Gå til innhold

AnDy_1990

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AnDy_1990

  1. hei

     

    Har gått til innkjøp av en WD mycloud mirror 4TB, for å ha en god sikkerhet på alle familiebildene.

     

    Med mye bilder i enkle mapper, går det utrolig tregt å skal finne fram til bilder hvis man skal bruke de, ved å gå inn på boksen gjennom nettverk på pcen (NAS'en står koblet rett i ruteren og vi går gjennom trådløst for å få tilgang til bildene).

     

    Dermed spør jeg etter hvordan måte man kan raskest skape forhåndsvisning av bildene, tenker at man må ha en app/program som kan laste inn thumbnails på forhånd og vise de raskt på en organisert måte ?

     

    Takker for alle svar

  2. Hei alle :)

     

    Det jeg er på utkikk etter er vell en liten mediasenter-PC, men vet ikke om det er beste alternativet for meg(billigste)

     

    Har nettopp fått inn en litt eldre tv i leiligheten her, og ilag med en gammel laptop med kun VGA utgang ønsker jeg å finne den beste løsningen for å vise bilde fra pc-en til tv-en, uten kabler.

     

    Kjøpte meg Seagate Goflex TV her om dagen, men vil ikke si meg fornøyd med den, funker fint til å hente video fra nettverket og vise på tven, men veldig treg respons og uten at youtube fungerer på boksen skal jeg returnere den når jeg finner en bedre løsning.

     

    Så først på Netgear PTV2000, men laptopen har ikke Intel WiDi. Tror noe lignende som dette hadde vært en flott løsning der jeg kan vise bildet fra pcen på tv, HD-video, youtube, surfing osv.

     

    Men uten å finne noe god trådløs alternativ til denne under 1000kroner, spør jeg dere. Hva tror dere blir den beste løsningen for meg? Hvis jeg skal kjøpe meg et mediasenter må jeg vel investere i trådløst tastatur og mus også ;P Prøver å holde meg til under 1000 kroner.

     

    Til informasjon står den trådløseruteren bare 1 meter under tven.

     

    Takk for alle som leser og gir tilbakemelding :) God lørdag!

  3. Blir det svart på begge skjermene når begge to er koblet i, eller fungerer fremdeles den ene?

     

    Om det fremdeles er liv i den ene skjermen som er koblet i kan du trykke win+p og velge hvordan du skal ha skjermene dine. Bare den ene, duplisert eller utvidet (Sett at du har windows 7 eller 8)

     

    Hei :) Det blir svart i begge skjermene når de er koblet i. Ingen kontakt med de overhodet.

  4. Heisann :)

     

    For en liten tid tilbake så ble det plutselig svart i den ene skjermen min, har byttet mye mellom 1 skjerm og tv tilkoblet.

     

    Begge skjermene funker hvis jeg kobler de til hver for seg (slik at kun en er koblet i skjermkortet)

     

    Men kobler jeg til skjermene i begge DVI kontaktene blir det svart og ingen kontakt.

     

    Begge skjermene funker, begge DVI utgangene funker. Siste drivere fra nVidia.

     

    Takk for alt av hjelp :)

  5. Hei

     

    Har idag installert ny cdspiller i min Opel Omega B 1996 stv.

     

    Men når jeg skulle ut å kjøre etter montering og testing av spiller, ville ikke bilen starte.

     

    Det gnister når jeg setter på og rører + polen på batteriet, lysene og alt kommer på i bilen. Men når jeg vrir rundt nøkkelen så blir alt av strøm borte. Og jeg må røre på + polen på batteriet igjen, og da kommer det tilbake, men bilen starter ikke.

     

    Har lite peiling på det elektriske i bilen, og de ble mørkt nå så lurer bare på noen tips til hva jeg skal sjekke når jeg går ut igjen imorgen?

     

    Mvh

    AnDy

    • Liker 1
  6. Heisann, er nybegynner på montering av bilstereo og idag gikk jeg løs på å bytte anlegget i min Opel Omega b 1996 stasjonsvogn.

     

    Nye spilleren er en Kenwood 6047U, jeg legger ved noen bilder.

     

    Jeg fikk selve spilleren til å reagere, slik at man kunne trykke på knappen, slik at den skulle løse ut cd'en. Men har ikke noe lyst i displayet!

     

    Den forje ISO-kontakten hadde mange forskjellige ledninger skøytet utenfor selve kontakten, men den nye har bare Gul og Rød som jeg kan koble utenfor selve kontakten, uten å kutte selv.

     

    706290.jpeg

    706291.jpeg

    706293.jpeg

     

     

    Takker for alle svar!

    Mvh

    Andy

  7. Takk for svar, har sett på pakken du foreslår, men kan ikke si jeg har hørt om phonocar. Snakker du av erfaring?

     

    Har også sett på et tilbud til 5000 for disse komponentene

     

    - Dynabel BF 4501 subwoofer forsterker 1*450watt RMS

    - Dynabel BF 0804 mosfet forsterker 4*80 watt RMS

    - Blitz AudioPower 1,2 farad kondensator

    - 2stk Pioneer TS-W257D2 10" Subwoofer

    - Kicker KS 65.2 komponentsett. 6.5" mellomtone og 1" diskant med delefilter

  8. Hei

    Har gått fram til at jeg skal fikse min Opel Omega 2.5 V6 B – Stasjonsvogn (96 modell). Så da går det til innkjøp og bygging av nytt anlegg.

     

    Budsjettet mitt ligger på rundt 4500-5000 kroner rent på stereo, også kostnadene på siden til byggemateriell, det får bli en egen sak.

     

    Det jeg hadde tenkt originalt var å kjøpe

    - Fronthøyttalere

    - Diskanter

    - Subwoofer

    - Forsterker

    - Spiller (her blir jeg bare å bruke Iphone, ingen cd-er)

    - Alt av kabler og sikring

    - Isolasjonsplater (asfaltplater) vibrerer allerede godt i dørene!

     

    Så jeg spør dere, har dere noe formening om hva jeg burde kjøpe, noen som har innspill på hvordan jeg skal bygge montering til nye fronthøytallere og sub-kasse. Vurderer også å gjøre noe med bakhøyttalerene, siden de ikke ser ut! Kanskje bare noen nye griller å feste der, til jeg kjøper høyttaler der også?

     

    Og kanskje om det er noe spesielt jeg trenger til omegaen?

     

    Legger ved noen bilder så dere ser hvordan det ser ut akkurat nå.

    698497.jpeg

    698495.jpeg

    698504.jpeg

    698505.jpeg

    698506.jpeg

    698501.jpeg

     

    Mvh André

  9. Nå er det jo sånn at du får skylden pga 1001-1002-1003 og du skal kunne stoppe.

    Men han kjører jo som en idiot , be han betale eller anmeld han

    ?

     

    Det var det jeg også tenkte, men har ingen fysiske bevis på det, det blir hans ord mot mitt, selv om jeg har mange kjente som kan gå god for at han kjører 180 i 60 sonen..

    Men det hjelper vell kanskje ikke meg, selv om han mister førerkortet og får bot, så må vell jeg få fikset bilen hans på en måte.

  10. Heisann

     

    For en stund tilbake så var jeg uheldig å komme borti en kompis av meg, han kjører tulling til daglig og det var ikke noe unntak denne gangen, svinge frem og tilbake på veien og brå stoppe.

     

    La meg legge fram hva som skjedde, kompisen min kjørte ut av en utkjørsel av et kjøpesenter han svinget et par ganger fram og tilbake i motsatt kjørefelt, og plutselig stoppet helt opp (0 km/h) fordi det kom en bil i motsatt kjøreretning, jeg kom da etter i en 25 km/h. Før jeg var 50 meter nær han, kjørte han videre som alt skulle være normalt, men plutselig når jeg tar han igjen brå stopper han helt opp, og ser bak på meg i speilet og flirer (noe som han har gjort før bare på kødd å skal stoppe helt opp), men denne gangen så gikk det ikke som han ville, med de bremsene jeg har på min Opel Omega var det nesten umulig å stoppe, jeg svinget bort å fikk minimal skade på min bil, og bilen så grei ut unntatt at skjermen var løsnet på den ene siden av bilen.

     

    Nå etter mye om og men vill han ta det på forsikringen noe som er nesten uaktuelt for meg, fordi de blir å ta 10 000 i egenandel hos meg og jeg mister bonus. Derfor var vi innom å snakket med et karosseri verksted som sa at det kom til å koste 30 000 å fikse det (sette på plass bak skjermen, skifte bagasjelokket, lakkere) noe som jeg ikke kan fatte blir den summen, bilen er taksert til 12 000 kroner (Audi 80). Har snakket med et par bilmekanikere som jeg kjenner og har sett på skaden, de sier 2-3 tusen for å fikse noe sånn, det er bare å slå ut det som er slått innover slik at bagasjelokket passer 100 % (er ikke synelig skader nå).

     

    Legger ved noen bilder så dere kan dømme selv

     

    Her ser dere enkelt og greit, skjermen har bare hoppet av selve festet, mekanikeren sa at man må ta av på den andre siden for å feste på begge sidene (maks 30 min arbeid?)

    img7798.th.jpg

    (klikk for større bilde)

    Her ser dere selve festet inne i bagasjen som har hoppet litt ut av plass, dette var bare å slå ut med ett par slag med en slegge (15 min maks?)

    img7799c.th.jpg

    (klikk for større bilde)

     

    [Edit: Jeg ville også legge til at han skyldte på at bilen kveltes og da stoppet bilen, har jeg missforstått noe veldig med biler eller? Bilen brå stopper jo ikke når den dør, den triller jo bare videre, her var det snakk om full stopp..]

     

    Hva mener du, er det delskyld at en tullig får lov å stoppe midt på veien å se om bilen bak klarer å stoppe, eller er det fullt min skyld fordi jeg ikke kunne stoppe selv i så lav fart?

  11. Heisann har fått tentamen forberedelser og sliter litt med å tenkte ut hva oppgaven kan være, siden vi har kun jobbet med flash og c# hele året må det være noe forbindelse med dette.

     

    Det vi har fått vite

     

    Situasjonsbeskrivelse

    Utdanningsmesse

    Hvert år arrangeres en mengde utdanningsmesser rundt i landet. Utdanningsmesser beregnet på ungdomstrinnet skal gi informasjon om utdanningsprogrammer i videregående skole, og om yrker disse utdanningsprogrammene utdanner for.

    Til slike messer ønsker din videregående skole å få utarbeidet en del digitalt materiale som kan brukes. Bruk forberedelsesdagen til bl.a. å skaffe deg digitale filmklipp, lydklipp, bilder og tekster som kan brukes i informasjon om utdanningsprogrammene og programfagene. Ta helst utgangspunkt i egen skole og aktiviteter som foregår der. Ta med digitale versjoner av dette materialet til eksamen. På eksamen vil du få oppgaver knyttet til utvikling av digitalt materiale brukt på utdanningsmessene.

     

    Kom med forslag til hva du tror oppgaven blir!

  12. Heisann kom nettopp hjem fra The gathering og har satt opp pcen, men når jeg slår på dataen så slår skjermen seg av/på, med 1-5 sekunders mellomrom, har prøvd med forskjellig skjerm, så har kommet fram til at det er skjermkortet, bildet blir svart, så kommer skjermbildet opp, så blir det svart igjen, også når det er skjermbilde i de få sekundene det er oppe er det også noen hvite striper på skjermen.

    Har hatt ute skjermkortet satt det inn igjen men ingen forbedring, bios alt er det samme som det var på TG, og da funket alt.

     

    Noen ideer om hva jeg kan gjøre og hvordan jeg skal feilsøke videre?

     

    Takk på forhånd

     

    Hilsen AnDy

  13. Heisann, er så lenge siden jeg har laget hjemmeside i dreamweaver, css og html at jeg står fast og trenger hjelp...

     

    Har valgt å laget designet i Photoshop og bare convertere det til html og images og lagt det inn i dreamweaver, det funker bra og designet ser veldig bra ut. så alt er laget av rowspan og colspan.

     

    men jeg har et stort felt som jeg har laget som skal bli brukt som tekst felt, der all informasjon skal inn, men når jeg prøver å lage div tag av bildet for å få inn tekst, men dette blir aldri bra. her er forøvrig scripten uten at det er gjort noe med den (bare bildet som skal brukes som tekstfelt)

     

    <tr>
    	<td colspan="8">
    		<img src="images/index_11.jpg" alt="" width="951" height="965"></td>
    </tr>

     

    Og etter jeg har laget div tag av tekst feltet forsvinner feltet når jeg skal se på det i Firefox eller IE, men jeg kan se det i Dreamweaver og det går an å skrive i det.

     

    #site_layout_content {
    background-image: url(/images/index_11.jpg);
    background-repeat: no-repeat;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    height: 965px;
    width: 951px;
    
    <tr>
    	<td colspan="8"><div id="site_layout_content"></div></td>
     </tr>
    <tr>

  14. Dette høres kanskje litt far off ut, men har du en ekstern harddisk?

     

     

     

    Slet en stund med å clocke med et Gigabyte P35-DS3L (det glemte instillingene og bootet på stock), og fant ut etter litt søking på internett at det kunne skyldes den eksterne harddisken (WD Mybook) som var koblet til. Koblet den ut, og vips, da gikk det helt fint å clocke.

     

     

     

    Kan jo hende du har noe av det samme på ditt kort.

     

    Harddisk WD 2500JB External USB Device

     

    skal prøve å koble ut å se om kanskje det hjelper! takk for ett nytt inspill i saken! håper den funker ;)

     

    Det som kan skje når du tar ut/inn CPU (eller annen hw) er at du "klarer" å zappe noe (som regel RAM).

     

    Du har gjort alt rett, og likevel er det ikke mulig å klokke tilbake til tidligere verifiserte innstillinger.

     

    Har vært borti dette ett par ganger (med samme bios.. dog med DS3P) og da var det RAM (Crucial=dør etter x måneder).

    Bytta til Kingston "safe" ... og stabil OC igjen. :)

     

    får se om det med eksterne harddisken hjelper, hvis ikke kanskje jeg må se mere på RAM, men rammen er ikke død i den grunnen, funker fint og finner det med timings og minnehastighet i EVEREST.

  15. Har flashet bios til F9B (nyeste versjon)

     

    har prøvd med x8 CPU clock ratio med 333 vCore 1.4 og MCH +0.2 men fortsatt ikke noe lykke, lurer på hva som skjedde når jeg renset PSU for støv? magisk ikke clock knapp her en plass? kan ikke være noe strøm som ikke er koblet til hovedkortet(som jeg vet om) må være noe som har skjedd inne i BIOS.

     

    Før i kveld greide jeg å sette clocken til 2.98GHz å så boote fint, men jeg ville ha den høyere så stillte FPS og vcore litt opp, da greide den ikke å boote. Så jeg tenkte å stille tilbake til 2.98GHz med samme innstillingene, og satt tilbake til nøyaktiv samme, men da ville den ikke boote, noen som vet hva dette kan skylles?

     

    Hadde også et bilde jeg tok med mobilen for å lagre innstillingene så jeg kunne gå tilbake til den velykkede Oc'en men nei.

     

    laster opp bilde bare for referanse:

    dsc00022jbw.jpg

    dsc00023d.jpg

     

    Har egentlig ingen peiling på hva som har gått galt her...

     

    -en trøtt André

  16. MCH er northbridge (nordsiden). Denne spenningen må som oftest økes litt ved høyere frekvenser på systembusen (FSB).

    System Memory Multiplier er minnets forhold til FSB. La den være på 2 inntil videre, som skal tilsvare et forhold på 1:1.

     

    Fungerer dette?

     

    prøvde med:

    MCH på +0.2V

    vCore 1.38

    System Memory Multiplier på 2. (satt dette som en default for videre testing)

     

    Men fortsatt ikke noe lykke

  17. Prøvde noen av svarene

     

    Satt SPD til 2.0

    Minnet er ikke rørt og står på [Auto]

    vCore [1.40]

     

    men fortsatt når jeg booter så kommer den til;

    Memory Testing 31XXXXXk OK

     

    så kommer: Memory runs at interleaved(eller noe sånnt)

     

    så restarter pcen seg, med BIOS instillingene til (2.4GHz) og Clock control er skrudd tilbake til [Disabled] men ingen ting annet er skiftet.

     

    Oppdatere bios(flashe bios?) da må jeg vell få satt inn diskettstasjonen og se hvordan det går til :p

  18. Heisann

     

    Har nå i over 1 1/2 år hatt min Intel Q6600 på 3.2GHz clock, men idag når jeg hadde ute psu og renset pcen generelt for støv "resatte" cmos seg(ikke helt tilbake til start men en backup mode eller noe?)

     

    Jeg kan litt generelt om overclocking men nå ser det ut som jeg har truffet veggen.

     

    Har prøvd i litt over 2 timer nå å få tilbake den gammle clocken, men pcen restarter seg og går tilbake til 2.4GHz etter at jeg har vært i bios og satt til 367 FSB.

     

    PC specs:

    CPU type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz

    Hovedkort Gigabyte GA-P35-DQ6 (rev 1.0)

    Systemminne 3072 Mb (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

    Skjermkort NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 Mb)

    Operativsystem Microsoft Windows Vista Ultimate

    Lydkort Creative CA20K1 X-Fi Xtreme Fidelity Audio Processor

     

    Hva jeg har satt i M.I.T i bios:

    Robust Graphics Booster___________ [Auto]
    CPU Clock Ratio (Note)____________ [x9]
    CPU Host Clock Control_ [Enabled]
    CPU Host Frequency (MHz)__________ [367]
    PCI Express Frequency (Mhz)_______ [100] [i](har før hatt denne på auto, men leste at denne burde stå på 100)[/i]
    C.I.A. 2__________________________ [Disabled]
    System Memory Multiplier (SPD)____ [2.40]
    High Speed DRAM DLL Settings________ [Option 1]
    
    System Voltage Control____ [Manual]
    DDR2 OverVoltage Control__ [+0.30V]
    PCI-E OverVoltage Control_ [+0.1V] 
    FSB OverVoltage Control___ [+0.1V]
    (G)MCH OverVoltage Control [+0.1V]
    CPU Voltage Control_______ [1.38]

    (C1E og Eist er også slått av)

     

    Har også vært innom ett par ganger å satt på memory clock å skiftet fra 5-5-5-18 til 4-4-4-12 på timings men ser ikke ut itl å hjelpe på noe måte.

     

    Før hadde jeg ikke endret timings, og har prøvd uten å endre noe på det, men fortsatt vill ikke pcen fortsette når jeg har satt til 367 FSB, har også prøvd med 333FSB og litt høyre vCore.

     

    Noen som har noe innspill på hva jeg gjør galt? og hvordan jeg skal få fisket dette?

     

    Takk på forhånd (og unnskyld for dialekt/skrivefeil)!

     

    -André

×
×
  • Opprett ny...