Gå til innhold

ghosthuntard

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ghosthuntard

  1. Hei Leon, Utrolig bra svar :D. Joda sitter nå å laster det ned, traileren var AWESOME. Hiver meg på å prøver dette. Håper dere andre som spiller andre spill forteller litt, eventuelt samme spill med andre meninger ;-)

     

    Siden du har spilt wow Leon, så jeg har et spørsmål til deg. Er rift gear=win eller Skill/rotation(pve)= win?

     

     

     

    og har noen av dere prøvd/spiller Entropia Universe? så litt kult ut

  2. Hei der MMO spillere. Jeg lager en tråd her som kanskje kan hjelpe andre også. Jeg er en gamer som de fleste. Jeg har spilt de fleste spill fra mmo,fps, rpg osv osv, men stort sett MMO. Jeg startet litt med EQ1 da det kom ut, men gikk over til World Of Warcraft da det kom ut ( Var i betaen ). Har spilt mye og snart er det 9 år siden jeg begynte med WoW. Derfor søker jeg råd, tips og tilbakemeldinger om noe jeg har prøvd på lenge. Jeg har prøvd å komme meg vekk fra World Of Warcraft, det har mistet mye av sjarmen jeg likte i begynnelsen og alt for lett.

     

    Jeg lager en liten tråd nå for at dere som spiller andre mmo spill kanskje kan fortelle meg litt om deres spill. Jeg er åpen for det meste så lenge det har mye spill verdi(content) og open world.

     

    Disse har jeg vurdert: EQ2,EQnext,Tera,Aion,Fallen Earth,Age Of Conan,dc universe. Det er disse jeg har lest meg opp på og sett litt på gameplay, men jeg vet det finnes MANGE andre spill som sikkert er utrolig bra.

     

    Her er en liten (copy,paste) skjema om det er vanskelig å vite hvor du skal begynne.

     

    Spill:

     

    Hvorfor du valgte dette spillet:

     

    Hvorfor burde jeg vurdere det:

     

    Beste ved spillet:

     

    Særpreg ved spillet:

     

    Hva er ikke så bra med spillet:

     

    Ditt beste øyeblikk i spillet:

     

     

     

    Håper dere kan fortelle meg litt og hjelpe meg videre.

     

    Tusen takk på forhånd

  3. Unødvendig kommentar, greit, men det er vanskelig. Jeg og en kompis som er utdannet animatør prøvde å lage et simpelt horror-spill (motor husker jeg ikke) og det gikk veldig dårlig. Selv med sikkert 50 timer try and fail og tutorial fikk vi ikke engang noe spillbart.

    Og det er dette jeg vil innom, jeg vil prøve og prøve, lære meg litt underveis. Jeg kommer sikkert til å feile mange ganger og vil sikkert ikke få til noe stort. Men jeg vil ihvertfall ha prøvd. Og det kan være et lite spill som pacman for min del.

  4. Dersom du trenger noen andre til å velge spillmotor for deg vil jeg påstå at du ikke kan nok til å kunne lage spill på egenhånd.

    Hvorfor så frekk? Om jeg bestemte meg for å begynne med en motor som er vanskelig å bruke og vanskelig å få igang tar det mye lenger tid å lage spillet, eventuelt gir opp, men om jeg hadde fått hjelp slik som de 2 andre her gir meg kan jeg kanskje begynne lettere og kanskje jeg ikke gir opp. Gå å drikk noe Ali kaffe.

     

    Jeg er villig til å bruke lang tid til å lære meg dette ettersom det er en hobby

  5. Hei. Jeg har lyst til å lage et spill som en hobby, behøver ikke være noe storslagent greier, men har lyst til å prøve meg på dette. Jeg har skikket litt på nettet etter en motor jeg kan bruke til å lage spillet og vet ikke helt hva som er bra.

     

    Jeg har ingen utdannelse innenfor dette og derfor trenger jeg en motor som er "enkel" og "grei" å bruke. Har sett litt på Hero Engine og Unity. Noen som har vært borti dette og kan litt om dette?

     

    Setter pris på ALT av hjelp jeg får.

  6. Hei. Som du sikkert forstod på emne så er min pc rask og treig (yeah..)

     

    Ok her er problemet, la oss si jeg skal spille RIFT eller BF3 så kan pcen kjøre det på 60fps+ uten problem, men det går treigt, for når jeg gjør en ability på Rift eller kaster en granat på bf så skjer det etter 2 sekunder fra jeg har trykket.

     

    Sitter jeg å søker på google så tar det 2 sekunder fra jeg trykker enter til den begynner å jobbe.

     

    Veldig merkelig, og har ikke vært borti dette før. Er det windows 7 som er treigt?

     

    Pcen klikker OFTE også, den henger seg (fryser) og av og til er det akkuratt som skjermkortet slår seg av også. pcen er på og jeg kan prate på skype, men skjermene slår seg av.

     

    Specs:

    650 thermaltake psu

    2tb WD black series

    7970 ghz edition

    gigabyte hk til 5-6 hunder :)

    8 gig ram

    intel i5 3570k

×
×
  • Opprett ny...