Gå til innhold

Kjell72

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell72

  1. Hei igjen.

     

    Har dessverre ikke tid til en stor anmeldelse, men spør å dere skal få svar.

     

    Missy TommeN: Batteriet holder lenge hvis du er flink til å skru av Wlan når du ikke bruker det, Gps suger også godt. Hittil har jeg bare trengt å ladet den om natten. Å jeg knåtter selvfølgelig på den hele tiden om dagen. Så det ser bra ut.

     

    Ja den er heldigvis responsiv, ikke no lag noe sted og den har ikke enda hengt seg på noen måte. Bra på multitasking.

     

    Andy156: Telefon delen er vel en del oppgradert på WM6. I alle fall funker det bra. Det tar vel 1-2 sekunder med en avisning her og lyden er god. Telefon tastene som kommer opp på skjermen er gode å trykke på, responsive.

     

    Ved siden av talltastene får du opp fire valg som forandre seg når du trykker(instant søk) inn tall eller bokstaver. Etter enn tre fire trykk står navnet du leter heter der. Lettvint.

    Man kan også ringe fra Home skjermen, man kan ha 9 små bilder av kontakter der. Så er det bare å bruke fingeren til å trykke på dem med.

     

    Skal jeg klage litt sånn etter et par tre dager: så kunne jeg tenkt meg en mulighet til å stille EQ på MediaPlayeren og blitz.

     

    Bare spør så skal jeg gi min mening.

     

    God dag, folkens!

  2. Jeg fikk min fra ide data igår (eng ver). Den er verdt å vente på. Alt fungerer perfekt. Tomtom, internett (innstalerte opera likte ikke explorer) film, musikk og e-mail, alt fungerer perfekt. Dette touchflow systemet virker bra(finger`n kan brukes til det meste).

     

    Tastaturet er godt å skrive på, men det er litt knotete og skrive æøå med denne versjonen. Selvfølgelig er det noe små plukk, kameraet kunne att blitz og slikt, men det blir bare plukk i den store sammenhengen.

     

    Skal ut å fly til fredagen, da gleder jeg meg til å sette meg ned, sette tlf i flymodus, sette på en film og lene meg tilbake. Dette er en god potet! (kan brukes til alt) :grin:

×
×
  • Opprett ny...