Gå til innhold

cappa

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cappa

  1. Siden en tar dette opp så er det etter å ha lest forum opp og ned om tmc fremdeles rart å se at Destia slipper lettvint til med sin reklame. Kanskje en burde laget en artikkel om realitenene. Med andre ord :

    Hvem leverer informasjon som er reell.

    Brukerenes erfaringer med de to leverandører.

     

    Skulle ikke være vanskelig å finne informasjoner om dette rundt omkring, samt teste det. Hmmm betales det godt så hehehe

     

    Skjønner liksom ikke hvordan denne artikkelen legges opp som guide. Er mere en informasjons artikkel kontra det jeg forbinder med guide.

  2. Sletting er en konsekvens av sensitivitet , eller sagt på en annen måte tiltro til at ting er gjort slik det skal. Killdisk som nevnes fungerer helt ok , Gutmann er ehhhhhhh mildt sagt unødvendig. dod mil standard er ok nok for det meste. Antall lag osv sletting skal skje i ? I teorien skal en kunne redde flere lag , men praktisk neppe. Skal du være sikker og paranoid nok , knus disken og brenn den , deretter ta asken og kast på sjøen. Burde dekke det meste. Ibas klarer mye , men det meste de gjør er å redde ikke slettede disker etter brann og kresj. Kostnad ? vel la oss si at 50000 f.eks for en disk ikke er fristendes med mindre andre betaler.

×
×
  • Opprett ny...