Gå til innhold

qwertz

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av qwertz

  1. Ser det er flere av oss som har kjøpt den på pixmania og fått fransk/engelsk firmware. Det er ikke tilfeldigvis noen som har en direktelink til nedlasting av nyeste skandinaviske firmware? Det går jo ikke an å gjøre via PC studio.

     

    Fikk telefonen i dag, og synes foreløpig det ser riktig så pent ut! Men er ikke så gøy å måtte skifte fra fransk til engelsk tastaturlayout hver gang jeg skal bruke tastaturet, og ikke ha mulighet til å skrive norske bokstaver...

     

    Det går ikke an med oppdatering til norsk, det er nemlig forskjellige versjoner av telefonen, ikke mulig med noen oppdatering. Det finnes en nordisk versjon, en versjon som man får kjøpt hos pixmania, og sikkert en del andre versjoner.(Ringte samsung og fikk vite det der) Får du den ikke på norsk er den ikke på norsk, og du kan ikke gjøre den norsk(:

    (Jeg kjøpte hos pixmania og må sende tilbake)

     

    Det stemmer ikke. Du kan flashe firmware selv (på eget ansvar).

    Les mer på dette forumet: http://darkforestgroup.com/forum/index.php?board=34.0

    Link til norsk firmware:

    http://212.123.232.244/SE-share4gsm_S8000XBIF1.part1.rar

    http://212.123.232.244/SE-share4gsm_S8000XBIF1.part2.rar

     

    Har du forsøkt å flashe selv? Gikk det i tilfelle greit?

     

    Flasha nettopp min sjøl. Funka ypperlig, bare man følger bruksanvisninga. Jeg tok med apps-biten, siden det ble anbefalt flere steder selv om det ikke sto i bruksanvisninga.

     

     

    Da her også jeg flashet min pixmaniamobil og det ser ut som om alt virker som det skal bortsett fra mot PC Studio... noen som vet hvilken versjon jeg kan prøve med?

    Har gjort dette selv. Har ikke testet opp mot PC studio enda, men regner med at det bare er å laste ned nyeste versjon fra samsung sine sider?

     

    Uansett, vet ikke hvor mye du fikk testet telefonen med programvaren som kom ferdiginstallert, men syns den var mye raskere enn den nordiske. Telefonen bruker litt lengere tid til alt nå syns jeg. Forhåpentligvis vil den samme programvaren komme med nordisk språk. Er ikke veldig farlig, men et irritasjonsmoment når du vet det finnes raskere programvare der ute..

     

    Edit: Kan forsåvidt melde at NPS programvaren som fulgte med mobilen fortsatt fungerer etter at den er flashet..

  2. Advent`en som Elkjøp fører er en rebrander MSI Wind og har _ikke_ 3G modem.

    Det er forskjell på Advent 4211 og 4213. Verd å merke seg at det ikke er en MSI. Er en ECS modell, som gir ett litt mer klønete tastatur..

     

    Er en test på den her: http://www.reghardware.co.uk/2008/10/20/re...ok_advent_4213/

     

     

     

    Kommentar på testen:

    I'm really happy with it. I swore I'd never buy another Windows machine but so far, this little machine seems to be pretty stable and does what i need when I'm out and about. I'm spending up to 8 hrs a day using the built-in HSDPA and it's just about glitch free.
  3. Prøv Oppgavebehandling - prosesser å se om det er noe snusk som sluker cpu kraft.

     

    ev. starts - kjør = msconfig så fjerner du ting som ikke behøver å starte med windows.

    Har googlet alle prosesser jeg ikke vet hva er, det er ikke noe som ikke skal være der. Skal kjøre en systemgjenoppretting straks. Noe jeg ikke har tenkt på.

     

    Men takk for tipset. Tok bort noen unødvendige ting fra oppstarten. Skal se om det hjelper :)

     

    Edit:Systemgjenoppretting fikset problemet, så da er det vel noe ejg har installert/virus eller liknende jeg har fått som gjorde det..

  4. hei

    du trenger ikke å instalere windows på nytt

    det du gjør

    1.start

    2.kjør

    3.skriv, sfc /scannow

    4.må ha windows xp cd

    jeg håper det virker med deg

    Forsøkte dette. Det ga desverre ikke noe resultat.

     

    Videre er det ca 75% ledig på c:\, så det er ikke noe problem heller. Om det ikke er noen andre ideer der ute, blir det vel nok en re-install. Litt dumt, ettersom at jeg nettopp har fått ting som jeg vil ha det, men oh well :p

  5. Plutselig her en dag brukte pcen min godt over dobbelt så lang tid på å starte opp. Siden den tid har det vært problemer.

     

    Symptomer: Alt tar lenger tid. Maskinen jobber saktere enn vanlig. Men det er ikke det værste. Når det foretas noe arbeid, som å åpne en nettleser eller åpne word, får alt til å hakke. Har jeg winamp oppe vil musikken starte å hakke veldig mye, musa vil gå saktere over skjermen. Etter litt observasjoner, knytter dette seg til når prosessoren jobber. Beveger load seg mot 40-50%, vil dette starte. Ting som ikke krever noe av prosessoren, som bare å spille av musikk eller se divx går bra. HD film vil for eksempel ikke spilles av. Den starter, men henger seg opp etter litt.

     

    Mulige forandringer som kan ha hatt en innvirkning: Min tidligere windows installasjon hadde jeg hatt siden september 2005, og den hadde det ikke vært noen problemer med. Den begynte selvfølgelig å bli treg, men tok fint to uker uten reboot. Så kjøpte jeg 2*750 gb som er satt inn. Samtidig installerte jeg windows på nytt(11. august), xp sp3. De to nye diskene er satt opp i raid 0, samtidig som to gamle disker også ble satt i raid. Etter installasjonen gikk pcen stødig i ca 14 dager. Så intraff disse problemene.

     

    Ting jeg har prøvd:

    * Starte opp i ide mode i stedet for raid. Ga ikke noe resultat

    * Nyeste drivere installert.

    * Kjørt antivirus/spybot/adaware

     

     

    Nå innser jeg at det kanskje går mot en ny installasjon av windows. Men det kan være greit å høre noen innspill om noen har vært borte i noe tilsvarende, så jeg kan unngå at dette eventuelt skjer på neste installasjon. Samtidig hadde det vært fint om det viser seg at dette er noe som kan løses uten å måtte installere windows på nytt.

     

    Maskinvare:

    HK: Asus Commando

    Prosessor: Intel E6600

    XFX: 8800GT

  6. Jeg er godt fornøyd. Kunne hatt edge, men tar du av bakdekselet og ser hvor stor telefonen faktisk er, så skjønner du hvorfor det ikke er med mer.

     

    Eneste jeg savner er at ting du legger inn i kalenderen ikke kommer opp i hvilemodus. Lader den nok hver dag, men holder i to. Bare så jeg ikke skal gå tom neste dag om jeg bruker den mer enn vanlig. Litt klønete å skrive på i fylla ^_^

  7. Noen som har bestilt fra ybs.no som har fått tv'en enda? (mcgi)

     

    Sitter her og lurer på om de har glemt bestillingen min =.= Står ikke at den er sendt på ordrestatusen, men der står det også mchk. Men de sa alle bestillinger var sendt uansett

    9496243[/snapback]

    Fikk min for noen dager siden, etter at jeg purret på de i to uker. Bestilte V32MCHK, men fikk Tatung V32MCGI, så jeg er happy. De ble vel bare lei av at jeg klaga og trua med å heve kjøpet. Greit med dvi og lyd ut :)

  8. Surfet litt rundt på ebay, og kom over den. Lurer egentlig på om noen har prøvd en av disse. Tenker da på om det er brukbart menysystem, hvordan det er å skrive meldinger, hvordan skjerm og lydkvalitet er, etc. Noen andre som har en cect telefon som har noe å si om det? Har i utgangspunktet ikke tenkt å kjøpe noe slikt, men blir litt nyskjerrig :)

     

    Skjønner selvfølgelig at det er en billig iPhone ripoff, men den ser unektelig pen ut :p

     

    Kan se den her: http://www.pmptoday.com/2007/07/20/cect-59...ga-touchscreen/

  9. Heij, er 3G er must til de neste 3årene?

    Ser på en del tlf til max 1.6K

    6151

    6680

    6680 har brodern hatt i snart 2 år, så er det en tlf som er bra hvis jeg får kjøpt den til rundt 1.3K?

     

    Noen krav jeg har

    256K farger.

    1Mp kamerra eller mer.

    Stor og god skjerm.

    Ikke små taster pga begynner og få store fingre :p

    3G er bob bob.

    Kort leser.

    God klokke alarm, pga bruker den som veke klokke og god lyd...

     

    har SE T630 nå, så må være noe bedre en den!

    8824492[/snapback]

     

     

    Ville kanskje tatt en kikk på Nokia 3110 Classic. Har ikke 3G, men store taster, 1.3 mpix, plass til minnekort.

  10. Jada, det skal være mulig å tegne fri internett utenom også, da vil det bli samme pris og vilkår som før. Det kommer forøvrig også snart et usb-kort som støtter HSDPA (og mac!)

    8818941[/snapback]

     

    Hvorfor har da Telenor satt prisen til 249 på "Mine sider" i mitt abbonement hvis dette blir en valgfri endring? Ville vært mer logisk å la den forbli til 549 kroner for så å skape en ny tjeneste med nytt navn til 249 kroner. Uansett, håper de drøyer med å lansere dette så det blir mulig med helt fri internettbruk til 249 for dem som syntes det er gunstig.

    8819160[/snapback]

     

     

    Er jo billigere enn å ha bredbånd fra Telenor det ^_^

  11. Jeg skjønner ikke at noen tør å poste priser og slikt her.

    De som har fått vite noe om disse abonnementene har fått klar beskjed at dette er konfidensiell informasjon.

    8824386[/snapback]

     

    Enig - kan aldri i livet tenke meg at dette er informasjon de har fått for å poste videre som dette. Enten er dette ren tullball og synsing, eller så er det noen som seriøst bryter en avtale her ...

    8824696[/snapback]

     

     

    Er jo håpløst å poste slikt på nett. Sier seg selv at man ikke skal gjøre det. :nei:

×
×
  • Opprett ny...