Gå til innhold

Treasure

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Treasure

  1. Håper virkelig de forbedrer input-forsinkelsen i berøringsskjermen. Den er veldig dårlig på de fleste android telefoner bortsett fra padphone infinity.

     

    Liker retningen de går i designen faktisk hvis dette stemmer. Tilbake til s2 med mindre avrundede kanter. Rammen kunne nok vært noe tynnere, men ellers ser det greit ut. Større skjerm er noe jeg også foretrekker ettersom jeg snuser på note 3.

  2. Naturen har visst fail'a litt da ikke de viktigste tingene er mat, sex og nettilgang (og i den rekkefølgen). Morsomme ting som kommer frem i undersøkelsen:

     

    73% oppgir at de ikke kunne leve uten mat. Antar at de resterende 27%'ene får energien de trenger gjennom fotosyntese?

     

    Tv'en er viktigere enn sex ?????

     

    Langt flere synes det er viktig (eller livsnødvendig) med bil enn internettilgang??

     

    Hadde min nærmeste nabo bodd en mil eller lenger unna, så hadde jeg lett prioritert bil over internett.

  3.  

    <p>

    Ja, og å ha lav framerate, for å få bedre grafikk er vel selve definisjonen på å sette grafikk

     

    Men hvis lav framerate ikke merkes (som i dette tilfellet), og flyten oppleves som god, hva har det da å si?

    Synes det er merkelig at noen som er genuint interessert i spill ikke legger merke til forskjellen mellom 30 og 60fps. Heller lavere oppløsning og dårligere teksturer så lenge bildeflyten er god (og 30 fps er ikke godt).

  4.  

     

    Savner en Battlefield 1942/2 her

    Begge de to spillene kom før dagens konsollgenerasjon startet (desember 2005). Utgangspunktet for artikkelen er spill som ble lansert i samme periode som dagens konsollepoke.

    Hvis vi skal flisespikke litt, så er det vel et par spill her som har null forbindelse med selve konsollene. Tenker da spesielt league of legends. Ellers en fin liste :)

  5.  

     

    Vel fortjent karakter. Eneste store som trekker ned for min del er at 3D-effekten ikke er konsekvent på i løpet av hele spillet. Syntes at dette er spesielt merkelig pga alle endringene de har gjort med "overview"-moden for å få et større inntrykk av 3D.

     

    Det har den enkle forklaringen at frameraten i spillet ville synket for lavt ved å tillate 3D-effekten hele tiden. Frameraten er allerede lav nok når du f. eks har double og triple battles uten 3D.

    Ok, jeg har ikke kommet til 3v3 kamper enda, men 3D-effekten er jo på i kamper uannsett. Jeg ville jo tenkt at det heller ga mer mening hvis de hadde byttet det om slik at 3D-effekten var av under kamper og på ellers. Hvis det er slik du sier og at det er i 3v3-kamper frameraten faller.

    Det er vel ikke mulig å ha på 3D-effekten i double battles? Kun i singel etter mine erfaringer. Merker at frameraten faller betydelig når effekten er aktivert, så regner med det er derfor det ikke er mulig å ha på denne når det er mer krevende i double/triple. Antar også at dette er grunnen til at det ikke er mulig å aktivere utenfor kampene.

  6. Vel fortjent karakter. Eneste store som trekker ned for min del er at 3D-effekten ikke er konsekvent på i løpet av hele spillet. Syntes at dette er spesielt merkelig pga alle endringene de har gjort med "overview"-moden for å få et større inntrykk av 3D.

     

    Det har den enkle forklaringen at frameraten i spillet ville synket for lavt ved å tillate 3D-effekten hele tiden. Frameraten er allerede lav nok når du f. eks har double og triple battles uten 3D.

×
×
  • Opprett ny...