Gå til innhold

kloningen

Medlemmer
  • Innlegg

    7 713
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kloningen

  1. Jeg vil ikke anbefale NOEN å ta IKT-opplæring på videregående. Ta studiespesialisering på VGS, og en IKT utdannelse på høyskole/universitet. Da får man KANSKJE jobb innen IKT-sektoren.

     

    I samtlige tilfeller (fra egen erfaring) hvor alder og utdanning sammenlignes med IKT-Servicefag faglærte og IKT fra høyskole/universitet er det de faglærte som har en faktisk relevant kompetanse og arbeidserfaring som utklasserer den høyskoleutdannede.

     

    Det er ingen problemer å få jobb i IT bransjen med fagbrev. Her teller interesse og sertifiseringer langt mer enn høyskoleutdanning som gjerne ikke sier noen ting om hvor en har personen kompetansemessig.

     

    Jeg er selv 21 og jobber som konsulent på fast lønn på underkant av 400 000 i året.

  2. Spesifikasjoner har ikke en skiiit å si i 2014 sålenge en er på toppmodell segmentet... At folk henger seg så mye opp i det... shakes my head*

     

    Eneste unntak er til dels kamera og skjerm, men selv der begynner tallene å bli overflødige.

     

    DEt er mange telefoner som har bedre specs enn min Nexus 5. Men hvor mange slår den på en god opplevelse?

    • Liker 6
  3. Da jeg gikk IKT-Servicefag var inntrykket mitt som forventet. Der er det SPESIELT preget av at om du ikke har noen interesse for faget, så vil du heller ikke lære mye. Det er et såppas kort skoleår, så om du ikke følger med intenst eller allerede har en brennende interesse for faget, da er sjangsen for at du fortsetter i faget liten :)

     

    over 50% av klassen min var ikke engang interessert i IT, men ville bare ha noe å gå på det året... *smh...

    Og en lavere prosent av de som var delvis interesserte har gått videre i faget i form av lærling eller jobb etter lærlingsløp.

     

    Selv var jeg fornøyd med IKT året, og syns vi lærte mye av den grunnleggende gode infoen, som topologier, basiske nettverk og de logiske delene av et fungerende windows domene nettverk.

    Vi var også innom virtualisering av maskiner, og bare den biten er gull verdt i dag å ha vært borti.

     

    Det skal sies at jeg ikke var fornøyd med _hvordan_ det ble lært bort, men det er helt avhengig av lærere og skole. Det var mest stikkord på temaer, så fikk en lese det opp nøyere på egenhånd om en ønsket det.

  4. Privatpersoner utgjør nesten ingenting på disse grafene iforhold til store bedrifter.
    Det er utrolig mye styr og vanskeligheter med å følge nye OS hele tiden, både for programstøtte og support for brukere sin del, derfor mange gjerne venter 1-2 Windows versjoner før de hopper på.

     

    Jeg liker personlig Windows 8 og Server 2012 veldig godt, men å flytte over 1000 brukere over på den platformen som er "nytt og farlig" i et mijø av brukere gjerne opp i litt eldre garde er et mareritt jeg helst ikke vil se for meg

  5.  

    Hadde dette vært en Android hadde den fått karakteren 5 med så mange ankepunkter.

    Maks terningkast fire.

    - Koster 5000

    - Tokjerners prosessor

    - Ikke Full-HD

    - Ikke NFC

    -/+ Fire tommer

    Akuratt det du nevner nå er bare svada på svada.. Jeg er android fyr, men det du sier nå er bare pr tull.

    iPhone trenger ikke mer enn en tokjerner, det gjør egentlig ikke heller android, men fanboysene runker seg i senk når de hører at en telefon har 4 kjerner.

    Full HD er rimelig tull også, og om det kunne spart mer batteri, hadde jeg glatt gått for 720p, som er en ganske uskillelig liten forskjell på en så liten skjerm.

    De aller fleste android topptelefoner koster også +- 5000

     

     

    Men fortsatt enig i at karakteren til tross for den lange listen med minuspunkter er helt tåpelig.

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...