Gå til innhold

tinyb00m

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tinyb00m

  1. Hei alle sammen, håper jeg poster dette riktig, men gjerne flytt meg om det er feil!

     

    Jeg har kommet over et nyoppstartet spillsamfunn, hvor oss norske gamere kan ha et sted å møtes, spille sammen, snakke sammen om spill, anbefale hverandre spill, og alt som omhandler spill! Her lages det reviews av forskjellige spill, og dere kan komme med forespørsler om reviews dere ønsker at skal lages. Dette samfunnet vil omhandle alt som har med spill å gjøre, og alle typer spill. Sleng dere med!

     

    Ta en titt og regg dere på http://forum.mgamers.net :)

     

    See you there!

  2. Takk for svar alle sammen!

     

    Anlegget skal brukes til både film og musikk, så spilles både klart og tydelig og høyt til musikk :)

     

    Hører egentlig på det meste av musikk, men blir vel mest hardstyle, trance og pop :)

     

    Noen av forslagene ble litt dyre ja, men får se hva vi går for :) Prøver å lese litt på nettet ang pakker som er beregnet på film og musikk, men ser jo at man må opp i pris om man skal kjøpe ferdige pakker ja.

     

    Har egentlig ikke tenkt på å kjøpe kabler osv, trodde det var sånt som fulgte med når man kjøpte anlegg? Eller tar jeg feil da?

  3. Forskjellen er at en forsterker kun forsterker innsignalet, imens en receiver kan f. eks ta imot radiosignaler og forsterke dem. Har ikke satt så alt for godt inn i dette temaet, men en receiver gjør iallfall alt en forsterker gjør.

     

    Ang. høytalervalget så er ikke det merket så veldig godt egnet musikk og film. Dali og B&W er eksempler på to merker som er bedre på det området. Noe billigere er hifiklubbens eget merke argon.

     

    Alle forsterker kan ta imot lyd ifra PC.

     

     

    Det ser ut som om du er ute etter et stereo-oppsett med god allround lyd, og da ville jeg ha anbefalt noe slik som dette:

     

    Oppsett 1:

    Høytalere / Forsterker

    Totalt: kr 5694

     

    Oppsett 2:

     

    Høytalere / Forsterker

    Totalt kr 7394

     

     

    Ikke la deg lure av størrelsen på disse høytalerene, de har virkelig god lyd. I tillegg er det fullt mulig å legge til en sub ved en senere anledning som vil gjør at stereoen vil virke tilfredstillende mye lengre.

     

    Det er godt mulig at den billigste forsterkeren vil kunne drive de dyrere høytalerene godt nok, men her må du nok ta en prat med folkene på HiFi.

     

    Lykke til med kjøp av stereo!

     

    Oy tusen takk for så utfyllende svar! :)

    Men her har du listet opp forsterkere, og ikke receviere.

    Vil gjerne at den skal kunne ta imot signaler også ikke bare sende ut om du skjønner?

    Hvertfall veldig bra svar ;)

  4. Hei alle lesere :p

    Skal kjøpe høytalere som jeg skal koble på mediasenteret mitt hjemme, det skal brukes til både film og musikk. Jeg innrømmer at jeg er ganske grønn når det kommer til lyd og alt som finnes på markedet og som passer sammen.. Så jeg trenger deres hjelp ;)

     

    Jeg lurer først og fremst på hva er forskjellen på en recevier og en forsterker? Og TRENGER man en forsterker egentlig om man har en god recevier?

     

    Jeg har sett på denne recevieren og disse høytalerne også lurer jeg rett og slett på: passer dette sammen? Kan det kobles til en pc? :p

     

    Jeg vil helst ikke bruke så sykt mye penger, så hadde vært fint å fått noe i denne prisklassen :)

    På forhånd tusen takk :D

  5. Har funnet noen veldig gode høyttalere på elkjøp også, som jeg sannsynligvis vil gå for. Hvis du ser på prisjakt, er Elkjøp sin pris (2995 kr) 2000 kr mindre enn de typisk ligger på på nettet. Etter å ha googlet litt på disse høyttalerene, tror jeg de er et veldig godt kjøp. De fikk visstnok terningkast 6 i bladet Hjemmekino, og 11 stk. har gitt gode vurderinger på Komplett.

     

     

    Hei :) Dissa så ikke dårlig ut nei! Vil kanskje gå får dem, men blir du å kjøpe den reciveren også der, den du nevnte i forrige innlegg? Hvordan veit man om dissa passer sammen? :p Jeg er ikke så flink med dette hehe.

  6. Er i samme båt som deg, på utkikk etter receiver + høyttalere. Tror jeg har funnet et veldig bra kjøp når det kommer til receiver. Pioneer VSX-921-K til 2495 kr på Elkjøp. Denne receiveren er nest mest populær på prisjakt, som tyder på at den er mye kjøpt. Best i test i Hjemmekino 07/11. Nest beste pris på receiveren er ca. 3700 kr, så det ser ut som et veldig bra tilbud.

     

    NB: Tilbudet varer bare ut morgendagen, så vidt jeg kan se, så du må slå til fort.

     

     

    Takker for det :D

    Men vil helst kjøpe samla som sagt, så får se om noen andre svarer her :)

  7. Hei!

    Jeg og min kjære skal kjøpe anlegg til mediasenteret vårt i stua, skal brukes både til å se filmer og spille musikk :)

     

    Reciveren må kunne kobles til pcen, via phonokabler (rød og hvit kabel som ender i jack 3,5), den må kunne hvertfall ha 4 høytalere og sub(bass) tilkoblet (2 x front og 2x rare 1 x center og 1 x subwoofer). Ikke at vi skal bruke alt dette nå, men den må ha støtte for dette. Ikke koste mer enn 2 til 3000 helst :) Også gjerne mulighet for å koble til andre ting med phonokabler, eks: aux 1 aux 2 osv.

     

    Ang høytalere, så ønsker vi å kjøpe 2 stk gulvstående høytalere MED BASS i, har sett en del på HIFiklubben, så om noen kan hjelpe å finne både reciver og høytalere der er det helt supert :D

     

    Ønsker 2 x høytalere (for nå), med bass i, sett en del på høytalere av merket Cerwin.

    Høytalerne må være gode til både film og musikk (spess dette). Må ikke koste mer enn 3-4000.

    Vil dere evnt anbefale å hatt en senterhøytaler i tilegg, med tanke på når man ser film?

     

    Håper noen kan hjelpe og veilede oss :)

    Sider jeg foretrekker at jeg kan kjøpe alt samlet på: Hihiklubben.no eller komplett.no, andre forslag mottas med takk, men vil helst bestille alt på ett sted ;)

    På forhånd tusen takk!

  8. Se det ja! Nå begynner det å ligne en annonse :)

    Ikke så mye mønster på dekkene... 1,6 mm er det minste som er lovlig, men mener NAF anbefaler å skifte på 3 mm. Med andre ord så kan man ikke kjøre så mye mer en en halv sesong på de dekkene før de må byttes. Ville prøvd å legge ut til 4000,-

     

     

    Takker og bukker Kivlos ;)

    Du har vært til stor hjelp!

     

    Da får vi se hva som skjer, har fått inn noen bud på 2500 og 3000, da blir det hvertfall nok til piggdekk på nybilen til vintern :)

  9. Du har jo glemt en vesentlig ting i annonsen din da. Du skriver ikke hvilken boltsirkel + innpress det er. Skriv gjerne også en kort liste på hvilke biler det passer til. Ellers får du vel et par tre tusen for de vil jeg tippe.

     

     

    Nå har jeg enedelig funnet infoen :!:

     

    18" RH felger!

    Innpress ET 55

    Boltesirkel 5-112

     

    Lavprofilsdekk:

    2 stk Yokohama AVS Sport 255/35 ZR18

    - 3 mm mønsterdybe

    1 stk Fulda Carat Extremo 225/40 ZR18

    - 5 mm mønsterdybe

    1 stk HTRZ II Sumitomo 225/40 ZR18

    - 3 mm mønsterdybde

     

    Er vist ikke bare bare å skulle selge dekk med felger altså :blush:

  10. Produsentene har mange forskjellige dekk ja, akkurat som HTC har mange forskjellige telefoner.

    Innpresset og boltesirkelen har ikke noen noe særlig å si for hva felgene er verdt, men om det er en ukurant størrelse, så er det jo færre biler den passer til, og dermed kanskje vanskeligere å få solgt. Mønsterdybden har en del å si for hva settet er verdt da 18" lavprofildekk koster en del mer enn 14-15" standarddekk. Om det er sånn at det er ulovlig å ha forskjellige dekk på samme aksel, så må jo en eventuell kjøper kjøpe to nye dekk og sette på for at det skal bli lovlig...

     

     

    Da har jeg funnet den infoen jeg trengte

     

    Slik er det da:

    18" RH felger

    Innpress ET 55

    Boltesirkel 5-112

     

    Lavprofilsdekk:

    2 stk Yokohama AVS Sport 255/35 ZR18

    - 3 mm mønsterdybe

    1 stk Fulda Carat Extremo 225/40 ZR18

    - 5 mm mønsterdybe

    1 stk HTRZ II Sumitomo 225/40 ZR18

    - 3 mm mønsterdybde

     

    Noen småriper i felgene, men ikke veldig synlig.

    Så hva tror dere?

  11. Du har jo glemt en vesentlig ting i annonsen din da. Du skriver ikke hvilken boltsirkel + innpress det er. Skriv gjerne også en kort liste på hvilke biler det passer til. Ellers får du vel et par tre tusen for de vil jeg tippe.

     

     

    Ja takker for svar! :thumbup:

    Fikk beskjed om dette på en annen post også, så skal sjekke ut disse tinga :innocent:

  12. Innpresset står som regel på innsida i felgen. Veldig enkelt forklart så har dette med hvor mye felgen stikker utforbi/innforbi skjermen på bilen.

    Boltesirkelen ligger jo litt i ordet. En typisk boltesirkel kan være 5x100. Dvs at det er 5 bolter som ligger i en sirkel med en diameter på 100 mm (10 cm) med sentrum i midten av felgen. Med andre ord så har du kjøpt felger med feil boltesirkel fordi hullene i felgen passer ikke overens med hullene/boltene på bilen din. Dette kan være at står i felgen, men som regel må dette måles hvis ikke du har noen papirer på felgene. Her er ei side med oversikt over hvilke biler som har hvilken boltesirkel: *LINK*

    Hvis du vet hvilken bil felgene har stått på, kan du jo sjekke bilen på denne siden og se hvilken boltesirkel denne bilen har. Her kan du også sjekke boltesirkelen på din egen bil, så slipper du å gjøre den samme feilen igjen :)

     

    Angående at det skal være samme hjul på samme aksel, så tror jeg dette stemmer. Dette er fordi det er forskjellig mønster og hardhet på dekkene, og disse har da forskjellige egenskaper. Dette trekker jo ned prisen på felgene...

     

    EDIT: Legger ved et bilde jeg fant på nettet:

    post-215021-0-34350400-1313010990_thumb.jpg

     

    Da skal jeg sjekke idag og evnt måle :yes:

    Så disse tinga har også noe å si for hva jeg kan ta for dekka?

    Så jeg skal endre annonsen litt da etter jeg har funnet ut de tinga som er viktig, og jeg skal finne ut hele navnet på dekkene, fordi jeg leste bare det som sto med stor skrift! :tease: Og jeg antar at det har vel noe å si om det er står noe ala: extremo eller sport eller noe sånt på dekka også?

  13. Vet ikke hva de er verdt, men du må finne ut hva boltesirkelen er på dem så folk vet hva de kjøper (noe som du tydeligvis ikke gjorde :p ). Innpresset (også kalt ET) er også noe som bør opplyses om. Du bør også måle hvor mange millimeter med mønster det er på hvert av dekkene.

     

    Den ene av felgene så ut som var en del skraper på og de to dekkene som er av forskjellig merke har jeg aldri hørt om. Ville nok ikke betalt noe mer enn et tre høvdinger, men du kan jo se hva andre felger ligger ute til, og prise i forhold til dem :)

     

    Takk for svar! :D

    Har ikke noe peiling på de tinga du ramsa opp som jeg burde sjekke ut, så hvordan finner jeg ut boltesirkelen og innpresset? :blush:

    Ja den ene felgen har litt skraper, men ikke så mye. Men jeg hadde ikke peiling på hva jeg kunne legge dem ut for.

     

    Tusen takk for hjelpa! :thumbup:

  14. Hei!

     

    Jeg vurderer å selge noen dekk og felger som ikke passer på bilen vår.

    Dekka er på felgene :tease:

    Men har egentlig lite peiling på hva sånt koster og hva det kan selges for brukt.

     

    Felgene er i bra stand, og dekka er lite brukt. :thumbup:

     

    Litt info:

    18" RH felger!

     

    Lavprofilsdekk:

    2 stk Yokohama 255/35 ZR18

    1 stk Carat 225/40 ZR18 1 stk Sumitomo 225/40 ZR18

     

    HER kan du se annonsen jeg har lagt ut med bilder.

     

    Så det store spørsmålet mitt er; Hvor mye burde jeg ta betalt for disse?

    Har det mye å si at dekka er fra forskjellige leverandører?

     

    På forhånd tusen takk! :w00t:

  15. Hei!

     

    Jeg vurderer å selge noen dekk og felger som ikke passer på bilen vår.

    Dekka er på felgene :tease:

    Men har egentlig lite peiling på hva sånt koster og hva det kan selges for brukt.

     

    Felgene er i bra stand, og dekka er lite brukt. :thumbup:

     

    Litt info:

    18" RH felger!

     

    Lavprofilsdekk:

    2 stk Yokohama 255/35 ZR18

    1 stk Carat 225/40 ZR18 1 stk Sumitomo 225/40 ZR18

     

    HER kan du se annonsen jeg har lagt ut med bilder.

     

    Så det store spørsmålet mitt er; Hvor mye burde jeg ta betalt for disse?

    Har det mye å si at dekka er fra forskjellige leverandører?

     

    På forhånd tusen takk! :w00t:

  16. Hei!

     

    Jeg har leita rundt på nettet og spurt venner og bekjente, men ingen vet om det fins noen som driver med spraytan i Buskerud eller rundt om. Mener ikke sånn at en person står å sprayer deg, men snakker om sånn kabinett man går i, og man blir sprayet automatisk.

     

    Noen som veit om dette fins? Og noen som har erfaringer med det?

    Har prøvd å sole meg ute og i solarium, men leggene mine blir aldri brune, og får generelt lite farge på resten av kroppen.

     

    Håper noen kan hjelpe :)

  17. Hei folkens!

     

    Jeg leiter etter en trance/dance/techno/hardstyle sang, som jeg bare fikk hørt litt av, men den var fengende og jeg likte den.

    Den gikk ganske fort, var ei dame som sang, virket litt sånn hoppende/hakkende synging på refrenget, som jeg ikke fikk med meg. Hørtes muuuligens ut som noe, I know I know, eller I think I think, dette ble sagt mange ganger å raskt! tongue.gif

     

    Ord og setninger fra sangen ganske langt uti den jeg hørte er: the way to your heart, the way to your soul eller noe sånt.. også noe med lie, også that its right to do.

     

    Har googla og googla men greier ikke å finne noe, noen som kan hjelpe??

     

    Høres ut, og jeg trodde det var noe med Franky B, men jeg fant ikke noe på det. Ingen som kan ha noen anelse om hvilken sang jeg leiter etter? Det er ganske langt ute i sangen de sier "the way to your heart, the way to your soul"..

    er hvertfall rask sang, og refrenget er sånn hoppende som sagt, de synger en setning hele tida der men den får jeg ikke med meg :/

     

    noen som veit??

     

     

     

     

    BUUUUUUUUUUUUUMP! :p

    Denne? :p

     

    Nei, var nok ikke den nei :p

  18. Hei folkens!

     

    Jeg leiter etter en trance/dance/techno/hardstyle sang, som jeg bare fikk hørt litt av, men den var fengende og jeg likte den.

    Den gikk ganske fort, var ei dame som sang, virket litt sånn hoppende/hakkende synging på refrenget, som jeg ikke fikk med meg.

     

    Ord og setninger fra sangen jeg hørte er: the way to your heart, the way to your soul eller noe sånt.. også noe med lie, også that its right to do.

     

    Har googla og googla men greier ikke å finne noe, noen som kan hjelpe??

     

    Høres ut, og jeg trodde det var noe med Franky B, men jeg fant ikke noe på det. Ingen som kan ha noen anelse om hvilken sang jeg leiter etter? Det er ganske langt ute i sangen de sier "the way to your heart, the way to your soul"..

    er hvertfall rask sang, og refrenget er sånn hoppende som sagt, de synger en setning hele tida der men den får jeg ikke med meg :/

     

    noen som veit?? :)

    BUMP pl0x

  19. Hei folkens!

     

    Jeg leiter etter en trance/dance/techno/hardstyle sang, som jeg bare fikk hørt litt av, men den var fengende og jeg likte den.

    Den gikk ganske fort, var ei dame som sang, virket litt sånn hoppende/hakkende synging på refrenget, som jeg ikke fikk med meg. Hørtes muuuligens ut som noe, I know I know, eller I think I think, dette ble sagt mange ganger å raskt! tongue.gif

     

    Ord og setninger fra sangen ganske langt uti den jeg hørte er: the way to your heart, the way to your soul eller noe sånt.. også noe med lie, også that its right to do.

     

    Har googla og googla men greier ikke å finne noe, noen som kan hjelpe??

     

    Høres ut, og jeg trodde det var noe med Franky B, men jeg fant ikke noe på det. Ingen som kan ha noen anelse om hvilken sang jeg leiter etter? Det er ganske langt ute i sangen de sier "the way to your heart, the way to your soul"..

    er hvertfall rask sang, og refrenget er sånn hoppende som sagt, de synger en setning hele tida der men den får jeg ikke med meg :/

     

    noen som veit??

     

     

     

     

    BUUUUUUUUUUUUUMP! :p

×
×
  • Opprett ny...