Gå til innhold

Zandreu

Medlemmer
  • Innlegg

    3 488
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zandreu

  1. Vi brukte 100M i sommer på pure s***. Er så lei av at vi aldri gjør et spennende kjøp eller går for kvalitet. Er ikke kvalitet tilgjengelig så venter du til nesten vindu.

     

    Likte BR i starten, men etter han kastet penger på alt og alle i sommer har jeg mistet litt troen på hans prosjekt. Markovic var til tider astronomisk god for Benfica, i Liverpool har han vært en skikkelse av seg selv.

    Mignolet (Dårlig kjøp) Lovren (Dårlig kjøp) Lallana (Dårlig kjøp) Markovic (Dårlig kjøp) Borini (Dårlig kjøp) Balotelli (Drålig kjøp) Manquillo (crap på lån) Moreno (skeptisk) Allen (Dårlig kjøp)

     

    Midt spørsmål er hvor mye penger skal vi kaste bort på dritt?

     

    Blir bare deprimert over laget midt om dagen :realmad:

    Er fryktelig mye man kan krangle på her om man gidder, men ærlig talt. Lallana dårlig kjøp?
  2. Han hadde mange svake involveringer, det sier jeg meg enig i. Jeg mener dog jeg så tendenser i kombinasjonsspill mellom han, cout, lallana og sterling. Markovic er ekstremt god på å bare kjøre full pinne med kula inn i rom, litt Di Maria/Sterling light. Når tiden kommer da han har fått gode relasjoner med sterling, cout, sturridge, lallana osv, samt selvtilliten har reist seg, så tror jeg det blir helt prima. BR har åpenbart veldig gode egenskaper når det kommer til den mentale biten på unggutter (nevner sterling, hendo, flanno osv). Dr.Pieters eller hva han heter er jo også ekstremt dyktig. Jeg melder i alle fall ingen krise, dette liverpool-laget trenger bare samkjøring.

  3. Har fått tilbake trua nå etter helga. Bortsett fra baklengsen så spilte vi mye fin fotball i førsteomgang, og Rafael var fantastisk. Fint å se litt offensivt spill på kanten igjen, og mål etter innlegg. Shaw var også god, tenk om de to kan holde seg skadefrie en stund? To gode offensive backer som kan bli gull verdt for oss i fremtiden. Men vi så noe vi savnet hele forrige sesong, et lag som kjemper hardt for hver eneste ball når vi må forsvare oss.

     

    Everton blir vanskelig, men de har en lei kamp i Russland på torsdag. Lang reisevei mot et hardt lag.

     

    Og: Det røde kortet til Rooney er så klart idiotisk og satte oss i trøbbel, men på den annen side er det godt å se tøffheten og engasjementet. Bare jeg som ble glad over å se at han fyrte seg opp litt på lagkameratene mot Leicester? Vi husker jo alle en viss Roy Keane, han gjorde mange feil selv, men satte krav til laget sitt. Fatter ikke at enkelte her inne er glade for å slippe å se Rooney i tre kamper nå, han er blant våre viktigste spillere. Løpet og avslutningen på målet mot West Ham var pur klasse.

    Korriger meg om jeg tar feil, men var ikke all den kjeftingen til Rooney i etterkant av 3-3 målet som han selv er relativt direkte skyld i?
  4.  

     

    Dere skjønte ikke at jeg mente ifht størrelsen, eller er dere kjøtthuer på trass? Silva, mata, sterling er sterke i form av ekstrem balanse og kjernemuskelatur som gjør at spillestilen deres fungerer i PL, imo.

    Mens di Maria har hverken balanse eller kjernemuskulatur? Hva faen er det jeg leser. Dette her er beyond idiotisk.

    Når sa jeg det der da? Prøvde bare å påpeke at Mata, Silva, Sterling med fler har en helt annen type fysikk enn di Maria. Lavere tyngdepunkt og mer muskelmasse. Jeg har jo ikke kommet med noen utsagn utover det, makan til lefselesing a.

     

    e: Er forøvrig overbevist om at Di Maria vil prestere som en rakker. Den type fysikk det er snakk om er ikke alt som betyr noe i fotball.

  5. Jeg har ikke sett noe til styrken du nevner Sterling har.

    Da kan jeg ærlig talt ikke skjønne at du har sett noe særlig på LFC det siste året, for gutten er enormt sterk. Gerrard, Rodgers, Souness med fler har alle kommentert det gang på gang også.
  6. Dere skjønte ikke at jeg mente ifht størrelsen, eller er dere kjøtthuer på trass? Silva, mata, sterling er sterke i form av ekstrem balanse og kjernemuskelatur som gjør at spillestilen deres fungerer i PL, imo.

  7. Først og fremst så er det der 4 år siden, for det andre så er han rask nok til å unngå taklinger, men ja det kan fort bli ganske tøft.

    Uansett så finnes det mange andre spillere uten muskler i ligaen. Januzaj, Sterling, Sanchez og Lallana er vel heller ikke blant de sterkeste.

    Sterling og Sanchez er jo møkksterke. Lallana er ikke på Di Maria nivå han heller. Silva og Mata er også sterke spillere som har vidunderlig fysikk. Blir spennende å se skeleton-angel.
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...