Gå til innhold

NightsirK

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NightsirK

  1. Voll funker ganske greit med tanke på støyisolering, men annenhver vegg er tykkere enn de andre- dvs. at veggene mellom dubletthyblene f.eks er litt tynnere enn den massive betongveggen som skiller dubletten fra neste hybel. Betongveggene er dog SÆRS isolerende. Bass passerer relativt breezy igjennom det aller meste, men gjennom betongveggene gikk det an å hamre ut sikkert 100dB på studiomonitorer uten at det hørtes nevneverdig igjennom veggen. Hadde vi hatt en sub, derimot, ville nok det aller meste av byggverket ha blitt blåst til lademoen.

     

    Når det kommer til lydlekkasje er det dog prat igjennom dørene som ofte er synderen, med tanke på hvor mange ganger folk her i gården har våknet på natten av den ustanselige fyllebrølingen til godpussede etasjemedlemmer, men da er heldigvis ikke løsningen verre enn å ha noen lange, frosne torsk parat for å klaske forutnevnte etasjemedlemmer inn på sine egne hybler for natten.

     

    Hvis du har lyst til å bli populær i underetasjen, kan du forøvrig også prøve å spille Rock Band med trommer klokka tre på natta. Lite som høres så godt igjennom gulvet (tydeligvis igjennom taket også, med tanke på at vi fikk fortvilt besøk fra tredjeetasjen to ganger i den verste trommeperioden vår).

     

    Så ja- velkommen til N, alle innflyttende håpefulle det måtte angå! Vi er egentlig ganske hensynsfulle, jeg lover. Eller full med hensyn. Same shit.

    Bare spør sim.

  2. Hei!

     

    (...)

     

    Fantastisk innlegg, tusen takk.

     

    Og til all beklagelighet var det også nylig mulig å fiske til seg et TD-6 sett fra finn til 7000 kroner, noe jeg endte opp med å være for sen til å hive meg på takket være min ufeilbarlige tendens til å tvile i astronomiske proporsjoner.

     

    Har dog allerede trommesoftware, så der er ikke ekstra investeringer noe problem 8D

    Addictive Drums, det er vakkert.

    Har også et relativt habilt opptaksmiljø, så jeg tror latency ikke vil bli et problem hvis jeg satser på PC-bruken, men du har kanskje rett i at patchene med trommet burde i det minste duge til litt separat spill hvis man skulle finne på å dra dem med seg ut av hybelen en eller annen gang, og det er vel strengt tatt sannsynlig.

     

    Man får vel bare holde øya klint på Finn og vente på gullegget. Min særs lydsensitive nabo på Voll vil nok dog få spader og sosiopatiske tendenser, men det får våge seg.

  3. Nettet har vært dritt lenge. Overbelastet moholtgw.

     

    DEMP NED PR0NINGA DI SIMON.

     

    Men ja, dublettkameraten min får stadig oftere spastiske anfall og kommer løpende inn på hybelen min hver gang nettet hans faller ut mens han holder på med IT-øvinger. Lite stødig. Hva med at noen høyere opp investerer i å utbedre det bedritne switch-systemet som brukes nå? Finnes verre investeringer.

  4. Hvis noen har erfaringer med DD-506 er jeg også nysgjerrig på hvordan det fysisk er å spille på det!

    Til trådstarter, forøvrig:

    DD-506 (EDIT: OG Yamaha DTXPLORER, hvis man skal tro karene på trommeforum) er nok de billigste og mest funksjonsvennlige settene som går an å få tak i i forhold til pris ut ifra jeg har klart å finne ut, selv om Trommeforum for det meste mener at DTXPLORER er settet man burde satse på. Dog var det jo akkurat nå et godt tilbud på et Medeli-sett på finn..

     

    Selv har jeg et eksternt lydkort samt softwaretrommer som jeg har tenkt å koble trommesettet mot slik at jeg har noe å spille på i hybelkomplekset mitt uten å bli skutt av naboene, og dermed er det viktigste for min del at det i det minste er ok å spille på.

     

    Så.. Innspill! We wants them.

  5. Men hva burde man velge på HD-kanaler fra Canal digital..

     

    Der kan jeg velge mellom 720p og 1080i? Hva er best?

     

    Og hva vurde jeg velge hvis jeg har en 1080p (Full HD) tv og hva burde jeg velge hvis jeg har en 720p TV?

    9408209[/snapback]

     

    Hvor stor er TVen din? Vel, uansett så skader det ikke å kjøre på 1080p der det går, ettersom dette er det samme som 720p, bare enda høyere oppløsning. Hvis du ikke kan kjøre med 1080p skal du bare holde deg til 720p hvis du ikke har en enormt stor TV.. Selv om noen kanskje mener at 1080i kan gi bra bilde når du ser på filmer, f.eks. Er bare å prøve seg fram!

  6. Etter hva jeg er kommet fram til, så er denne et av di beste kjøpene i denne prisklassen (6000kr)... da har du 2000kr ekstra som du heller kan bruke på  hjemmekinoannlegg, for et "bra" til 2000kr får du ikke, og i alle fall ikke om du skal bruke det til klassisk :)

     

    Dette var i alle fall mitt stalltips... har sjøl bestilt den TVen :D

    9406526[/snapback]

     

    Sant det, 42-tommeren fikk visst bra kritikk. Kan også gå godt god for den... Mener å huske at 37" Kosta rundt 8700 hvis dere kunne tenkt dere noe større, da, men det er vel også noen hundringser over budsjettet ;)

  7. Heisann

     

    Vi driver for tiden hjemme å leter etter en ny TV til stuen og lurte på om noen vet om en bra TV?

     

    Vi skal ikke bruke mer enn 8000kr og skal helst ha en LCD flatskjerm.  Siden sofaen vår svinger sitter man mellom 1.5 - 2.5 meter unna skjermen når vi ser på utifra hvor du sitter, men vi vil helst ha 32" eller større.  TVen trenger ikke "FullHD" selv om det er et pluss, men må være "HD ready".  VI trenger iallefall to scart-innganger, men når det gjelder andre innganger vet jeg ikke nok om TVer til å vite om jeg trenger dem eller ikke.

     

    Tv en vil bli brukt til DVDer, VHSer og en blanding av bord/tak antenne og parabol.  VI har ingen planer om å koble den til en PC heller.  Men den må ha bra lyd siden det blir spilt noe klassisk musikk av moren min og hun kan ikke fordra dårlig lyd.

     

    Takker for all hjelp og håper at jeg skrev ned all informasjon som trengs.

     

    P.S.

    Vi er også ute etter et hjemmekinoannlegg med bra lyd til max. 2000kr om noen vet om noe, bør kunne spille klassisk ganske bra som nevnt over.

    9405470[/snapback]

     

    Hva med denne?

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=331212&view=detailed

     

    Billig og bra- Ikke så utrolig bra lyd fra høyttalerne i selve TVen, MEN den har lydutgang for oppkobling mot lydanlegg, og jeg tipper dere kan skaffe et veldig bra et for de ekstra 3000 kronene i budsjettet ;D

    Har dessverre ingen erfaring med lydanlegg, da, så der kan jeg ikke hjelpe deg!

  8. Kjør med 720p.

    1080i fletter bare mere eller mindre sammen to oppdelte 720p-bilder og "hopper" mellom bildene for å jukse til seg en høyere oppløsning. Resultatet gir et mindre jevnt bilde (spesielt for gaming), lavere framerate og en oppløsning som du ikkje ville ha skilt fra 720p uansett (med mindre du har en 42" som du liker å sitte en halvmeter unna).

  9. Nå fikk jeg følgende mail fra mpx:

     

    -------

    Hei,

     

    Regner med at du har fått en ny ordrebekreftelse nå med ny dato. Vi har vært så heldige at vi har fått tak i et parti av denne modellen igjen. Kommer på lager om ca. en uke grunnet transport.

    det har dessverre vært store problemer med å få tak i denne utrolige populære modellen.

     

     

    --------

     

    Har bestilt den nye modellen på komplett også.... WHAT TO DO? Skal jeg gå for "safe" og ta den "alle" sier er bra, eller ta sjansen på at den nye modellen kommer snart og er bedre??

    9396318[/snapback]

     

    hvahvahva?

    Har ikke fått noe mail fra mpx.. Hell, jeg fikk ikke ordrebekreftelse på mail fra dem engang. Alt som står hos meg er det samme: At de ubekreftet får inn et nytt parti den tiende. Bah!

     

    Har utrolig lyst til å kansellere og bestille på nytt (har hastverk, vettøøhh!), men det vil vel også si at jeg risikerer å måtte kjøpe en TV som både er dyrere og dårligere enn denne. Kjipt.

  10. Jeg håper de faktisk får INN den nye modellen på fredag, og ikke bare får informasjon om den.. Men mpx klarer sikkert å knø det til på ett eller annet vis. Og hvis de faktisk ikke kommer til å få inn noen TVer før den niende eller tiende, blir jeg vel bare nødt til å finne en like bra TV til samme prisen? Lykke til, liksom.

     

    Men forhåpentligvis ordner det seg.. Er bare at alle disse utsettelsene begynner å slite på nervene, spesielt med tanke på at jeg ikke får Bioshock før TVen er i boks (samlet levering..), og ikke har noen planer om å spille det på SD heller ;P

     

    Aaargh, pain!

  11. Det må sies at Morrowind var verdens deiligste spill da jeg holdt på med det- Ahhh, the memories.. Men hvis man nettopp har brukt 120 timer på Oblivion, blir det kanskje hakket vanskeligere å skulle gå tilbake.

     

    Two Worlds har jeg hørt skal ha en bra story, kun holdt tilbake av ensformig combat, dårlig grafisk optimisering og kjip voice acting >_>

     

    Prøvde meg på Fallout for ikke så lenge siden, men det.. Var utrolig gammelt. Vanskelig å skulle sette seg inn i.. Men gir ikke opp enda ;D

     

    Hvis du skal prøve deg på en oldie but goodie, så er Neverwinter Nights helt fantastisk. Har ikke prøvd toa, men det skal vissst være bra det også.. Og man kan ikke anbefale NWN uten å anbefale KOTOR ;)

     

    Selv vurderer jeg kanskje å prøve meg på Icewind Dale eller noen andre av de gamle Baldur's Gate-spillene.. Hmm. :ph34r:

  12. Ser at komplett har ein MCHK, demovare, til sals no. I tittelen opererer dei med 12 ms responstid, og då kontakta eg dei for å spør om dette. Til svar så sa dei at det er talet i headinga (altså 12 ms) som er det korrekte. Og då ikkje 8 ms som står i produktinformasjonen lenger nede (som visstnok ikkje dei står inne for. Det er kun opplysningar som dei får frå Tatung). Så spurte eg om det var pga at det var ei demovare eller feilvare. Men nei, det var rett og slett det som var det korrekte talet.

     

    Korleis kjem dei fram til det? Lyg Tatung i produktbeskrivinga? Det burde eg jo spurt om sjølv, men han sa rett og slett at 12 ms var det me måtte gå ut i frå.

    9390030[/snapback]

     

    Say what? 12 ms?

    Hvordan i all verden fikk de 12 ms til å bli 8 i produktbeskrivelsen? Bah, men folk sier det er lite etterslep, så jeg får bare gå god for den.. Så lenge MCAK er like bra.

  13. Komplett påstår at at de får inn MCHK 10.09.07.. Får håpe det er bullshit, ellers så blir jeg nødt til å kansellere hele ordren for å få min Bioshock Collector's Edition til en mer akseptabel dato ;D Får vente til fredag, da..

     

    Men hvis ikke Tatung og Komplett får ordnet opp i dette til da, blir jeg vel nødt til å kansellere hele greia og finne en annen TV.. *sukk*

     

    På toppen av alt blir vel MCAK noe møkk ;P Eller var MCGI erstatteren?

     

    EDIT:

    Jeg mener selvfølgelig MPX, ikke Komplett.. Men men. Samme folka som styrer.

×
×
  • Opprett ny...