Gå til innhold

fgr

Medlemmer
  • Innlegg

    1 062
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fgr

  1. Er det noen her inne som har noe erfaring med partnerbytte?

    Enten det er tre/firkant eller full switch på separate steder.

     

    Interessert i å høre om dere som faktisk har gjennomført dette, og hva dere syns om det :)

     

    Ikke spesielt interessert i å høre meningene til de som ikke har gjort dette selv.

  2. Og hvorfor sitter du på bilde 7 og slikker på den dorullen??

    Skjerp deg mann!

    det dassbildet brukte jeg på en datingside før. har fått høre at grunnen til at kjæresten min ikke bare bladde seg rett forbi min profil var pga det spesielle bildet. hvem vet, om det ikke hadde vært for dassrullpornoposering kanskje vi aldri hadde møttes :) hele posen er henta fra en blink 182 video, men ikke alle har samme humor.

  3. Hm, jeg synes ikke det er noen større sannsynlighet for at hun er utro bare fordi hun vil være med jentene på fylla. Det er jo akkurat det samme som at vi også vil være med kompisene våre av og til, og snakke om ting som det ikke er meningen at jenter skal høre.

    ja og hva er det du ikke vil kjæresten din skal høre? jo, at du syns han/hun er heit, bra pupper, bra rumpe, kropp, you name it. ligger i lufta. har du muligheten til en kjappis med din hemmelige crush, gjør du det.

  4. første gang(ene). si på forhånd at hu skal si "hardere, svakere, dypere, raskere, saktere, lenger opp, lenger ned, til høyre, til venstre" så er du garantert en win. damer liker forskjellige ting, akkurat som gutter, så få hu til å si hva som funker, og få hu til å føle at det er greit å si det. du kan ikke vite hva hun liker. ingen kan vite det. du er der for å gi henne det beste, og det er måten du kan gjøre det på.

    • Liker 1
  5. magefølelsen min, når dere er så unge, jeg leste at hun var russ, og at hun liker å henge med sin gjeng uten å være med deg, er ganske dårlig. jeg tenker at hun kan godt finne på å fyke inn på en do sammen med en kjekk fyr i hemmelighet. for det er veldig lett, og vanskelig å oppdage, og hun har nok ikke så mye å tape på det.

     

    det er bare utifra det du skriver her. om det er grunn til bekymring burde du vite best selv. jeg kjenner dere ikke. om du måtte starte en tråd her på diskusjon.no om det, så har du kanskje allerede en slags bekymring om det.

    • Liker 1
  6. eeeeh. hun har vært utro med han tidligere. og nå vil hu dra på besøk til han, alene? kødderu?

    det er det verste jeg har hørt.

    altså, jeg og dama driver med swinging, og ikke engang vi som er så åpne mot hverandre ville tolerert noe sånt uten videre.. comeon man. åpenbart hva som vil skje her. mann , dame, alene, tiltrukket. comeon.

     

    hvorfor iallverden vil hu dra til han, alene?

    • Liker 2
  7. Hva er greia??? Jeg møter/går forbi en jeg en gang datet, etter det slår hjertet mitt tusen ganger i sekundet... Jeg vil "komme over han" (vi hadde aldri noe sammen), men virker jo ikke som kroppen min er med på det akkurat...ææææææææææææ, hjelp meg.

    det betyr ingenting. hvis han er den eneste du har følelser for, så er det klart følelsene blir forsterket, til det tåpelige. hvorfor dater du han ikke mer? vil han ikke?

  8. Stor advarsel fra Facebook når jeg klikker linken.

    90368439.jpg

     

    Jeg er generelt skeptisk til slike skjulte linker som router oss via andre sider.

    Bedre lykke neste gang!

     

    det ser ut som det kanskje var en innstilling hos surveymonkey, gidder du prøve igjen nå?

     

    EDIT: herregud, kopierte linken fra facebook vett før jeg pasta den inn her, var bare derfor..

  9. har bare delt linken på facebook før så visste ikke om at surveymonkey var innom facebook der.

     

    lagde 3 tråder i forskjellige kategorier ja så jeg når flest mulig folk. blir jo ikke bedrift hvis det blir for få interesserte.

     

    er klar over retthjem, men dette her skal bli enklere, kulere og mindre begrenset. du skal kunne be oss om å skaffe ingrediensene til en rett fra matprat.no og samtidig få med en drill fra jernia liksom.

  10. Heisann, jeg og noen til har vurdert å starte et hjemkjøringstilbud for folk som bor sentrumsnært i Oslo.

    Sånn at du fks kan sende inn en handleliste på vår nettside (fks på Meny, Rema 1000, Clas Ohlson), og få dette hjemkjørt.

     

    Kunne DU vært interessert i et slikt tilbud i Oslo, fint om du kunne ta den korte undersøkelsen på 3 spørsmål under:

     

     

    Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...