Gå til innhold

Acrula

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Acrula

  1. Skulle likt å vete korleis desse er i forhold til den ekstremt gamle, men gode Logitech MX518.

     

    Jeg har selv MX518, kjøpte G502 her en dag, men skal levere den tilbake og fortsatt bruke MX518. Etter min mening er det for mye dill på G502, og synes ikke den var bedre i hånden heller, MX518 er behagelig rund formet, mens G502 var mer spiss og "hard". Men smak og behag er det uansett!

  2. Hei!

    Jeg har lite problem her, sikkert noen innstillinger jeg har kommet borti ellerno!

    Først av alt, når jeg skal se på filmer via for eks Ekstern HDD så kommer den "Require Media Update" saken opp, okei, jeg lastet den ned, da funket det..

    Så har jeg ommøblert rommet mitt, og da strekker ikke nettverkskabelen bort, så da jeg skulle se film idag da, så kom "Require Media Update" saken igjen! Jeg skjønte ingenting, den ligger jo på harddisken, jeg sjekka jo det.

    så jeg kobler til nettverkskabelen igjen, og da funket det med en gang! BARE koblet den til...

    Det andre problemet er at jeg har lasta ned bil pakker osv til Forza 2, der får jeg ikke spille uten at nettverkskabelen er i, står at jeg mangler et eller annet content, men funker fint med engang kabelen her i!

     

    Dette ble litt langt, men håper noen kan gi et enkelt svar på dette tulle problemet, har ikke hatt det sånn før jeg fikk ny Xbox.

     

    Mvh

    Thomas

  3. Hei!

    Jeg og dama gjorde det slutt igår... Eller hun gjorde det slutt.

    Vi har vært sammen i ca 4 måneder, og det har vært helt fantastisk! Hun er alt jeg vil ha, og jeg elsker hele henne, personligheten er så digg! Jeg har det enormt bra ilag med henne!

    Og hun sier hu føler det samme....

     

    Men, nå de siste ukene så har hu vært helt..merklig?:S Det er såvidt hun snakker til meg, såvidt jeg får et kyss av henne og hun er bryr seg liksom ikke om meg lengre... Jeg spurte henne og sa at jeg følte det sånn, og at jeg følte at noe var i veien. Men neida, alt var bare topp, det var bare det at hun hadde vært trøtt og sliten i det siste, og har ikke orket så mye. Ok tenkte jeg, da er vel alt egentli bra da, kan jo være sliten jeg også liksom.

    Dagen etter vi snakket om dette fikk jeg melling av henne på mobilen, at hu ikke hadde så mye følelser for meg lengre, eller ikke så mye som før hvertfal. Jeg ble nesten litt sjokka! Det er jo ikke noe som skjer over natten liksom? Og så har hun ikke sagt noe alle de gangene vi har snakket sammen:S Neida, hun ville ikke såre meg, så derfor har hu ikke sagt noe... Men, hun ville prøve en pause da, for å tenke gjennom ting så kom sikkert følelsene tilbake.

    Jeg sa såklart ja! Fordi jeg ville jo prøve hva som helst bare jeg ikke mista henne! Så vi ble enige om å prøve en pause, det var hun som sa at hun ville prøve det også.

    Neste morgen får jeg melling om at, nei jeg tror ikke en pause vil fungere jeg altså, jeg klarer bare å se på deg som en god venn... Jeg visste ikke hva jeg skulle si.

    Først så sier hun til meg at hun aldri vil gi meg opp, og at hun elsker meg og at hun vil prøve en pause for å ordne opp, neste morgen så vil hun ikke noe lengre?

    Jeg er ekstremt forvirra og helt ifra meg!

     

    Hun sier at vi kan være venner da? Joda lett for hun å si liksom...

    Hun sender avogtil mellinger om hva jeg gjør på og at hun er glad i meg osv...

     

    Så jeg vet ikke helt jeg, er det noen mulighet for at det kan bli oss to igjen? Vis hun bare får litt tid til å tenke?

    Eller skal jeg bare glemme henne og gå videre i livet?

    Jeg vil jo så gjerne være ilag med henne igjen! Elsker henne over alt!

  4. Ja, etter noen år nå med min Xbox360 så måtte jo dette probleme også ramme meg : /

    I det siste har jeg merka at xbox bare plutselig "frøs" sånn uten videre mens jeg spilte eller så på film.

    Men nå har de 3 "fryktede" ringene dukket opp hos meg også.

     

    Jeg leste rundt på nettet om hva jeg skulle gjøre for å fikse dette problemet, jeg prøvde da "håndkle trikset", som gikk ut på å pakke den inn me håndklær og la den kjøre for ca 20 minutter, så la den kjøle for 5-10 minutter.

    Jode, fikk bort de røde ringene, men det var langt ifra stabilt, den "frøs" fortsatt sånn innimellom.

    Men så dukket de 3 røde ringene opp igjen...

    Jeg orka ikke tanken på å sende den inn, da jeg snart skal reise, og ville prøve GTAIV, så jeg prøvde forskjellige ting frem, som å dunke svakt på den osv... funka ikke... men SÅ prøvde jeg sånn helt uten videre å holde inne AV/PÅ knappen, ca 10-15 sekunder, og de 3 røde ringene gikk bort, og Xboxen fungerer som normalt... enda hvertfall :)

     

    Så, noen som har opplevd noe lignende?:D Ble ganske overaska selv at det ikke var mer enn som så som skulle til.

    post-131326-1209482194_thumb.jpg

    post-131326-1209482527_thumb.jpg

  5. hva slags maskin er det snakk om?

    jeg bytter dagelig hovedkort poå HP maskiner, og har ikke hatt problemer med drivere på noen av maskinene jeg har fikset hittil (og det er ikke få).

    om alt fungerte fint før, så Kan det hende du har fått et defekt hovedkort.

    men ettersom det fungerer i sikkerthetsmodus ville jeg uansett prøvd å reinstallere maskinen, oppdatere BIOS og installere alle de nyeste driverene.

    8793501[/snapback]

     

    Det er snakk om en siemens Amilo.

    Hovedkortet ble bytte fordi det ble svidd ellerno, så ventet jeg 3 måneder på å få det fiksa, så hadde vært surt om jeg fikk ett defekt skjermkort -_-

     

    Men jeg får prøve å formatere da.

     

    Takker for svar.

  6. Ja, jeg fikk netopp Laptopen tilbake fra reprasjon.

    Første jeg merka var at den brukte sykt lang tid på oppstarten, og etter det når jeg har logga meg inn så fryser den i ca 15-20sekunder, så funker den igjen, så fryser den igjen for 15-20 sekunder.

    Dette skjer hele tiden, får ikke gjort en dritt :S

    Trykker jeg på "Start" så tar det sikkert 10 sekunder før noe som helst skjer, rører jeg musa så fryser det for 10 sekunder til.

     

    Så jeg restarta å starta den i Safe Mode, da funka det som det skulle, ingen frysninger osv, prøvde å avinstallere noe dritt også, men ingenting hjalp.

     

    Prøvde også systemgjenoppretting, når jeg trykker på den skjer det absolutt ingenting.

     

    Laptopen er en Siemens Amilo, et par år gammel nå, men pent/lite brukt.

     

    Håper på svar!

     

    Mvh Thomas.

     

    EDIT: Kan også si det at når jeg er på oppgave behandling å ser på "Ytelse" så er CPU på 0% avogtil 1% så å si hele tiden, men etter frysingen funker den som den skal i rundt 1 min, før den fryser igjen.

  7. Ja, jeg har da begynt å spille xbox igjen, slutta netopp me WoW :)

     

    Så her er problemet, jeg mekka en mail så jeg kunne mekke på family setttings, men det er over et år siden, har verken rørt xboxen eller mailen på den tid.

    Nå husker jeg ikke passordet til mailen, så jeg kan ikke game online med xboxen : /

     

    Så jeg lurte på hva jeg gjør nå?

    Og hva er Initial Setup? blir alt resetta da eller? hadde vært flott å beholde saves liksom.

     

    Håper på svar, Mvh Thomas

×
×
  • Opprett ny...