Noen her som vet? Takker for henvendelser...!

  11. Denne kan være litt tricky men kanskje noen klarer svare. Er en svensk dj/electronica artist som ikke var kjent, mener han var aktiv sånn 2005-2008 og han hadde en sang som het nintendo

    Han hadde ett par til men husker desverre ikke. Ikke basshunter eller laser inc... vert sykt om noen klarte finne det ut :D

  12. Hei! Leter etter en norsk film hvor det er en pedofil mann som møter unge gutter, så lager de en hjelpesentral kind of hvor de vil hjelpe andre ofre så avtaler de møte med guttene og pedoen også banker de opp pedoen rett før det selsuelle skjer. Husker at det var en leilighet med en pc, hvor detvar mapper med navnene på ofrene og at det var en bil på en prkeringsplass eller noe sånt. Mener det var en badehall inkludert i filmen og... takk for hjelp!

×
×
  • Opprett ny...