Gå til innhold

Lommiss

Medlemmer
  • Innlegg

    564
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lommiss

  1. MERK: Jeg vet den er på engelsk, men den ble laget på et annet forum som er europeisk. Det har altså vært en kvalifisering for å vinne betalt tur til Los Angeles og CoDXP eventen som er i starten av September. Her vil de reveale multiplayerdelen til MW3, så vi vil altså være de første til å prøve MW3 multiplayer! Activision og CDON arrangerte denne i samarbeid med CoDnorge.no, og var for hele skandinavia.

     

    CoDXP Nordic Qualifiers Final

     

    Creeping.MaccFresh v Team Infidel

     

    Creeping.MaccFresh

    Lomme

    Angel

    MaCC

    JF

    Team Infidel

    Disse

    Virre

    Vilsmyr

    Spec

    Capture the Flag - Havana

    Creeping.MaccFresh 2-1

     

    Went up 1-0, was quite tense and calm with both teams trying to get the kills down and not risking anything. We had the lead at 2-1 into the second half, then there was a stalemate which dragged the time out and we secured the map. Sick flagruns and teamplay with consistent slaying made the difference really.

     

    Demolition - Launch

    Team Infidel 2-0

     

    Had defence first round, held it good despite loosing A rather quick. Held B until about 1 minute left when it slipped. Attack we choked baaadly, first we pretty much had A down but a ninja made us lose momentum and they kept both bombs to secure the 2-0 victory.

     

    Search and Destroy - Summit

    Team Infidel 6-0

    Another painful map, got smashed. MaCC with a sexy 0-6 and me ending up with 2 kills last round in total. Got raped really, not much more too it.

     

    Capture the Flag - Cracked

    Creeping.MaccFresh 3-2 (3-3)

     

    Another tight game, first one ending in a draw. We had trouble slaying, I went 0-9 halftime lmao. They were up 3-1, but we switched roles and ended up capping two making it 3-3. The replay Infidel got the first cap again, but we were stronger and kept on slaying and supporting. Angel did a sick job as a flagrunner.

     

    Demolition - Grid

    Creeping.MaccFresh 2-0

     

    Sick game from us. Held B for a little while, but ended up being left with A for about 4 minutes. We had it on lockdown, cleaned up every kill and went on to the attack. We rushed B, and when we got the plant we went straight to A. Got the plant down a time or two before we succeeded, but with clutch play from Angel and a lifesaving nade from MaCC secure us the win once again.

     

    Search and Destroy - Radiation

    Creeping.MaccFresh 6-3

     

    With being raped 6-0 earlier, we were shaky as **** but we went up 3-0. Then started being over confident, and they secured two rounds. We started being more cynical, and held our bombs on defense. All hell broke loose when we secured the win hahaha, can't remember last time I was so excited lol.

     

    Creeping.MaccFresh wins 4-2

     

    Overall comment:

    Such a sick game, and I can't describe how happy I am to win this trip. GG to Infidel, feels good to win it even as a pickup team with only 2-3 hours of scrims. We have been accused of setting up the tourny with an easy bracket but I cba going into it. Reactions were hopefully sick lol, I completely lost it when we won lmao.

     

    Thanks to www.codnorge.no and Andey91 for streaming, and all the CodNorge staff who made this tournament happen.

     

    YEEEEEES WE'RE GOING TO US AND A :D:D:D

     

    celebrateachievements.gif

     

    Matchen ble også streamet og kan sees på nytt her! http://www.justin.tv/codnorge/b/291153628

     

    Det er endel dødtid på starten, så spol fram til du ser CTF på Havana som var førstemap :)

  2. For alle som er lei public, og all den driter det bærer med seg (noe jeg ikke forstår folk ikke er allerede), bør ta en titt på bedre regler og kjøre disse i private rooms, 4v4 :)

     

    http://www.decerto.net/showthread.php?31376-Decerto-V3-Rules-Feedback

    Noe bra men også noe dårlig. Er egentlig bare latterlig at såpass mye er "bannet". I tillegg er det også ikke noen spesiell konsekventhet i banningen: Feks. sleight of hand er ikke bannet men extended/dual mags er bannet...:hrm:

    Et av de største problemene med public rules synes jeg egentlig bare er at friendly fire er off. Det fjerner en kjempesvær dimensjon av spillet når man bare kan skyte og kaste granater vilt rundt seg uten noen som helst risiko.

     

    Reglene skal promotere skill, derfor er attachments som ext. mags og dual mags fjernet. Det eneste de gjør er å promotere spraying. Kan kanskje si at Sleight of Hand gjør det samme, men i mye mindre grad da man ikke kan ha så mange kuler i magasinet.

     

    Ellers er OP våpen som Famas, G11, AK74u (var verre før patch) etc også bannet.

  3. Tok en rask telefon til Telenor, og de gikk med på å sende meg en av disse nye routerne, eller multimodene de bruker. Han nevnte vel at det var av merke Xyxel, så det kan jo ikke skade å bytte fra Thompson. Satser på at ting blir bedre. Men må også innrømme at jeg er veldig fornøyd med Telenor sin kundeservice. Ikke nok med at jeg blir tildelt et nytt multimodem uten å måtte krangle meg til det, de sender det til og med til meg på døren mellom 5-10 imorgen, helt gratis. Flotte greier!

  4. Heisann folkens!

     

    Nå har det seg slik at jeg er Telenor kunde, og for en god siden ble vi tilsendt multimodem som skulle erstatte modem+router, noe jeg har brukt veldig lenge. Har vel egentlig ikke vært så ille, men jeg spiller kompetetivt konsoll på høyt nivå, og nå begynner det å gå meg nervene. I tillegg har det en tendens til å gå sakte bare ved vanlig surfing til tider, og når jeg slår på nedlastning på høyere hastigheter. Betaler vel for 12mbit ned og 0.5mbit opp.

     

    Kan jo nevne en av problemene i detalj, og for de som er spesielt kjent med CoD online, så opplever jeg å få 1-bar connection helt tilfeldig, i et par sekunder om ikke mer, men ganske så ofte. Spiller også på trådet tilknytning, altså ikke noe trådløst.

     

    Har et Thompson Multimodem, sikkert mange som vet hvilket jeg mener ettersom jeg regner med at Telenor sender ut de samme? Har vel prøvd å ta kontakt med Telenor tidligere, for å få svar, men fikk aldri at det var noe feil med nettverket i området. Derfor regner jeg med at det er i multimodemet problemet ligger, og at de kanskje ikke er bygget for spilling for de som krever litt ekstra. Så er det noen eksperter her, som kan bekrefte at det er her problemet ligger? Eller vil dere si at det er Telenor som er dårlig på å levere en stabil linje?

     

    Om det skulle vært modemet, kan noen anbefale en god modem-router kombinasjon, eller om det kanskje finnes et bra multimodem der ute som kan passe mine behov? Jeg har tenkt å sette opp alt selv, og av erfaring så er sikkert ikke de åpne portene etc helt optimale med fabrikkinnstillinger. Så, trenger altså en god og enkel kombinasjon, som vil være lett for meg å konfigurere. Er over gjennomsnittet teknisk, men ikke altfor mye peiling når det kommer til nettverk. Helst ikke så mye mer enn en tusing også!

     

    Setter stor pris på all hjelp :)

  5. endre farten på lightweight? hva har du røyka?

     

    fuckings sjekk informasjon selv før du kommer med spydigheter, cheers.

     

    Quickscoping driter jeg i, skal ikke spille public :p

    kilde, takk..

     

    tviler maks på at det er mulig å endre endre perksene, skal du likson kunne justere hvor mye ekstra damage stopping power gir, hvor mye eksra du kan løpe med marathon, hvor god penetration du får med hardened osv? høres bare helt dumt ut.

     

    Hvorfor skal jeg påstå det uten en kilde, og du skyter deg selv kraftig i foten ettersom stopping power ikke er med i spillet engang!

     

    http://euesports.com/forum/showthread.php/7775-Perk-editor

     

    Sjekk OP, så ser du selv.

  6. endre farten på lightweight? hva har du røyka?

     

    fuckings sjekk informasjon selv før du kommer med spydigheter, cheers.

     

    Quickscoping driter jeg i, skal ikke spille public :p

    Skal ikke du unlocke noe du da?

     

    Jo skal vel opp til siste level uten å gå prestige, så vente på prestige hack. Publics er jo som regel gøy en måned eller to, før folk begynner å misbruke all slags drit.

  7. Nå gleder vi oss til Black Ops, ser jo også ut til å være SVÆRT tilrettelagt for kompetetiv spilling også så det er jo veldig bra

     

    Orly? Med tanke på dedikerte servere eller? :)

     

    Nei, vi spiller ikke PC, og det er ikke dedi servers på konsoll heller.

     

    Men Private Lobbies har fått muligheten til å customize nesten alt! Kan endre farten på f. eks. lightweight, banne de våpen som ikke skulle være lov ++ masse mer

  8. Takker, nei var ingen premie innvolvert i denne, men det er likevel den største siden i hele verden når det gjelder konsoll spilling så betyr jo litt :) Var rimelig grei vei til finalen ja, møtte et godt lag i semi-finalen og finalen, begge svensker. Finalen var close for å være ærlig, men vant fjerde map Snd Karachi!

     

    Nå gleder vi oss til Black Ops, ser jo også ut til å være SVÆRT tilrettelagt for kompetetiv spilling også så det er jo veldig bra

  9. @Lommis

     

    Virker som dere bare spiller Xbox 360 på Gamebattles? Det ser hvertfall ut som det er den eneste klanen av dere som er aktiv.

     

    Ja, stort sett Xbox, men spiller i playoffs på PS3 også, og vi har gode sjanser for å vinne begge to. Tingen er at miljøet på PS3 europa er mye bedre enn det er på Xbox i mine øyne, i tillegg kommer vi opprinnelig fra PS3. Når Black Ops kommer så får vi se hvordan det blir, kommer vel ann på spillet

  10. Hahahaha, nesten så jeg lurer på om det er troll på ferde.. Du sier altså at du er en av verdens beste på cod? :dontgetit:

     

    i såffal cudos, og alt det der... :thumbup:

     

    vet det ser ut som jeg fremstår som et troll, tvinger heller ingen til å tro på meg heller :)

     

    Men vanskelig å si hvor gode vi i EU er i forhold til NA, der er det konsoll-teams som lever av spillingen så... Vi håper å kunne dra til LAN neste vår/sommer, både for å møte gutta jeg ikke kjenner IRL men har spilt lenge med, og for å se hvordan vi ville klart oss mot de andre top lagene

  11. AA-12, claymores, camping og knifing med commando kan også få folk til å skrike.

    Noe jeg forstår veldig godt. Skriker selv når jeg blir noobtubet.

     

    Lommiss: Team relax ja, ser dere ligger på 4 plass på NPL turneringen. Og 2 plass på PS3 delen.

     

    oh lol, den turneringen døde for lenge siden, og hvis du ser på antall kamper og poeng, så ser du at vi vant alle kamper som ble spilt i gruppespillet, begge konsoller.

  12. hadde sikkert gått an å spille andre modes enn SnD på pc, om de bare fikset det forferdelige spawnsystemet..

     

    Spawnene funker på disse mapsene, disse som brukes i de store turneringene og playoffs for konsoll;

     

    * Highrise - Search and Destroy

    * Highrise - Capture the Flag

    * Highrise - Demolition

    * Invasion - Search and Destroy

    * Invasion - Capture the Flag

    * Invasion - Demolition

    * Karachi - Search and Destroy

    * Scrapyard - Search and Destroy

    * Scrapyard - Capture the Flag

    * Scrapyard - Demolition

    * Terminal - Search and Destroy

    * Terminal - Capture the Flag

    * Terminal - Demolition

     

    Resten av reglene kan dere sjekke ut her;

     

    http://gamebattles.com/xbox360/call-of-duty-modern-warfare-2/ladder/team-eu/rules?season=2286

  13. Ja, det er bra at dere spiller mer enn bare SnD. Jeg tror det hadde vært morro om de hadde gjordt dette på PC og kanskje også cod4 også. Men det hadde ikke noe med ninja pro og at mw2 faila mer enn cod4 på pc å gjøre.

     

    er vel snakk om hva man er vant til. PC spilling har jo lenge vært bygget opp under SnD, spesielt rundt de største FPSene altså CS og CoD2/4, ikke sant?

     

    På konsoll er det litt annerledes, fleste som går kompetetivt sitter å horer SnD kamper leeenge stort sett via GB. Noen lag prøver noe nytt, og finner ut at det er mye morsommere fordi det er langt mer krevende enn SnD her med tanke på samspill og kommunikasjon.

  14. jeg kan love deg at folk ikke bare kommer til å sitte i et gjørne å høre etter fotskritt hvis de tar vekk ninja, men at det heller er flere som kommer til å gjøre det med ninja fordi det er vanskeligere å høre folk. Ja, det er mulig å høre folk som har ninja også, men det er vanskeligere.

     

    Grunnen til at mw2 "faila" på pc hadde da ikke noe med perks å gjøre hvis det var det du mente? Grunnen er heller IWnet og mangelen på dedikerte servere

     

    Poenget mitt er at konsoll spiller ikke SnD only!!! Du kan lett spille SnD only på en ladder på GB og få 100 wins og null tap, men det finnes absolutt ingen turneringer som spilles SnD only hvor du kan vinne premier. Da spilles det som sagt, best av 5 med modesene CTF, Demo og SnD. Mapsene er også som sagt håndplukket, ettersom noen av banene på Mw2 er horrible.

×
×
  • Opprett ny...