Gå til innhold

Onkeldeilig

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Onkeldeilig

  1. Jeg var ikke gamle sneipen før C64 slo oss ned i sofaen som en sjokkbølge, men jeg hadde jo 2 andre maskiner også (G-7000 var den aller første med en av de berømte spillene PONG!, og en CBS Colecovision). Men seriøst når C64 og C128 slo igjennom måtte jeg jo bare være med på starten på tidenes spill-revolusjon.

    Den hadde alle slags høy-teknologisk utstyr som kassettspiller MED skritt-teller og REC-knapp, den hadde også et høysensitivt lydhode som ofte måtte vries litt på. Men så fikk vi jo også servert de slanke 5,5" ( 170KB's :thumbup: ) diskettene og en diskettstasjon som var 4 ganger så tung som maskinen. Gjett om jeg var stolt da. :cool:

    Igjennom Turbo-Tape 64 fikk jeg mange barns drømmer oppfylt på mitt eget gutterom.

    Zip-Stick med "triplefire" var dagens svar gamingutstyr på sitt ypperste, da snakker jeg selvsagt om kvalitet og form, med en far som var like hekta på "1942" og meg selv som en hardcore gamer tror jeg ikke at noen annen joystick taklet varmen den ble utsatt for i "Decathlon" og for å ikke snakke om de andre spillene vi spilte...

     

    Last ninja, IK+, Green Beret, Wonder Boy, Paper Boy, Commando, Rambo (part ii), Combat School, Winter Games, Carlifornia Games, Summer Games, World Games, Boulder Dash, Fist II, Kung-Fu Master, Shaolin's Road, Cobra, Bruce Lee, H.E.R.O. , Skate Rock, Infilitrator, Platoon, Yie Are Kung-Fu, Ninja Mission og Skate or Die bare for å nevne noen... :cry:

     

    Men tiden gikk videre og Commodore slo til igjen, denne gangen med den supermaskinen AMIGA. Bare navnet gjorde meg mo i knærne :dribble: , og selvsagt kunne Amiga'en arve den høytelskede Zip-Sticken. Men denne gangen var det X-Copy og DiskMaster som får all æra for at mor visste hvor tenåringen hennes befant seg. DEt var mye hygge rundt de robuste 3,5" diskettene, og externe diskettstajoner. Den var igrunn en meget avansert maskin som minner veldig om dagens maskinoppbygginger. Den hadde både matte-prossesor, lydprossesor og grafikkprosessor, du kunne tilogmed tilføye extra ram om det så måtte behage. Jeg hadde da så en Amiga 500 v.1.2, den hadde orginalt 512 ram som var standard og derfor måtte tilføye extra ram for å spille alle spillene som kom etterhvert.

    Jeg tenkte kanskje å ramse opp noen klassikere men jeg vet ikke hvor jeg skal starte men samtidig holder på å sprekke for så mye spill jeg tenker på...

     

    Panza Kickboxing, Pinball Dreams/Fantasies/Illusions, Rick Dangerous, Wild Streets, Ninja Mission, Super Cars 1 & 2, Nitro, Badlands, Gone Fishing, Chuck Rock, IK+, Settlers, Kick-Off, Sensible Soccer, Budokan, Chambers of Shaolin, Overdrive, Civilization, Persian Gulf Inferno, Navy Seals, Last Ninja 2 remix, Shadow Dancer, Full Contact, Gobliiins-serien, Lemmings, Micro Machines, Fire Force, Moonstone, Rocket Ranger, Cannon Fodder og Vroom var noen av de... og igjen :cry:

     

    Men nå er det sannelig blitt sent på kveld så jeg må gi meg, men denne natten kommer jeg garantert til å drømme om mine dager på gutterommet...

     

    Det gjør vel noen av dere også... -God natt... :)

     

    -Onkeldeilig

×
×
  • Opprett ny...