Gå til innhold

Litavesla

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Litavesla

  1. Har bestemt meg for at dette blir min nye telefon. Er jeg heldig har jeg den i kveld allerede :thumbup: Gleder meg til å utforske den. :cool:

     

    kan du si noe om opptak, kamera og wi-fi?

     

    Kamera eller opptak har jeg ikke nok grunnlag for å si noe om enda og wi-fi er jeg ikke en racer på :p

  2. hvordan er brukeropplevelsen for dere som har fått deres Vivaz?Fornøyd?

     

    Den er helt rå på batteritid, kamera, skjerm og design som banker de fleste så jeg er veldig fornøyd spesielt da jeg ga bare 2000,- via finn.no :yes:

     

     

    Hmmm... var det jeg frykta ift. batteriet mitt ja. Jeg lada den i går ettermiddag, og dag tidlig var den tom for strøm ettersom den stod på i natt.. Og da hadde jeg KUN sendt et par meldinger i går kveld før jeg la meg....

  3. Min erfaring er at N82 tar de beste bildene under alle forhold!

    Selv om den ikke har flest pixler har den best linse og beste zoom funksjoner som man til næd kan bruke.

     

    Prøvde den håpløse K850i fra SE mer der lyste blitzen rett inn på linsa slik at alle bilder med blitz ble helt hvite......

     

    I tillegg tar den video i VGA format med 30 bps.

     

    Nå har jeg skiftet til N86, fantastiske bilder med denne også.

     

    Litt OT: men hvordan er bilder som er tatt i mørket med N86 mot N82?

    Lurer på om jeg skal kjøpe N86 eller vente på Satio....... :s

    Litt skeptisk til N86 grunnet LED istede for blitz....

  4. Skrev et innlegg tidligere i uka om at jeg ville ha en mob. med ekte blits. Har nå sett litt på forskjellige mobiler, og skrudd prisnivået litt ned da jeg ikke har råd til å betale over 6000 for en mob.

    De jeg har sett på er Nokia N86 (selv om den ikke har blitz) eller Sony Ericsson C905, men er veeeeldig usikker på hvem jeg skal velge.

     

    Hva ville du valgt hvis du hadde hatt valget mellom de to?

     

    Jeg har et forholdsvis høyt krav til kamera da jeg titt og ofte bruker det.

    Bør være funksjoner for å få opp oppgaver osv på skjermen som en "huskelapp"

    Repiterende oppgaver som skal gjøres f.eks. hver 14 dag kan legges inn som en alarm.

    Er LED lyset på Nokia N86 bra nok i forhold til blitz?

    Hvordan er det ift. problemer med telefonene og hvilke problemer er det som går igjen?

    Hadde en SE K850 en kort periode, men byttet den ut da den låste seg og skrudde seg av, selv om den ble innlevert til service uttallige ganger.

     

     

    Ja..... var vel det jeg lurer på.....

  5. Etter en liten runde i vaskemaskina, kvelda min kjære Nokia N82 :( . Ingenting som kan redde den ser det ut for. :no:

     

    Jeg er ute etter en mobil som har et godt kamera MED blitz.... De jeg har sett på har kun LED lys og det er jeg ikke så beigestra for.

     

    Kan nevne jeg har sett på Samsung Omnia HD og Nokia N86, men kvir meg for disse da de ikke har blitz.

    Har vært inne å lurt på Sony Ericsson's Satio, men spørs om jeg greier å vente til den blir lansert......

    Er det noen andre mobiler der ute som det er verdt å se på med blitz?

  6. Motorola - har ikke peil på hvilken modell, ble i allefall kjøpt i 99.

    Nokia 3310

    SE T610

    SE K750i - joysticken slutte å fungere.

    SE W200 - reservetelfon til K850 kom ut

    Nokia 2630 - reservetelefon etter at SE W200 ble stjålet... som min mann fikk etterpå

    SE K850I - som jeg egentlig ikke hadde mer enn 7 mnd, men ble bare brukt i 2 mnd pga problemer. Levert inn på reklamasjon og fikk pengene tilbake for litt siden.

    SE T250 - reservetelefon etter at K850 ble sendt inn til verksted i hytt og pine. Verste telefonen å skrive meldinger på skal du lete lenge etter...:o)

    Nokia N82 - kjøpt av pengene som jeg fikk igjen for K850 :D

  7. Hmm... jeg har et problem.

    Når jeg slår på telefonen, starter installasjonsgreiene med: "installerer" etter en stund kommer det opp: Ikke klarert programvaret funnet på minnekort. Gå til prg.beh. for å installere. Og når jeg gjør det er det ingenting som det står uinstallert på...

     

    Dette kom etter at jeg avbrøyt en installasjon, fordi jeg ble litt usikker på om det kunne ødlegge telefonen. Altså den fikk ikke installert noe før jeg avbrøyt.

     

    Har prøvd å slette programmer og gått inn på minnekortet via pc for å få det vekk men det fungerer ikke. Noen som kan hjelpe?

     

    Eneste måten å få det vekk er vel kanskje å formatere minnekortet? Men da må jeg jo ta backup av det jeg har på minnekortet, og da er jeg jo like langt etterpå vil jeg tro...

  8. Venter på at den svarte versjonen skal komme i posten snart :D gleder meg! Har skumlest alle sidene og fått meg maaange tips.

    Har vært trofast SE bruker, men etter at K850'en bare var i hus 2 mnd i de syv månedene jeg hadde den, går jeg over til Nokia. Nå håper jeg at jeg lærer meg dette systemet kjapt... men tror nok det går greit. Som regel er jeg ikke å snakke til når jeg har fått en ny mobil i hus i flere dager... :whistle: utforsking er det kjekkeste jeg vet.. :wee:

  9. Litt skeptisk til LG KU990 pga det ikke er noe tastatur på den, så har nå begynt å se litt nærmere på LG K750 Secret.. den ser jo kjempelekker ut!Lurer meg på om jeg kanskje skal vente til den kommer ut.. men det betyr jeg må vente litt.. jaja.. skal nok greie det. veldig lenge til den kommer ut tror dere? Har nemlig en reservetelefon som jeg ikke greier stort lengre å leve med.. Den er så forferdelig å skrive meldinger på... :wallbash:

  10. Nå endelig har jeg fått bekreftet at jeg får igjen pengene, men i jungelen av telefoner og tester har jeg bare blitt mer forvirra. LG KU990 ser skikkelig stilig ut, og er en av de jeg ser litt på... men hvordan er det med ekstra stasj til denne telefonen? tenker på bakgrunner og slikt..

    Enkelt å kjøpe seg mobil er det i allefall ikke.. det kommer jo stadig flere mobiler som er mer avansert enn den andre... :s Har bestandig visst hvilken telefon jeg ville ha neste gang, men denne gangen har jeg et problem med å velge.

     

    Er det noen telefoner jeg kansje bør vente på som snart kommer i butikkene?

  11. :( fikk ikke pengene tilbake fra mpx nei.. ble bare sendt på service denne gangen også.. ble tydeligvis gjort noe mer enn sw oppdatering da... vi får se hvor lenge det varer. Begynner å bli lei nå. Kjøpte mobilen i oktober, og har bare brukt den i 2 mnd.. resten av tiden har den vært på service... skikkelig bra.. :s Not.

     

    Edit: Fungerte ikke så lenge nei.. i dag tidlig restartet den seg selv og motivet som jeg hadde, gikk til standard. Ser ut for at jeg nå skal få pengene fra mpx.. :D Ikke en dag for tidlig...! Blir nok ikke noe ny K850i på meg nei....

  12. Etter at min Sony Ericsson K850i har blitt sendt frem og tilbake til service, er jeg nå på jakt etter en ny tlf. Får antagelig igjen pengene fra leverandør hvis den går igjennom returgodkjennelsen.. (som jeg håper den gjør...) Jeg ble veldig glad i K850i, men ettersom den "sviktet" meg litt, jeg litt skeptisk til å få en ny en. Har sett så vidt det er på N82, men vet ikke om jeg trenger smarttelefon akkurat. Så derfor lurer jeg på om dere kan anbefale en tlf etter disse kriteriene:

     

    Funksjoner:

    -Kalender: Ja enkel utførelse

    -GPRS: ja

    -EDGE: ja

    -Email klient: Ikke et must

     

     

    Form:

    -Åpen for alle mulige former.. men vil ha litt "stil" over den.

     

     

    Skjerm:

    Fargeskjerm

    -Touchscreen: Ikke nødvendigvis, et pluss hvis det er.

     

    Pris:

    Jeg har mellom 3000 og ca 4200 kroner til rådighet.

    Med abonnementsbinding: nei

     

     

    Diverse:

    -Merke: Liker Sony Ericsson godt, men er åpen for andre produsenter

    -Kamera: Ja, helst 3 mgp eller høyere.

    -Videokamera: Ja

    -Blåtann (Bluetooth):Ja

    -Minne: Ca 40 mb

    -Minnekort?:Ja

    -MP3: Ja

    -Radio:Ja.

    -UMTS: Ja

    -Triband: Ja

    -wLAN: Nei

    - Mulighet for GPS: Nei

    - Instant Messenger [Tjenester alá MSN etc.]: Nei

    -Batterilevetid: Viktig

    -Hva er primærbruksområdet for mobilen din idag? Jeg bruker mobilen mest til å skrive meldinger med, så den bør være god å skrive på. Er også veldig glad i knipse bilder, så kamera betyr masse. Har også tenkt å bruke den som en mp3 spiller, så god lyd er et must.

  13. Da har jeg fått mobilen fra verkstedet IGJEN.. så får vi se hvor lenge den holder nå da...

    Har lagt merke til at den stopper midt i oppstarten, men kommer seg etterhvert..

     

    Ble bare lagt inn ny sw denne gangen også + rensket kontakter... *stoler ikke på at det vil funke*

  14. Gir opp hele K850i nå jeg.... våkna i dag og der sto tlf å lyste på tastaturet og ved linsen på kameraet. Og da hadde jeg SKRUDD av tlf da jeg gikk å la meg. Atter engang levert til service og jeg har kjøpt meg en reservetlf ettersom jeg greide å miste den andre reservetlf min før jul.

    Nå håper jeg virkelig de finner noe og gjør noe med det.... Om jeg bare hadde hatt vett til å venta til barnesykdommene var retta på!! Men neida, må ha ny tlf med en gang de kommer ut...nå har jeg lært i allefall.. neste gang venter jeg i 2-3 mnd før jeg skaffer meg en tlf som jeg så gjerne vil ha. Irriterer meg veldig, for jeg liker tlf kjempegodt sånn ellers!

     

    Du har vært kjempe-uheldig! Selv har jeg hatt min K850 siden dag 1 (første dag vi fikk den inn i butikken) og ikke opplevd en eneste feil. Har solgt en god del av denne telefonen, og det er veldig få som har problemer. Og de problemene folk har hatt med telefonen har løst seg med en softwareoppdatering, bortsett fra en som var DOA (Dead On Arrival).

     

    Har f.eks. hatt flere servicer på Nokia N82 enn SE K850, selvom vi kun selger 1 stk N82 pr. 5 stk K850 ;)

     

    *sukk* jaja.. håper de finner ut hva som feiler den.. eller at jeg får ny tlf... inntil videre får jeg nøye meg med den mindre avanserte SE t250i...

  15. Gir opp hele K850i nå jeg.... våkna i dag og der sto tlf å lyste på tastaturet og ved linsen på kameraet. Og da hadde jeg SKRUDD av tlf da jeg gikk å la meg. Atter engang levert til service og jeg har kjøpt meg en reservetlf ettersom jeg greide å miste den andre reservetlf min før jul.

    Nå håper jeg virkelig de finner noe og gjør noe med det.... Om jeg bare hadde hatt vett til å venta til barnesykdommene var retta på!! Men neida, må ha ny tlf med en gang de kommer ut...nå har jeg lært i allefall.. neste gang venter jeg i 2-3 mnd før jeg skaffer meg en tlf som jeg så gjerne vil ha. Irriterer meg veldig, for jeg liker tlf kjempegodt sånn ellers!

  16. Jeg har et spm: Da jeg leverte inn mobilen til verksted, tok jeg av fotoreima og la den på en "lur" plass. Det sier seg selv at jeg nå ikke finner denne lure plassen.. :p

     

    Er det mulig å få kjøpt fotoreima utenom? Har sjekka på sonyericsson, men finner ikke ut av noe.... Synes den var veldig praktisk å ha nemlig.

     

    Du kan vel få tak i det om du tar kontakt med service-verksted. Jeg vet jeg har fått tak i mye rart til kundene mine bare ved å ta kontakt med verkstedet våres.

     

    Sjekket over leverandørene våres (Tcom, Telefast og Brightpoint (tidligere Dangaard)), så ser jeg ikke noe kamera-reim løst. Hør med verkstedet. I værste fall kunne vi sikkert fiksa no (mener på at min ligger fortsatt i esken sin) dersom det er veldig viktig ;)

     

    :D skal sjekke det i morgen ;)

     

    ellers vet jeg ikke hva jeg skal gjøre i forhold til telefonen.. den ble nå levert inn fordi den skrudde seg på av og lys på tastatur og kamera lyste... + at det kom opp alvorlig feil...

     

    Den har oppført seg sånn noenlunde i de siste dagene jeg har hatt den, men da jeg gikk tur i går og tok den fram for å sjekke div ting, skrudde den seg av og var på samme vise... Samtidig så virker det som at den ikke "takler" å bli brukt ift til mediaspilleren/radio. Hørte nemlig på radioen på veg til jobb i dag og da jeg tok den opp neste gang, var den svart. Måtte ta batteriet ut og inn igjen, før den slo seg på.

     

    Saken er nå at på det servicestedet jeg leverte det inn hos, har han som kan med sony-ericsson slutta, og ettersom jeg kjøpte min via nett, må jeg da gå gjennom MPX for å få den inn på service... irriterende at det fortsatt skal være sånn når jeg har fått den igjen fra reperasjon. Står at de har resat tlf og lagt inn ny FW på hva de har gjort.

    FW R1CA037... er det mulig dette kan fikses med fwoppdatering? (vel og merke når oppdateringstjenesten blir brukelig....)eller må jeg kontakte MPX og få sendt den inn på verksted, IGJEN?

  17. Jeg har et spm: Da jeg leverte inn mobilen til verksted, tok jeg av fotoreima og la den på en "lur" plass. Det sier seg selv at jeg nå ikke finner denne lure plassen.. :p

     

    Er det mulig å få kjøpt fotoreima utenom? Har sjekka på sonyericsson, men finner ikke ut av noe.... Synes den var veldig praktisk å ha nemlig.

×
×
  • Opprett ny...