Gå til innhold

jofa1960

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jofa1960

  1. Har kjøpt meg ny mobil og trenger link til det norske tastaturet kan noen hjelpe meg å lete?

    har googlet endel men finner det ikke :(

    Gå inn på "Android Market" på din telefon og søk etter "Scandinavian Keyboard". Last denne ned og følg anvisningen. Voila. :)

  2. jeg er en student på 18 år trenger en billig mobil med kontantkort

     

    krav til mobil:

    musikkavspilling

    skrive notater

    kalender

    bluetooth

     

    pris : max 1000 kr

     

    kom med forslag

     

    Vi selger Sony Ericsson Zylo til kr. 999,- med kontantkort fra Telenor. Les om denneher

  3. Heisann! Du har jo også Nokia 3710. Denne selger jeg til mange eldre, å de tilbakemeldingene jeg har fått er at det er en veldig bra telefon. Du har litt bedre kamera kontra 2720 (Denne har 1,3, der 3710 har 3,2) noe som kommer godt med siden han er glad i å ta bilder. Den har også bluetooth og 3G, så dataoverføring vil gå ganske fort. Du har også muligheten til å sette inn et MicroSD minnekort, slik at han kan lagre mange bilder! Den har samtidig større taster kontra 2720, så jeg tror han vil få et større utbytte av Nokia 3710. Den er litt dyrere, men han får jo samtidig en bedre telefon.

     

     

    Simon

     

    Det følger med MicroSD kort på 2GB på Nokia 3710. Ikke større taster på Nokia 3710. :rolleyes:

  4. Min far på 74 skal ha ny mobil, og det er blitt min oppgave å anbefale ny telefon. Ingen lett oppgave :-) Han har egen PC og surfer aktivt på internett. Bilder tatt med digitalt kamera overfører han til pc og bruker Picasa, deler album, skriver ut og styrer på. Nettbank er en selvfølge. Det jeg prøver å si er at han syns det er gøy med duppeditter som alle andre gutter. Men når det kommer til mobiltelefon.. Han har selvfølgelig sett touch telefoner med stooor skjerm, og syns selvfølgelig de ser fine ut. Men jeg er redd for at det kan bl litt for avansert. Man kan fort rote seg bort i all funksjonaliteten. Et krav er bluetooth pga integrasjon med høreapparat.

    Er det noen som har forslag til en mobil som har stor skjerm, og forholdsvis enkel å bruke? Jeg har sett litt på Nokia 6700 Classic. Noen som har erfaringer med den?

     

    /Gogolplex

     

    Kjøp Nokia 2720. Veldig bra telefon.Selger mye av denne. Har store knapper og brukbart display. Min svigermor på 81 år bruker denne til tale og SMS og er kjempe fornøyd. :)

  5. Når jeg skriver sms så registrerer min HTC Desire HD bokstaven Ø som O..og jeg har gått inn på alle tastatur og språk og tekstinnstillinger og sjekket ut alle innstillingsvarianter og slått HTC Desire av og på og lastet ned oppgradering,ingenting hjelper,den vil ikke skrive bokstaven Ø ! Å høre blir konsekvent til 'hore' og det går jo ikke! Noen som har lignende bokstavfeil på sin HTC Desire HD? Eller som vet om fiksing av feilen? Eller er dette en DOA'tlf som jeg må reklamere og få ny?

    Hvorfor ikke laste ned scandinavian keyboard fra Android Marked? :rolleyes:

  6. Regner med det.. jeg oppdaterte en vanlig desire til froyo I sommer.. enklere oppdatering har jeg aldri sett.. telefonen ble sykt mye bedre med froyo.. gingerbread eller hva det nu het skal vist bli mye penere.. er ikke sikker på hva annet snacks det har å by på.. betydelig oppdatering blir det alltid med android..

    De som har HTC Desire HD/HTC Desire Z kan få oppgradert til Gingerbread (Android 3.0). :rolleyes:

  7. Hei,

     

    I juli fikk jeg en telefon av netcom der de ga meg en bra tilbud på HTC Desire som jeg slo til på.

    Jeg hadde tidligere en iPhone 3G som jeg var meget fornøy med, men jeg våget å prøve ut Desire siden jeg har hørt og lest mye bra om den. Tross skepsis til HTC siden min tidligere Diamond touch som ikke var helt topp. Android fristet også veldig.

     

    Først måtte jeg vente over 1 mnd. på at telefonen skulle komme inn på lager grunnet streik(?) hos produsenten. Hadde telefonen i under 2 uker før ting begynte å gå skeis. Telefonen slår seg av på 20-30% og vil ikke gå på. Den henger seg rett og slett i 'h boot' uten at jeg har holdt inne volum ned og power on.

    Etter mye om og men fikk jeg tilsendt en returpose for å sende telefonen på service. Den første posen ble borte i posten.

    Når jeg fikk tilbake telefonen 1. oktober fungerte den helt frem til søndag, da den igjen nådde 20-30% batteri. Samme problem som før jeg sendte telefonen på service. Har sendt mail til moobi for å forhøre meg om det gjennstående problemet, men jeg antar at jeg må sende den inn nok en gang.

     

    Det er nå 3 mnd siden jeg fikk tilbudet av Netcom og jeg sitter enda uten fungerende telefon. Det er bare rett og slett leit og frustrerende. Og er det ikke slik at en telefon må inn på 3 reparasjoner for samme feil før man får ny telefon?

     

    Har søkt litt rundt på google etter dette problemet, men det som kommer frem er personer med modifisert firmware. Noe jeg ikke har.

    Finnes det noen løsning på dette problemet eller har jeg rett og slett fått en mandags-telefon? Telefonen ble visst testet og godkjent på verkstedet.

    Du har nå rett til å få ombyttet telefonen dvs. få en ny telefon. Ta kontakt med din leverandør eller Deltaservice på Kongsberg. :)

  8. Vil gjøre oppmerksom på at ikke alle microUSB laderne går om hverandre. Det har med hvordan ledningene inne i pluggen er loddet. Ladere med microUSB for Samsung og HTC fungerer sammen.Vi prøvde en Nokia DC-6 på HTC men det fungerte ikke. Er det noe andre som har testet f.eks. microUSB ladere til LG,Sony Ericsson og Blackberry og om disse fungerer sammen ?

  9. Alt som kommer fra appel er bra... Jeg leser kun om produkter fra appel... Alt annet er jo bare dritt i forhold, tar du f.ek. samsung så ligger de fort 10 år tilbake, men det jo selfølgelig bra for oss forbrukere at de prøver for da blir prisene presset litt Men appel har ingen over seg eller ved siden

    Kanskje en begynnelse er at du kan rettskrivning. Det heter Apple. IKKE Appel. Så heter det selvfølgelig IKKE selfølgelig :D

  10. Hei alle sammen, er det noen som vet hvor man får tak i en nødlader som lader en enhet med micro-usb? b.la min htc desire

    har selv en nødlader med mini-usb, men da må jeg isåfall ha en mini til micro adapter. vet noen om hvor man får fatt i en sånn også?

    Du kan kjøpe denne på norsk nettbutikk www.teleboden.no til kr. 29,- + frakt. Er lagervare. Sendes omgående.

×
×
  • Opprett ny...