Gå til innhold

winnie91

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av winnie91

  1. I fjor under impuls var det en mann som var forsvunnet på fjellet et sted i Norge, og etter to døgn hadde letemannskapet fremdeles ikke funnet han. På slutten av lørdagskvelden ba alle vi som var i salen for han, og en time etter ble han funnet.. coincidence, I think not. ;p Så ja, et under er ikke å se bort ifra! Revvial er på vei til Norge, så klart det blir litt, men noe massefrelsing er ikke verden klar for.. :p

  2. Er dessverre alt for mange jenter som ikke vet hvordan man skal runke en gutt -.-

     

    Nei, du skal ikke klemme alt blodet ut og inn av kuken, nei du kan ikke gjøre hva faen du vil med den - det er ikke bare godt.

     

    Munnsex uten tvil, men for faen kjerring - er du sulten har jeg mat i kjøleskapet, så ikke bit så jævla hardt!

     

    Hurra for egoismen!

     

    Eh? Er det egoistisk å motta oralsex? Står ingenting om hvorvidt han gir eller ikke..

     

    Ja, greit, "egoisme" var kanskje ikke riktig ord! :p Men man kan ikke påstå at gutter har en medfødt gave i å sleike heller.. Med andre ord; kommunikasjon er en fin ting.

  3. (Ikke ban meg nå Jarmo :O)

     

    Men hva gjør dere egentlig der? Går dere og snakker og ber etc.? Rett og slett tilber Gud, eller er det bare en fest eller samling for kristne for å rett og slett sosialisere seg med folk med samme tro/interresser?

     

    Det er møter, der flere hundre ungdommer sitter i en sal mens det er en eller to personer som preiker på scenen. Det er også lovsang, forbønn og sosialisering med resten av deltagerne :p

  4. Vet ikke hvor aktuelt det er å dra til legen sin for å dokumentert at man har en fot mindre enn alle andre, som man forsåvidt kan se når man treffer personen?

     

    Hvis en person går til doktoren (gjerne flere for den del), doktoren dokumenterer at han har bare har en fot, du har mange vitner som har sett at du bare har en fot osv.

     

    Så kommer du senere og viser at du nå har to føtter, og har fått det gjennom bønn.

     

    Virker ikke dette mer overbevisende enn om en person sier: "Hei du, jeg hadde bare en fot for to uker siden, nå har jeg to!" Tja, tror ikke jeg ville vært helt overbevist...

     

    Du svarer på noe jeg forsåvidt bare kunne copy/paste og svart igjen. Hvis du mista foten din (som du HELT KLART OG TYDELIG SER SELV).. Hvorfor, I repeat, HVORFOR skulle du ha dratt til legen for å dokumentere noe både du og de rundt deg ser? Hvis du ser noen med downs-syndrom, trenger du en legeerklæring før du TROR på at personen har downs?

  5. Vet ikke hvor aktuelt det er å dra til legen sin for å dokumentert at man har en fot mindre enn alle andre, som man forsåvidt kan se når man treffer personen? Jeg er 100 % sikker på at det er bevis på helbredelse, men at de som sitter på det ikke kjenner en stor trang for å legge det ut.. I alle fall noe sånt.

     

    Og forresten, det finnes regler for slike ting innenfor media, det er ikke lov å filme religiøse sammenkomstninger på den måten..

  6. Er dessverre alt for mange jenter som ikke vet hvordan man skal runke en gutt -.-

     

    Nei, du skal ikke klemme alt blodet ut og inn av kuken, nei du kan ikke gjøre hva faen du vil med den - det er ikke bare godt.

     

    Munnsex uten tvil, men for faen kjerring - er du sulten har jeg mat i kjøleskapet, så ikke bit så jævla hardt!

     

    Hurra for egoismen!

  7. Nei, det var det da. :p Ørepluggene som følger med er forresten ikke mye å skryte av! Ikke at det er noe de fleste forventer seg uansett, men lyden ble bemerkelsesverdig mye bedre med et ordentlig headsett! Det er heller ikke equalizer på mp3-spilleren, men lyden er allikevel ikke forferdelig, for den som nå enn måtte lure.

×
×
  • Opprett ny...