Gå til innhold

JayCamino

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JayCamino

  1. Hei og god påske!

     

    Jeg har et problem med min Philips pfl5603. Jeg skulle spille Xbox 360, og fikk opp "Ikke støttet videoformat". Samme problem oppstår også hvis jeg prøver meg på PS3. Men det fungerer når jeg setter på HD-PVR dekoder.

    Alt fungerte helt fint i går, men i dag så skulle det visst ikke funke. Jeg har prøvd å tilbakestille det ene og det andre, og alt som går an å tilbakestille. Jeg har også prøvd forskjellige HDMI-kabler, samt alle HDMI-innganger på TV'n, men det vil så absolutt ikke funke.

    Jeg har hatt problemet før, men da slo jeg bare av og på tv og PS3, og da løste det av seg selv. Men nå er det virkelig ugreit her. Når jeg tenker meg om, så fikk jeg det problemet sist gang jeg lånte Xbox (jeg bare låner den jeg har).

    Kan det være noe der som gjør det (nei, jeg prøver ikke å sende hatsignlar om xbox)? Men igjen, ettersom jeg resetter PS3, så skulle man tro at TV'n klarte å justere seg selv dit den skal. Som sagt så fungerer det å se på TV, men ikke å spille.

     

    Edit: Det fungerer sånn ca nå, etter jeg prøvde en annen HDMI-kabel. Har også satt TV'n sånn at den ikke skal skalere automatisk. Rare greier. Er kun når jeg skal spille PS3 og Xbox. TV funker helt fint ellers.

  2. Jeg tror det er noe problemer med å få kontakt når man bruker nyeste versjon av ps3mediaserver. Men om man legger inn et hakk eldre software skal det ikke være noe tilkoplingsproblemer.

     

    Men senest i går var jeg hos en kamerat som ikke fikk kontakt når nyeste versjon var i bruk. Det kan kanskje være noe der? Har du prøvd annen versjon av ps3mediaserver.

     

    Nja, jeg får kontakt hvis jeg kobler pc og ps3 til router. Men når jeg spiller online med PS3, så er det veldig ustabilt, så jeg vil helst ha både PC og PS3 koblet til det nye modemet.

    Kan det være en brannmur i det nye modemet som sperrer kommunikasjonen mellom PC og PS3?

  3. Jeg fikk et nytt modem fra min ISP. Det er en Zhone 1512. Den har innebygget 4 lanporter. Det er ikke WiFi på denne, så jeg har koblet til en trådløs router til dette nye modemet.

    Nå er PC og PS3 koblet til det nye modemet. Problemet er at jeg ikke får disse to til å snakke med hverandre. Jeg bruker PS3 Media Server til å streame filmer/serier osv, men PC får ikke kontakt med PS3. Jeg har prøvd å knote litt inne på config, men skjønte ikke så mye. Noen som kan hjelpe?

    Jeg kan alltids koble PC og PS3 til routeren og sjekke om det funker, men jeg syntes det virker litt mer stabilt når jeg er koblet rett til modem. Ikke vet jeg om dette er tilfelle, men jeg bare innbiller meg det. x)

     

     

    EDIT: Jeg koblet PC og PS3 til router, og da gikk det. Så da får jeg bare prøve og se om jeg merker noe forskjell. Tviler vel på at jeg merker noe særlig stor forskjell, ettersom det var det gamle modemet jeg hadde problemer med.

    Men jeg vil gjerne få hjelp til å konfigurere det nye modemet slik at PC og PS3 kan være koblet til det, og enda snakke sammmen.

  4. På facebook så har det kommet en ny funksjon som oppdaterer alt i sanntid. Alt man gjør dukker opp der. Er det mulig å gjøre sånn at det man gjør IKKE kommer opp der? Jeg er ikke interessert i at alle venner skal så hvilket bilde, eller status jeg liker eller kommenterer.

    Dersom du er redd for at enkelte personer skal få se dine kommentarer eller likes, så er vel det beste å enten droppe disse vennene eller moderere kommentarene dine slik at de egner seg bedre for offentligheten? :shrug:

     

    Greia er at før den på siden der kom opp, så komme man skjule hendelser man selv utførte.

  5. Hold deg LANGT unna røyk, alkohol, og dope. :p Du skal helst spise så sunt som overhode mulig.

    Drikk vann, spesielt hvis du skal opptre, eller spille inn, da cola e.l. kan legge et tynt belegg på halsen...

    JEG mener hvertfall jeg synger litt bedre når jeg har holdt meg unna cola o.l.

     

    Helt enig, det er 3-6 måneder jeg ikke har drikket cola, pga av stemmen..

     

    Det er det helt motsatte når det gjelder metall :p da skal man røyke og drikke cola for å få skikkelig growl ^^

     

    Whiskey funker ganske bra på growl. ;)

  6. Gå inn på xda-developers.com så ser du hvilke HBOOT's som er anbefalt for din ROM, der får du også guide.

     

    EDIT: Her har du link til forskjellige HBOOT's: http://alpharev.nl/ forsto det slik at du burde bruke Bravo Stock (den øverste på lista lengre ned)

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633

     

    EDIT2: Ser i tråden at det kreves 1 GB EXT3 så det er kanskje derfor det er fucked.

     

    Thanks.

     

    Jeg tar og prøver den LeeDroid-versjonen som heter NoA2SD. Den krever visst kun root, og ikke noe annet.

  7. Jeg ville prøve siste LeeDroid med Sense 3.0. Lastet ned begge pakkene, tok backup og wipe data. Installering gikk smertefritt, ingen error osv. Men når jeg skal starte telefonen (HTC Desire), så kommer først HTC-logoen opp, etterfulgt av LeeDroid-skjermen, så bare rebooter telefonen seg, og den går i loop.

    Jeg prøver å komme meg inn i recovery modusen (volume_down+power), men det går ikke. Jeg har også prøvd uten SD-kort, men det gikk heller ikke. Jeg har heller ikke funnet noen bra forklaring på interwebz på hva jeg kan gjøre.

     

    Noen som kan hjelpe meg litt?

     

     

    Edit: Jeg kom meg inn i recovery, og fikk restored backupen min. Ser ut til å gå.

    Wipe cache i recovery tror jeg ville løst problemet uten at du hadde trengt å restore backup :)

     

    Ah, takk. :)

    Prøve å gjenta hele greia nå, tenkte jeg.

  8. Jeg ville prøve siste LeeDroid med Sense 3.0. Lastet ned begge pakkene, tok backup og wipe data. Installering gikk smertefritt, ingen error osv. Men når jeg skal starte telefonen (HTC Desire), så kommer først HTC-logoen opp, etterfulgt av LeeDroid-skjermen, så bare rebooter telefonen seg, og den går i loop.

    Jeg prøver å komme meg inn i recovery modusen (volume_down+power), men det går ikke. Jeg har også prøvd uten SD-kort, men det gikk heller ikke. Jeg har heller ikke funnet noen bra forklaring på interwebz på hva jeg kan gjøre.

     

    Noen som kan hjelpe meg litt?

     

     

    Edit: Jeg kom meg inn i recovery, og fikk restored backupen min. Ser ut til å gå.

  9. Duke Nukem Forever er et prakteksemplar av dårlig prosjektstyring. Dette gjenspeiles i en evig lang utviklingsprosess med et resultat som ikke engang er middelmådig.

     

    Spillet har 5-6år gammel grafikk og en fysikkmotor som ikke lever opp til dagens standard.

     

    Leveldesign og gameplay er kjedelig.

     

    Selvfølgelig hadde vi forventet nogenlunde de samme våpnene, den samme humoren og en latterlig story. Selvom vi har forventet manglende kreativitet på de punktene så gjennomfører de alt på en elendig måte.

     

    Å spille dette spillet er like kjedelig og intetsigende som å jobbe i kassa på kiwi. Noe jeg aldri har gjort men jeg kan ikke forestille meg noe mer kjedelig her i verden.

     

    Hvis de ville at grafikken skulle ha dagens standard, så hadde de gjort noe med det.

    Problemet til folk er at de ikke har hørt på hva utviklerene har sagt om spillet. Det skulle være Duke Nukem i gammel stil, og sånn ble det.

    Jeg syntes det levde opp til mine forventninger. Det er artig, den sjølgode Duke er der med de utrolig dumme damene.

    Et par ting som jeg mener er negativt om spillet, er lang lastetid, samt at det er litt repeterende. Jeg har ikke gått gjennom spillet, men jeg tror jeg nærmer meg slutten. Og til nå så må jeg si at det er et av de spillene som har gitt meg mye latter.

     

    Hvis folk kunne se forbi den utdaterte grafikken, og heller sette seg i det POV'et hvor man ser åssen spillet faktisk skulle være, så vil folk innse at det er et godt og gammeldags Duke Nukem.

    Jeg har sett terningkast 1 og 3 fra forskjellige steder, og det er rett og slett idioti.

    Spillet fortjener en sterk 4er.

    Det er masse humor, pupper og fa*nskap.

    Slutt å sammenlign med CoD, BF, HL, og andre store spill. Spillet skulle aldri måle seg til disse uansett. Det skulle være Duke Nukem, og Duke Nukem er det!

×
×
  • Opprett ny...