Gå til innhold

mcmurphy

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mcmurphy

  1. Skal snart til USA, og har tenkt å kjøpe ett HD kamera for turen. Spørsmålet som jeg forsåvidt ikke har funnet noe klart svar på hverken i denne tråden eller andre steder, er om NTSC og PAL problematikken fortsatt er gjeldene nå vi snakker HD?

     

    Noen som kan opplyse meg?

     

    vil en av disse skape problemer her i norge?

     

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/5974...#specifications

     

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/5979...#specifications

  2. Aldri vært noen stor online spiller (spilte litt CS når det kom..)

     

    Kjøpte egentlig MW2 for enspillerdelen (ps3). Den var jo helt sykt konge, men den var jo i korteste laget..Tenkte derfor at jeg fikk sjekke ut multiplayer delen også. Det viste seg å være ganske så artig, men må nok spille litt mer for å få taket på det. Går sykt fort, og blir jo skutt ganske fort.

     

    Det jeg lurer på er om det er meninga at det skal ta så sykt lang tid å starte opp ett spill? Hvis jeg velger team match må jeg som regel vente 3-5 min før jeg kommer med i en match, mens free 4 all tar enda lengere tid. Jeg har heller aldri fått til to matcher etter hverandre. Da er det ut i lobbyen igjen og vente. Synes dette er sykt kjedelig.

     

    Er det ellers noen som har tips til hvordan jeg skal bli litt bedre, så er det bare å komme med de... Er det f.eks best å snike rundt, løpe som f... Ser at de som er bedre enn meg kanskje dør like mange ganger som meg, men har 4-5 ganger flere kills..

  3. Dette det sikkert magne tråde om, men jeg fant ingen i farten..

     

    Jeg har kikket litt rundt på nettet etter en enkel og rimelig måte å få tv signaler på pc...

     

    Sligbox er litt for dyrt, og denne lages vel ikke lengere?

     

     

    Jeg har kabel tv med CD HD dekoder... Noen som har tips? Har pinnacle noe jeg kan bruke?

  4. Har akkurat kjøpt meg en Acer Aspire L5100. Denne er levert med Vista ferdig intstallert. Tenkte jeg skulle legge inn XP som dual boot option, og fant en fin guide på hardware.no, det jeg luer på er hva jeg gjør i understående punkt, når det ikke fulgte med noen vista dvd?

     

    Konfigurer oppstartmenyen

    Vista-installasjonen må nå repareres for å få frem oppstartmeny.

     

    Start opp PC-en med Vista installasjons-DVD-en og velg riktig språkversjon. Videre skal du velge Repair your computer i stedet for Install now. Trykk på Next, og videre på Finish slik at PC-en restartes. Vista skal nå startes opp.

×
×
  • Opprett ny...