Gå til innhold

Intani

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intani

  1. Har sett paa forslagene dere har gitt, har sett over hvor mye penger jeg har til aa bruke og har kommet fram til at jeg har et max budsjett paa ca 2000 kr (ca 350$)

     

    Hvil ha en linse som vil ta gode bilder under moerke forhold og som ogsaa er god til aa ta bilder av sport. Standard linsen til 350D er ikke akkuratt noe aa skryte over... ;)

  2. Hei.

    Har naa hatt mitt Canon EOS 350 D i nesten ett aar.

    Har naa gaatt lei av aa bare ha standard linsen. :thumbdown:

    Er det noe som har noen forslag til en ny linse, har sett litt paa Amazone.

    Lyst paa en 75 til 300 mm linse, men er helt lost.

    noen som kan hjelpe meg aa finne en fra amazone, har et budsjett paa $200 to $250.

     

    Paa forhand takk :D:thumbup:

  3. Dette er bare helt latterlig. Disse type saker er nesten helt identisk til de sakene som omgikk vhs opptak naar det kom. (copyrights som film bransjen mener blir trakket paa etc) Som sakt er dette bare helt teit. Du blir ikke gjort noe ulovelig saa lenge du ikke proever aa selge musikken videre.

    Det som er "lastet opp" paa internett har i lengre tid blitt sett paa som freegame. Saa jeg forstaar hvorfor platekompaniene mener comprighten deres blir trakket paa. Men som sakt saa hvis de brukte hode sitt skikkelig og utnyttet denne "trenden", saa kunne baade platekompaniene og de som blir saksoekt spart seg for mye smerte. Og hvorfor skal noen personer bli straffet for det som de fleste ungdommer i dag gjoer? Greit nokk at de vil statuere ett eksempel, men det finnes no grenser. Hvor mange av oss har lyst til aa begynne livet vaart med en stor gjeld pga av en teit sak. Og faa starten av utdanningen og resten av livet sitt oedelagt pga noe slikt, blir rett og slett for dumt. De boer finne seg en annen maate og gjoere dette paa. (selv om dette kan bli veldig vanskelig)

  4. De har sikkert et oppblåsbart basseng og så får de laserprintere til å printe ut ark med navnene våre, deretter smører de inn en uheldig ansatt med tjære og ruller ham rundt i bassenget. Deretter er det til med verks høytrykkspyleren og det arket som sitter igjen er vinneren.

     

     

     

    Hva? :ohmy: hvis det er slik de gjoer det er det ikke rart ingen av oss vant :cry::p

  5. Hei.

     

    Er i USA atm og har tenkt aa kjoepe ny laptop.Lurer paa om noen har god erfaring med hp tx1000z.

    (har ikke funnet noen artikler fra hp tx serien, hvis du finner en venligst post nettsiden her,)

    Saa jeg lurer paa om noen har god erfaring med denne PC-en.

    Hvordan er tuchscreenen, blir den fort varm, kommer den til aa taale css?

     

     

    Er det mulig for meg aa sende den inn til hp og faa byttet fra amerikansk tastatur til norsk naar eg kommer hjem?

     

    Har du noen andre forslag kom gjerne med dem. Har et budskjett paa 1300 usd (ca 7000 nok) :) PC-en skal fordet meste brukes til multimedia (hovedsaklig musikk, dvd avspilling, bilder etc), og vil ha den saa liten og lett saa mulig

×
×
  • Opprett ny...