Gå til innhold

Tsenng-

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tsenng-

  1. Denne løsningen, og forsåvidt Steam Link, funker ikke godt nok hos meg. Med kablet nettverk i alle ender Steam Link / Samsung TV app og host pc, lagger det uansett for mye til at jeg vil spille sånn. Testet både Rocket League og Shovel Knight, og begge var for dårlig.

     

    Med tv på game settings for lav input lag, og optimalisert nettverk på Steam Link, merker jeg at det streames så tydelig at jeg heller går til pcen og setter meg der.

     

    Hmm så rart. Jeg har nå testet en 4-5 spill og merker ikke noe særlig til lag i det hele tatt (IKKE multiplayer da det sannsynligvis er dårlig) Men all singleplayer har vært helt strøkent. Jeg spiller vanligvis på en PC med 144HZ Gsync men det er helt ok å ligge i sofaen for å spille dirt 4 og sportsspill. Jeg har heller ikke brukt kablet nett. Kjører alt trådløst og det fungerer fint her. Du får så klart ikke samme bildet som på en 144hz monitor men ærlig talt så bryr det meg lite når jeg spinner avgårde i dirt4 :)

  2. Nei nei nei. De hadde jo den fordelen. Jeg har ventet med å kjøpe skjermkort lenge nå, da jeg håpet AMD kunne utprise Nvidia med stor margin mtp. ytelse/pris, noe de gjorde. Nå tok de fra meg grunnen til å kjøpe vega. Snakk om å skyte seg selv i foten

     

    Du skulle jo kjøpt med en gang kortene kom ut da når de utpriset nvidia som du satt å ventet på? Litt sent å kritisere etterpå når du som en ekte AMD fan ville ha bestilt kortet sporenstreks i går til 4999 som var en overaskende lav pris i norge :D

  3.  

    Vurder om jeg skal investere meg litt i Bitcoins. Dersom verdien dobles igjen så blir det en ganske grei avkastning.

    Du trenger ikke investere i Bitcoins.  :dribble: 

     

    Det enkleste er å selge din egen datakraft til å produsere det:

    https://miner.nicehash.com/

     

    Men..for oss dummies på mining. Hva trengs for å mine 1stk bitcoin? Det er spørsmålet. ???

  4. Hmm. Litt spesielt at kortet bråket så mye for dere. De fleste andre tester på nett så ligger kortet på 46Db maximum ved max belastning.

     

    I tillegg så drar det ikke så ekstremt mye mer enn 1080 kortet i strøm. Tidligere tester av 1080 med overklokk gir 410 watt altså en forskjell på 85 watt.

     

    Uansett så er det ikke noe Nvidia killer hvilket det heller aldrig var ment å være.

     

    Og til andre i tråden her NEI 1090...eller annet er ikke rett rundt svingen. Hverken volta eller annet har blitt 100% bekreftet for consumers noe sted før tidligst andre halvår 2018 ( Personlig tviler jeg nå på at det skjer med det første da kronen sitter fortsatt komfortabelt på hodet til nvidia.) En pris senkning på 1070/1080 kan det derimot hende vi får se utover høsten.

    • Liker 5
  5. Hmmmm interessant! Har en nice 4k 55 tommer fra 2017 fra samsung..kanskje jeg endelig kan fyre opp Dirt4/fifa etc direkte til tv'n i stua. Dette må prøves!

    Hepp. Tok 5 minutter å installere appen på min samsung 7005 4k tv. Plugget xbox kontrolleren rett i tv'n og voila. Testet det først bare på Life is strange men alt fungerer helt ypperlig. Endelig kan jeg spille på tv uten trøbbel når jeg vil :)

  6.  

     

    Neh, de må fjerne rammene - denne er allerede utdatert. 

     

     

    Smak og behag? Selv foretrekker jeg designet ovenfor.

     

     

    Det er kanskje smak og behag å ha fysiske knapper men ikke den øverste rammen. Uansett er rammeløser telefoner veien det går fremover, det blir litt som de som i sin tid foretrakk fysisk talltastatur på telefonen - den preferansen er desverre fortapt :p

    Du trenger kanskje å satse på noe kunst eller andre ting. Når det gjelder mobiltelefoner over en viss prisklasse er det funksjoner som gjelder ramme eller ikke ramme who cares...(utenom fashion victims da som er mer på utseende enn funksjon :p )

  7. kjøp deg 4gb ram til. Bruk pengene på ett godt grafikk kort og en god cpu kjøler...overklokk CPU og kos deg. Resten av utstyret er godt nok til å få en god spilleopplevelse med ett bedre grafikk kort og litt ram.

     

    en SSD disk er jo billig nå også for en 120gb.

     

    Ville personlig gått for ett 7950 kort fra amd prismessig.

  8. Når du bestiller bredbånd fra NGT står det spesifisert i abb og kontrakt at du kan få levert hastigheter opp til max hastighet du har bestilt.

     

    Dette betyr enkelt og greit om du har bestilt 20mbit så KAN du få 20mbit om du er heldig..eller bare 14. Alt kommer ann på linjene og avstand til sentral. De skriver klart og tydelig at de ikke garanterer en gjennomsnittshastighet som tilsvarer max av linjen du har bestilt. Jeg hadde samme problem med min 20mbit linje at jeg aldrig fikk høyere enn 11 i snitt så jeg gikk dermed ned til et 10mbit abb i stedet og er meget fornøyd med det ettersom jeg nå maxer den linjen hele tiden.

    • Liker 1
  9. Ser at flere har gitt seg etter at de har nådd lvl 10. Er jo kjedelig at spillet ikke har gitt dere en lyst til å prøve litt lenger for å finne ut hvor bra spillet egentlig er!. Det er selvfølgelig det velprøvde mmo systemet som mange andre spill har hatt i en ny innpakning..MEN de gjør jo bare alt som andre har gjort før mye bedre. Utrolig mye man kan gjøre til enhver tid og utforske alle kriker og kroker for overraskende events. For ikke å snakke om Spvp og WvWvW. At absolutt alt du gjør i spillet gir deg XP betyr at man selv kan legge opp hvordan man vil oppleve spillet. Man er aldrig låst til å gjøre bare 1 og samme ting hele tiden men kan fritt skifte mellom exploration/heart events /crafting/storymodes/pvp osv. Et spill som så langt er det absolutt beste siden wow vanilla for min del.

  10. Har Montert viftekontrolleren her og kjøpte samtidig med en fractal 140mm vifte til side panelet. kjører alle på 1/3 hastighet og er utrolig lite lyd som kommer ut av kabinettet!

     

    Endte derimot opp med å kjøpe en ny custom kjøler til grafikk kortet da dette lagde for mye lyd.

     

    Hadde ett asus DirectCU som allerede har en grei custom kjøler men en Arctic cooling twin turbo II ble investert i.

     

    Usannsynlig hvor mye bedre kjøling og hvor still alt ble med den kjøleren.

     

    grafikk temp på load stiger ikke over 42 Grader og viftene går da ikke over 24% hastighet.

     

    knall kabinett!

×
×
  • Opprett ny...