Gå til innhold

krby

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krby

  1. Hei

    Har i dag en spill pc (ikke meg som er bruker, men jeg som har satt den sammen i sin tid, for 4 år siden). Brukeren er ikke så fornøyd med preformance lenger og ønsker litt oppgradering. Kan jeg gjenbruke noe særlig at det som står i denne pc'n?

     

    Den har hovedkort

    https://www.komplett.no/product/815536#

    Utenom det har den en I7-4790K prosessor, Navida GTX960 grafikk kort og en Samsung SSD 850 disk.

     

    Hvis jeg skal beholde noe og oppgradere bare noen komponenter. Hvilke ting vil dere anbefale at oppgraderes?

     

    hadde vært fint å holde seg en plass mellom 5 og 10k for nye deler.

     

     

    pc_i_dag.jpg

  2. Hei 

     

    Har noen eldre garderobeskap som er 50 cm brede. Disse har har i dag noen skuffer på skinner som begynner å ha sett sine beste dager. Ser på muligheten for å erstatte disse med trådkurver som passer til Ikea pax systemet. Noen som har erfaringer om hullene man skal montere skinnene i er standardiserte i avstanden, eller ender man opp med å måtte bore nye hull for å få det til å passe?

     

    Takk for evt innspill.

  3. Hei

     

    Skal sette sammen en ny pc, men det var ikke windows cd'er tilgjengelig på nettbutikken jeg bestilte fra.

     

    Kan jeg kjøpe win10 fra microsoft online og laste ned dette og flytte filene over på en  usb og boote og innstallere fra den?

     

    I tilfellet dette går, er det noe spesielt jeg må gjøre med usb sticken for at jeg skal kunne boote og installere fra den?

     

    Takk for tips

  4. Hei

     

    Mange år siden jeg fulgte med på pc bygging og oppsett, så er litt utdatert.

     

    Skal bygge en liten gaming pc i prissjiktet 6-8k (kun pc). Ser for meg AMD prosessor og kanskje et 960 skjermkort. Noen som gidder å komme med et forslag på en komponentliste så er jeg ekstremt taknemlig for det.

     

    Mus, tastatur og skjerm har jeg, alt annet må jeg kjøpe

  5. Da fikk en oppgradert til 2.1 på en telenor\djuice brandet telefon.

     

    Med myphoneexplorer kopierte build.prop til pc (ligger under system folderen på tlf)

     

    På tre plasser forandret 1238-7050 til 1238-8536. Kopierte build.prop tilbake til sd kort.

     

    Så brukte root explorer til å kopiere build.prop tilbake til system folderen. I root explorer velg mount r/w før en kopierer\skriver over originale filen.

     

    Start tlf på nytt og pc companion fant oppdateringen.

     

    Har fått tatt ut filen og redigert den, men lurer på hvordan jeg skal få lagt den tilbake med root explorer, noen tips?

  6. Som overskriften sier, er jeg på jakt etter en ny bil (skal være butikkny). Bor i en middels stor by, og skal ha en liten og grei riksebil. Regner med jeg kommer til å kjøre ca 10 000km pr år, stort sett turer på 0-30 km.

     

    Har kikket litt på Polo, Corsa, Colt osv

     

    Noen som kan anbefale en passende liten småbil i denne prisklassen?

  7. Jeg ble kunde der, enkelt og greit. Bestilte ikke noe kort, det gjøres senere. Nå venter jeg bare på en engangskode-kort fra dem, og da har jeg tilgang til NettBank, opprettelse av konto og bestilling av kort hos Storebrand. :)

    8767901[/snapback]

     

    Nå kjenner jeg ikke bruksmønsteret ditt, men dersom du har noen kroner på konto og er på jakt etter en gebyrfri bank som også gir deg litt rente på sparepengene, er nok Skandiabanken en god del bedre enn Storebrand.

  8. Konklusjonen må jo da være at det er bortkastet å bruke penger på et Amex kort  i Norge hvis man ikke har behov for conciergen-tjenesten.

    8766913[/snapback]

     

    Hva mener du?

    8767012[/snapback]

     

    Det jeg mente var (bruker meg selv som et eksempel). Har et årlig forbruk i dag på mine kredittkort på ca 2-300k. I jobbsammenheng reiser jeg pr i dag mye innenlands (fly og hotell), men i fremtiden kommer jeg også til å reise en del rundt i verden (Europa, USA og Asia i all hovedsak). Var derfor interessert i å anskaffe meg et nytt kreditt-/betalingskort. (Har i dag Visa og Eurocard, begge med ca 100k i kreditt pr kort). Betaler ikke noe årlig gebyr for disse. Amex var derfor et av kortene jeg kikket nærmere på (spesielt dersom det kunne gitt meg tilganger til lounger på større flyplasser i forbindelse med mellomlandinger). Kortet koster 1200 kr pr år. Har pr i dag ikke det store behovet for conciergen-tjenesten Amex tilbyr, og det var i den sammenheng jeg ikke fant de store fordelene i å betale 1200 kr for et Amex kort. Mulig du har andre innpsill

×
×
  • Opprett ny...