Gå til innhold

Luddezor

Medlemmer
  • Innlegg

    538
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luddezor

  1. Her er forøvrig kompisen min sitt resultat med samme benchmark..

    FPS:
    27.8
    Score:
    700
    Min FPS:
    7.1
    Max FPS:
    59.8
    [20:39:43] Vegard: System
    Platform:
    Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
    CPU model:
    Intel® Core i7-4770K CPU @ 3.50GHz (3500MHz) x4
    GPU model:
    Intel® HD Graphics 4600 10.18.10.3907/NVIDIA GeForce GTX 580 9.18.13.4411 (3072MB) x1
    Settings
    Render:
    Direct3D11
    Mode:
    1920x1064 8xAA windowed
    Preset
    Custom
    Quality
    Ultra
    Tessellation:
    Extreme
  2. Hvis du har PSU til å drive det og hovedkort/kabinett til å støtte det så kan du jo vurdere 280X crossfire, altså kjøpe et nytt fra bruktmarkedet? Det vil nok gi mest bang-for-the-buck, men har jo samtidig sine ulemper/negative sider.

     

    http://www.finn.no/finn/torget/resultat?keyword=280x&SEGMENT=0&ITEM_CONDITION=0&SEARCHKEYNAV=SEARCH_ID_BAP_ALL&category=0/93&category=1/93/3215&category=2/93/3215/46&sort=0&periode=

    Har tenkt tanken, er bare veldig skeptisk til dual-kort oppsett, føler det bringer mer problemer enn det løser utifra det jeg har lest. Når det er sagt har jeg jo aldri prøvd det, så blir jo dumt å blankt si nei til idéen.

    Har dette hovedkortet og har i tillegg plass til det i kabinettet og PSU til jobben, så burde jo definitivt sjekke det ut. Takk for tipset :)

  3. Du bør lese reviews av de ulike kortene, og sammenligne f.eks BF4 på f.eks 1080p, Ultra settings. Det som er litt tricky er at den øvrige hardwaren sjeldent er lik i de ulike testene så det er litt vanskelig å sammenligne sånn helt uten videre.

     

    280x VS 970 så kan jeg tippe sånn ca 15 FPS mer average på 970 (?). Det avhenger jo litt av OC kompetanse her. 970 vil vel trekke mindre strøm og muligens bråke mindre/bli mindre varm også. 970 er smell nytt og 280x er i prinsippet fra sommeren 2012.

    Yeah, har lest nesten mer enn jeg burde, tror jeg. Jo mer jeg leser, jo mer usikker blir jeg. Er som regel derfor jeg trekker til diskusjon.no for videre råd :p Men jeg forstår jo at det er vanskelig å gi noe særlig bedre råd enn det som allerede ligger ute på nettet. Ska ette værra lett, tydeligvis.

  4. Det beste skjermkortet for under 4K er vel GTX 780 TI, men jeg ville nok bare gått for et GTX 970.

     

    Om "spranget" fra 280X til 970 er verd det .. hmmm. Har man råd har man lov.

    Ja, det er jo det jeg har hørt andre si også. Men er dette virkelig all performancen jeg får ut av nåværende kort?

    z8azmBs.png?1

     

    Evt. om det finnes en mer sammenlignbar benchmark som man vanligvis bruker så kunne noen kanskje linket meg den?

     

    Edit: dette var forøvrig overklokket fra 1020 til 1120 core speed.

    Her har dere med default-settings:

    NR7Gu5K.png?1

  5. Heisann allihopa!

     

    Føler tiden har kommet for et nytt skjermkort og denne gangen tror jeg at jeg vil ha et nvidia-kort. Føler temperatur og holdbarhet på AMD-kortene jeg har hatt rett og slett ikke holder mål og i tillegg vil jeg prøve noe nytt. Dessuten føler jeg at jeg burde få mer performance for pengene enn det 280X har gitt meg.

     

    Spørsmålet er bare om jeg skal investere i den nye 900-serien eller et høyprestasjonskort fra "gamle" 700-serien? Ser for meg at det meste jeg vil bruke er 4000,-, men om forslaget du evt. har i tankene overskrider det så ikke nøl. Håper på litt insight fra mennesker som er flinkere til dette enn meg, setter stor pris på all hjelp.

     

    Nåværende skjermkort er forøvrig: AMD Radeon 280X.
    2NBshVE.png

  6. Hei alle sammen!

    Føler at det er kommet så langt at PC-en min ikke lenger strekker til og har lyst til å oppgradere den.

     

    Nå har jeg bygget en del PC-er og har en helt OK oversikt over det å velge deler, men har nå tenkt å bruke litt mer enn en tusenlapp på å oppgradere og håpa at noen snille og velinformerte sjeler kunne hjelpe meg å finne frem til et mulig kjøp.

    Slik er PC-en nå:
    Hovedkort: MSI P55A-G55, P55, Socket-1156
    Skjermort: XFX Radeon HD 7850 2GB GDDR5

    Prosessor: Intel Core? i5 Quad Processor i5-760

    RAM: Kingston ValueR. DDR3 1333MHz 4GB, CL9
    Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 4GB CL9
    HDD: Corsair SSD Force Series 2,5" 120GB (Operativsystem)
    En vanlig, gammel HDD på rundt 500 gig til annet div.
    PSU: Corsair TX750M


    PC-en er veldig stabil til vanlig bruk, men så fort CPU-en eller GPU-en skal kjøres litt er det ofte at den begynner å slite i f.eks. BF3. Jeg har som den amatøren jeg er rota litt i BIOS og prøvd å overklokke CPU-en såvidt det er, samt bruke AMDs command center overklokking for GPU-en. Vet ikke om dette fører til at komponentene nærmest blir uvenner og nekter å jobbe sammen, men det virker som om det er en eller annen flaskehals et eller annet sted.

    Så, dere kyndige der ute; har dere en idé? Jeg tenker på å bruke rundt 6-7-tusen kroner på å oppgradere den for å få den til og holde følge med teknologien et par år til.

    Er det noe mer info dere skulle kreve får dere bare si ifra, så skal jeg innfri etter beste evne. På forhånd takk :-)

  7. Er det bare meg, eller minner dette ekstremt om CoD 4?

    Den banen med statuen i midten og gangene oppe og nede rundt den, de som har spilt det skjønner nok hva jeg mener.

     

    Uansett, småtrist uansett. Kommer jo til å bli haglefest. Og jeg veit ikke hvorfor, men alt som har med snipers som løper rundt close quarters har jeg alltid forbundet med CoD MW-serien, så at de faktisk har med det i traileren gjør meg litt upset. Egentlig veldig også :(

  8. Heisann heisann :)

     

    Har seg sånn at jeg har et 5.1 høyttaler anlegg som jeg er veldig fornøyd med, men når jeg ønsker å bytte til headset for f.eks. skype eller ventrilo så må jeg alltid bak og ta ut høyttalerne og sette inn headsettet.

     

    Siden jeg har et Razer Lycosa tastatur som har en vanlig stereo og mic port på selve tastaturet lurte jeg på om det var en enkel måte å bytte mellom 5.1 høyttalerne og headsettet ved hjelp av enten Windows' sitt standard lydprogram eller evt. et program som lar deg keybinde denne handlingen? Noen med erfaring på feltet?

     

    På forhånd takk, Ludvig :)

  9. ke7vdd.jpg

    Sånn, da føler jeg, om ikke annet, at kjøleren sitter bedre iallefall. Forhåpentligvis er det slik det skal se ut og. Kommer tilbake til dere da jeg har fått prøvd å starte den opp igjen :)

     

    -Ludvig

     

    Edit: Er nå pålogget den stasjonære, men coretemp sier fortsatt at den minste belastning øker varmen til godt over 90, noe som virker veldig rart for meg. Tør knapt åpne et program da jeg er redd for at den skal skru seg av. Har forresten ikke påført ny kjølepasta :)

  10. Vel vel, ser man det. Ja, kjører standard vifte. Da skal jeg uansett idag kjøpe meg ny kjølepasta idag, er jo godt å ha på lager. Så skal jeg ta ut hovedkortet og sørge for at vifta sitter ordentlig. Om det enda ikke funker, får jeg heller bare komme tilbake hit. Takk sålenge, Stigma :)

     

    mvh Ludvig

  11. Heisann heisann.

     

    Det hele har seg sånn at når jeg idag morges skulle skru på PC-en var det helt kvelden for den. Den fungerte kanskje sånn ca. 20 sekunder inn i oppstart og da stoppa alt opp. Jeg skjønte fort at det dreide seg om CPU-en og at den ble overhetet og bare stoppa hele driten for å ikke ødelegge seg selv. Om jeg faktisk åpnet PC-en og presset ned kjøleelementet så holdt den lenge nok til at jeg kunne komme inn på core-temp og sjekke detta. Da jeg pressa alt jeg kunne så lå de fire kjernene på ca. 70~ men steg uansett sakte men sikkert til over 99 og skrudde seg av.

     

    Denne helgen har jeg vært på LAN med samme PC der ingen av disse problemene var der, men strømmen gikk et par gangner om det skulle være av viktighet.

     

    Det jeg generelt lurer på om det er CPU-en som har tatt kvelden eller om det er andre ting som også kan forårsake det her? Jeg har en strømforsyning på 650W som jeg bytta ut med en på 400W for å sjekke om det hadde noe å si, men problemet ble ikke borte.

     

    Så, blir det ny CPU eller burde jeg prøve noe annet først? Setter veldig stor pris på hjelp.

    CPU-en det er snakk om her: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=604498

    På hovedkortet: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=600388

     

    Mvh Ludvig

  12. Hei hei!

     

    Retter nesa vår mot det største norske forumet jeg vet om siden vi er en norsk guild.

    Det har seg sånn at vi mangler en siste mann til å fylle vår siste healer spot.

     

    Vi mangler en healer, da aller, aller helst priest (selvom druid og shammy KAN vurderes) som ønsker å bli del av et helnorskt raidingcommunity med god stemning, flinke og dedikerte spillere. Det som er viktig er at du vet hva du går inn og ansvaret du har ovenfor guilden når du joiner en og sørger for å ha full kontroll på din egen class, talents, flasks, enchants og alt slikt.

     

    Foreløpig er vår progress slik

    BWD 3/6

    TotFW 1/2

    BT 2/4

     

    Så, 50% av contentet er nede.

     

    Vi raider følgende dager:

    Tirsdag 19-23

    Torsdag 19-23

    Søndag 21-23

     

    Hvis du stusser litt på progressen så er jo det selvfølgelig fullt lovlig. Mange taklet ikke overgangen fra wotlk til Cataclysm og vi mistet mange og har hatt problemer med å få opp raids hver dag og har mista mye tid sånn sett. Nå sitter vi igjen med en god kjerne, forhåpentligvis og venter bare på deg.

     

    Ta kontakt in-game på Genjuros EU enten meg (Marochet, tauren warrior) eller guildlederen (Paztro, undead warlock). Er vi ikke online kan du alltids sende en PM her på forumet!

     

    På forhånd takk :)

×
×
  • Opprett ny...