Gå til innhold

Arothen

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arothen

  1. Vi skal spille på en PVP server. The Creed heter guilden. Vi er ca 20 spillere, mikstur av briter og nordmenn. Vi er like mye PvE fokuserte som vi er PvP. Om noen av dere som har lyst å joine er det bare å sende application på: SWTOR

     

    Vi eier vår egen ventrilo, masse folk som chit chatter her hver eneste dag..

     

    Vi er veteraner fra en LOTRO guild ved navnet eXodus. Vi var og er fortsatt en av de største guildene på Snowbourn serveren som er kjent for å være hardcore innenfor endgame content etc.

     

    Om dere har lyst å vite mer er det bare å si ifra <3 Er tilgjengelig stort sett hele dagen lang.

     

    Vi var i beta, og gud var det noe av det morsomste spillopplevelsen jeg har hatt. Vi endte på lvl 29 i helga, så fikk gjennomgå en god del.

  2. Hei alle sammen,

     

    Jeg spiller Lord of the Rings Online- spiller på Snowbourn server. Som emnetittel sier, ser jeg etter flere spillere av alle mulige klasser i min kin - www.exodus-kinship.co.uk - bare å putte på en application, det finnet et passord på nettsiden: 'exodus' (uten ').

    Føler du dette høres interessant er det bare å sende meg in-game mail på Arothen.

     

     

    Mvh,

    Kim

    aka

    Arothen :)

  3. Hallo!

    Jeg har nylig kjøpt en Logitech ClearChat Comfort USB Connector Circumaural Headset. Problemet mitt er simpelt - I det jeg prater med folk over gaming eller en vanlig telefon samtale, så mener folk de hører en slags skurring i bakgrunn.. Noe jeg selv har lagt merke til når jeg går inn på lydinnspilling. Altså jeg har prøvd alt mulig rart, men jeg skjønner meg ikke på hvorfor det i all verden skal være så forbanna vanskelig å få fjerna denne lyden bak her..

     

    Ville vært takknemlig for uansett hjelp!

    PS: Jeg er ingen PC ekspert.. please go easy on me :p

  4. Jepp, da er vi enige. LotRO er langt fra døende, men det er godt mulig det skifter spillertyper. Folk som elsker WoW, lever for raids og synes maks level er toppen av lykke vil nok holde seg unna, men vi som spiller for å ha det moro vil nok kose oss i årevis. ;)

     

     

    AMEN to that Brother! Altså jeg startet å spille LOTRO ved slutten av Mai et sted. Jeg har konstant gamet helt til Januar. Jeg quitta helt siden jeg mente det var bortkasta penger på et spill jeg nesten aldri spiller pga altfor lite å gjørra! Men idag vurderte jeg nok en gang å starte igjen på min 50 cap. Men lurer virkelig på om det er verdt å starte igjen eller ikke.. ligger sånn 50/50..

×
×
  • Opprett ny...