Gå til innhold

Phantom3D

Medlemmer
  • Innlegg

    362
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phantom3D

  1. Takk for tilbakemeldinger. Vet at Japan er strenge på det.. trolig noe å gjøre med jenters skoleuniform, uten at jeg skal gå mer inn på det.

     

    I USA har også flere stater de reglene. Men jeg har hatt mange mobiltelefoner, dette har aldri vært ett issue i Norge.

    LG G3, G4, V10

    Samsung, S4 Mini, Xcover2, Xcover 3

    mm.

     

    Teit at en så enkel ting kan ødelegge hele mobilopplevelsen.

     

    Varen er kjøpt hos Expert. Egentlig ser reglene deres lovende ut..

    Her er ett utdrag fra deres regler, mobilen ble kjøpt uten abbonement:

    7. Våre Kundegarantier - Pengene tilbake

    "Pengene tilbake" gir deg trygghet med 30 dagers full returrett hos Expert. Husk kvitteringen og at varen må være i samme stand som når du mottok den.

    Angrefristen begynner å løpe når varen er mottatt av kunde.

    Returretten gjelder ikke varer med abonnement, spill, programvare og hygieneprodukter med brutt forsegling. Som hygieneprodukter regnes blant annet tannpleieprodukter, hud- og kroppspleieprodukter og liknende. Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentakende misbruk.

     

    PENGENE TILBAKE - hvis du ikke er fornøyd

    Noen ganger har vi som kunder behov for å gjøre om på en handel. Hos oss kan du innen 30 dager returnere det du har kjøpt, uansett grunn. Du kan selv velge mellom å bytte til en annen vare, eller få pengene tilbake. Gjelder ikke ved skade på produktet eller ikke-komplett produkt.

     

    PENGENE TILBAKE - hvis det er noe feil med varen

    Er det en skade eller funksjonsfeil i løpet av de første 30 dagene, kan du få ny vare eller pengene tilbake, uten diskusjon og uten å måtte vente på reparasjon. Hvis produktet er skadet ved uhell eller selvpåført, gjelder ikke denne kundegarantien.

     

    PENGENE TILBAKE - hvis vi ikke holder det vi lover

    Hvis vi gir deg feil opplysninger om varen eller ikke leverer som avtalt, kan du returnere varen innen 30 dager, og få pengene tilbake, uten diskusjon.

  2. Nylig kjøpt meg ny mobil, Cat S60, flott telefon med varmekamera og greier. Men jeg får ikke skrudd av lyden når jeg tar bilder. Dette har jeg kunnet gjøre på alle mine tidligere mobiler.

     

    Ser ut til at eneste måte for å få det til er å roote telefonen, men jeg aner ikke hvordan det gjøres på en Cat telefon pluss at det ødelegger for feks bruk av Vipps. En annen måte er silent camera, men det virker som den kun tar ett screenshot av skjermen, ergo er kvaliteten dårlig.

     

    Jeg tar mye bilder av dyr, så dette er litt håpløst for meg..

    Er dette en gyldig grunn for å returnere telefonen? Såvidt jeg ser er det ikke en spesifikasjon man kan lese seg frem til på forhånd..

  3. Enig, kjøpte en dyr pc fra komplett hvor 2 av 4 minnebrikker var defekte. Spurte om jeg kunne returnere de to evt få tilsendt nytt sett med returlapp på de gamle. Neida, de skulle ha hele settet inn, så jeg i teorien hadde sittet uten pc. Jeg fikk til slutt nye brikker. Men de burde fiksa opp med en gang.

     

    Jeg kjøpte min X34 hos expert, ikke noe intrykk av demovare nei, det har de uansett ikke lov til.

  4. Tror min Asus PG348Q blir sendt tilbake.

    Får artifacts på skjermen i 100 og 95Hz. Prøvd 4 DP kabler, var å kjøpte en ny på DI. Og en av de DP kablene var i bruk på min Asus PG278Q.

    Uff da, virker som den lider samme skjebne som en del av Acer X34. Ikke overraskende da det visstnok er samme panel som kommer fra LG i begge variantene. Jeg har hatt noen problemer på GTA V i 100hz. Fullt spillbart, en frame kanskje vært femte minutt som sliter. Helt stabil i diablo 3, wow og windows. Jeg håper du får en bedre variant i retur! Skjermen er fantastisk (Både Acer og Asus)

  5. Blander ihop diverse slike, eiger enten eve valkyrie, star citizen eller ET: Dangerous pga jeg rota med VR tidligere så skal sjekke, takk for tipset :)

     

    Min X34 er nå dønn stabil på 100hz etter litt bruk, har ingen videre forklaring enn å bruke og å rote rundt i innstillinger, av og på med Gsync etc.

    Star Citizen er fortsatt under utvikling, ikke veldig mye å gjøre i spillet ennå, men jeg håper det meste faller på plass i løpet av 2016.

    I starten hadde jeg problemer med 100hz i windows (x34), men dette gikk seg plutselig til. 100hz i GTA5 virker noe ustabilt. Det hender skjermen flikker mellom noen cut scenes, dette skjer ikke på feks 95hz.

     

    Diablo 3 og wow er dønn stabile på 100hz.

  6. Bilen er en litt spesiell bil, det er en røffere utgave av en vanlig 4x4. Denne røffere utgaven skal ifølge alle tester i andre land komme med gullbrune felger og mud and snow dekk i en noe større dim, man finner ingen bilder av bilen med andre felger og dekk en disse.

    De norske sidene har dog ingen bilder av bilen, den ligger kun i prislista.

     

    Fikk derimot dekk og felg som hører til den vanlige utgaven, dette var det først litt frem og tilbake på, men jeg fikk det i en egen kontrakt at jeg skulle ha de hjulene, selvom importør mente det var ekstrautstyr (Som jeg heller ikke hadde blitt informert om, og som er FEIL, i allefall i alle andre land).

     

    Er helt greit for meg å bruke disse felgene jeg har nå på vinterdekkene når jeg får sommerhjulene jeg skal ha, men dette ville visstnok ikke importøren gå med på.

     

    I tillegg har jeg fått feilinformasjon om bilen, selv om jeg ba selger dobbeltsjekke informasjon med importør. Ting som utstyr og hestekrefter som hører med denne røffere utgaven, jeg hadde rett, selger og importør tok feil. Amatørmessig.

     

    Er derfor litt fed up når jeg hører at jeg har betalt 15k for noen 15" hjul og de fortsatt er "vriene", jeg ba bare om 2000 kr i rabatt når jeg hørte bilen var forsinket 2mnd..

  7. Jeg har nylig kjøpt en nybil, og der sto vinterdekk og felger spesifisert for ca 15000,-. Det er 15" hjul.

     

    Jeg har ikke fått de ennå, men det viser seg at det er uorginale felger av merket MAK. Har noen opplevd å få uorginale felger fra forhandler?

     

    Jeg har kjøpt nybil 2 ganger tidligere, og alltid fått orginalfelger.

     

    Nå har det seg også slik at jeg har fått feil felger og dekk på sommerhjulene også, og de skal de ordne opp i. Så de jeg har nå er orginale felger, men de ville heller ikke la meg beholde de til vinterdekkene. Synes dette er merkelig fra en merkeforhandler.

     

     

    Hva tenker dere?

  8. Det er en Fiat, ja. Jeg føler selgeren har vært flink til å følge meg opp. Han kontaktet meg i April og sa bilen nå var produsert og at jeg kom til å ha den i slutten av mai. Bare synd han ble feilinformert og bilen ikke ble produser før over en mnd senere (Om den gjør det da?)

     

    En slik telefon med at bilen er produsert og på vei anser jeg som reell og at da bilen nærmet seg... hadde jeg ikke fått den telefonen hadde faktisk ting vært litt enklere nå.

  9. Jeg bestilte meg en nybil i midten av Februar, da fikk jeg høre at det kunne ta 3-4mnd før jeg fikk den. Dette godkjente jeg og vi skrev kontrakt.

     

    I midten av April ringte forhandler og sa bilen nå ble produsert og var klar til levering i slutten av mai, begynnelsen av juni. 

     

    Men nå fikk jeg en telefon om at det var feil og at jeg ikke kunne forvente bilen før i juli, bilen blir ikke produsert før om noen uker..

     

    Jeg har lagt planer for bilferie i sommer, og nå blir alle disse planene lagt i grus.

     

    Det står ikke noe i kontrakten om leveringstid.

    Spec er så og si standard.

     

    Jeg har ikke nevnt det for selger ennå, men har jeg noen rettigheter som tilsier at jeg kan avbestille bilen?

  10. For min del håper jeg Blackberry blir splittet og solgt i deler eller begjært konkurs.

     

    Jeg har lenge håpet på at de skal få det til og klare seg i markedet. Men herligfred, å lansere en mobil med fysisk tastatur og mikroskjerm, kalle den for Classic samt sikkert kreve en god slant for den viser bare hvor lite innovativt Blackberry er.

     

    Det ser i mine øyne ut som om de ikke engang forsøker. Men det minner heller ikke om en desperat handling, bare at de rett og slett ikke forstår hvor målgruppen deres er og hva folk flest ønsker. Skal de komme seg på bena trenger de gode mobiler med mainstream design og features som ikke andre har. Ikke et dårlig, lite funksjonelt og svært gammelt design.

     

    Blackberry burde forholde seg mer slik Saab gjorde i bilverdenen. De lagde spesielle biler som var mainstream nok til å klare å selge. Men for å vinne kundemasser hadde de kule funksjoner, slik som AC-nedkjølte seter, mulighet for å fjerne belysning i kun deler av instrumenter etc. Altså slikt ingen andre hadde, og som folk ikke visste at de trengte men som raskt ble likt og foretrukket av mange.

     

    Jeg mener, ville du gått og kjøpt en Opel Vectra til 300 000kr dersom den er helt lik Vectra-en som Opel lagde i 1992 og rettferdiggjort kjøpet ditt bare fordi det stod Opel Vectra Classic på bagasjelokket?

     

    Liker tastaturet på q10 meget godt jeg. En flott telefon til mailer / sms osv..

  11. Har en Q10. Kjører mange android apps på den, blant annet Ruter appen og ES file explorer. Mobilen har natice støtte for Flacfiler. Telefonen oppleves kvikk, men mitt største problem har vært stock browseren. Den funker på det meste, men akkurat diskusjon.no kan man bare gi opp..

     

    Netflix har jeg ikke prøvd, youtube appen er bare en link til mobil versjonen. Men denne fungerer også godt. Man finner masse 3rd party youtube apps i BB store.

  12. Ja, synes det var merkelig av google å legge til slike restreksjoner. Jeg skjønner poenget deres, fjerner man en app, skal alle filene til appen også bort. Men dette ødelegger for en del andre apps.

     

    For torrents er det 2 workarounds, den ene er root, den andre er å bruke mappen til torrentprogrammet (Android/data/XXXX). Her skal torrentprogrammet ha rettigheter.

     

    Men sistnevnte blir litt klussete når man helst vil ha filene under egne mapper (Video, Musikk ol)

     

    Torrent til mobil er ikke så ille på ressusjene, veldig greit om man er hos en venn og må ha tak i en fil til en filmkveld. Spes om man har tilgang til lukkede sider ol.

×
×
  • Opprett ny...