Gå til innhold

xelag1

Medlemmer
  • Innlegg

    334
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xelag1

  1. Tok forkurs på UIA i Grimstad 2016-2017 or var selv nervøs for hvordan det skulle gå da jeg alltid har hvert elending på skolen. Jeg strøke også på noe av det enkleste innenfor matte på VGS påbygg.

     

    Ett tips er å delta på alle aktivitetene under fadderuken og prøve å forme en studie gruppe tidlig. Dette hjalp meg veldig.

    Jeg var veldig bestemt på å bestå, så jeg studerte 4 timer hver dag etter forelesningene og minst 8 timer på Lørdager og Søndager.

    Dette er selvfølgelig noe du må se selv. Jeg var aldri flink i matte men ble jo bedre med hardt arbeid. Foreleserne er også veldig hjelpsomme. De svarer hjerne på spørsmål etter forelesning eller på mail frem til langt på kveld. Min foreleser i matte gikk dessverre av med pensjon i 2017 men den nye er sikkert også flott.

     

    Det er relativt billig å bo her i grimstad da jeg betalte 3300 kr i mnd for ett stort soverom, med bad og kjøkken som jeg delte med en annen. (strøm og internet inkludert)

     

    Lykke til med studiet. Jobb hardt og ikke la deg påvirke av alle som faller av.

    • Liker 1
  2. Jeg beklager at jeg gir liv i denne døde tråden igjen. Leste igjennom kommentarene som strekker seg fra 2009-2017 og lener meg mest mot UIA (Grimstad) nå hvor jeg egentlig har fått tildelt studieplass innenfor en 3-åring bachelor for data ingeniør. Jeg har også fått en rimelig hybel. Problemet er at jeg nå står som nummer 1 på vente liste i Stavanger for samme studiet og er plutselig veldig usikker på om jeg burde takke ja om dette skulle skje. 

    Jeg hadde originalt lyst til å komme meg vekk fra den lille byen jeg bor i, men det viktigste er at jeg går på ett universitet hvor jeg kan ha det best mulig.

     

    Jeg takker for alle eventuelle innspill på forhånd.

     

     

    (Grunnlag for at jeg poster nå igjen er at jeg tenker kanskje UIS har forbedret seg siden 2009.)

  3. Spørsmål 1: Ja, da blir andrevalget prioritert. Om du vil til NTNU, men har liten tro på å komme inn, syns jeg du bare skal søke. Poenggrenser varierer alltid noe, og god knows om kanskje du er super duper heldig som faen og kommer inn. Du har ikke noe å tape på å prøve med NTNU på førstevalget. Bare sørg for at andrealternativet er gjennomtenkt, ellers går du muligens på en snurr.

     

    Spørsmål 2 har jeg ikke snøring på, men her på forumet er det en drøss av ingeniørutdannede, så det er bare å vente på svar. Lykke til, mann!

    Takk for svar!

  4. Hei!

     

    Jeg tok forkurs for ingeniør 2016-2017, men feilet sørgelig nok på fysikk eksamen med 2 poeng under. Tok denne eksamenen igjen måneden etter og bestod. Siden søkesprossene for videre utdanning allerede hadde blitt lukket høst semester 2017 ble jeg nødt til å vente ett helt år for å kunne søke igjen. 

    Det er fortsatt en liten stund til jeg kan søke på nytt men jeg håpte jeg kunne forberede meg litt. Jeg har to spørsmål:

    1.Om jeg søker NTNU som første valg og la oss si Universitetet i Agder som andre valg, men jeg kommer ikke inn på NTNU pga for dårlige karakterer og for mange søkere. Vil jeg da ha like stor prioritering på andre valget mitt? Altså.. Bør jeg søke på NTNU selv om jeg ikke er helt sikker på om jeg kommer inn der?

    2.Har jeg fortsatt forkurs kvoten min nå som jeg måtte vente ett ekstra år med å søke på bachelor?

     

    Takk for alle svar, hilsen studiesulten mann på 25 år.

     

     

  5. Da viser det seg at dette var ett brudd i kneet.

    Da jeg landet så fikk jeg ett brudd i venstre siden av kneet og dette førte til en løs bit og blødninger. Jeg hadde noen veldig dårlige uker da det først skjedde men jeg kan gå rundt nå uten så alt for store smerter. Jeg har fått time på sykehuset, da en simpel operasjon blir nødt til å utføres visst jeg har lyst å trene igjen.

    sigh.

  6. Gir litt liv til denne tråden igjenn, da jeg egentlig ikke bruker tv til dagelig bruk. Men sånn av og til så er det ett norsk program som hadde vært gøy å ta en titt på. Det er ikke mye å få tak i etter det har vært på tv og jeg har ikke interesse i å betale 30 kr dagen for tv2 sumo etc.

     

    Jeg har sett litt rundt og de som kjører noen form for p2p har bare nrk kanaler. Tvnoo var ett alternativ helt til jeg så de faktisk tok 600 kr for 3 måneder.

  7. Når jeg drømmer så kan jeg ofte bytte ut realitet og fantasi, så når jeg våkner så tror jeg har ting har skjedd som aldri skjedde og jeg tror jeg må gjøre ting som jeg ikke skal eller kan noe om. Dette forstår jeg jo når jeg reiser meg ifra senga, men jeg kan ligge der lys våken og tro jeg skal gjøre ting.

     

    Sånn som for eks idag morges så våknet jeg opp på en luft madrass da jeg har vArt på en ganske stort lan i helga. Det jeg hadde gjort imens jeg sov var å bygge opp en sko butikk i hodet mitt. Så når jeg våknet så trodde jeg fortsatt at dette konseptet holdt på. Det er veldig absurd egentlig.

  8. Noe lignende skjedde meg en gang da en tung pasient segna om i armene mine og jeg prøvde å bruke beina for å holde oss begge oppe. Jeg kjente/hørte det knaste i kneet. Resten av dagen var det vondt, men det gikk greit. Dagen etter kunne jeg ikke bøye kneet engang, fordi det var så smertefullt. Men det gikk i alle fall over etter en dag eller to etterpå. Tror du fint kan se det an og ta kontakt med lege hvis du synes det går for lang tid.

    Takk, fQltes bedere når noen andre har hatt samme opplevelsen.

  9. Hei jeg tok en for-flipp på 1 meters fall med myk hunderflate idag og landet sånn halvveis på huk.

     

    Da jeg landet så ble det mye motstand i begge knerene noe som kommer av at jeg ikke har turnet så lenge og ikke er i super form. ( men jeg er ikke helt ubrukelig heller) Men ja jeg veier 120 kg og er 185 høy.

    Dette er noe jeg har gjort ett par ganger før men ikke like bra som idag.

     

    Uansett når jeg landet så kom den mest creepye knase lyden i venstre kneet mitt og da jeg begynte å gå så merket jeg at kneet slet med å holde vekta, så jeg måtte sette meg. Det er ikke så veldig vondt visst jeg holder det helt rolig, men visst jeg prøver å bruke det så gjør det ganske vondt. Jeg kommer meg rundt og jeg kan gå ett stykke før jeg må ta en pause så det er ikke helt akutt, men allikevel så er det en del smerte for vært skritt

    Jeg skal legge meg nå og får se om det er bedre imorgen.

     

    Jeg vet det ikke er lurt å spørre om diagnoser over nettet men er det noen som har hatt samme opplevelsen eller noen som vet hva det kan være som har skjedd?

  10. Tror flere bilder hadde hjulpet, som er litt mer up-close og ikke blurry.

     

    Jeg vil anbefale deg å dra til frisør og si hva du vil ha. Man må prøve og feile for å finne ''sin egen'' frisyre, dessverre.

    Skal få tatt noen bedre bilder snarest :)

     

     

    Jeg synes ikke du skal gjøre så mye. Kanskje la det vokse litt til og eventuelt få trimmet det litt.

     

    Du er en litt stor fyr, noe du kler, og da passer det med litt stort hår. Så slepp ut krøllene dine.

    Takk, liker denne lengden selv også, men problemet mitt er at jeg bare har latt det gro, noe som får det til å se ut at jeg ikke bryr meg.

     

     

    Ser for meg at du ville passet som skinhead, men mulig jeg tar veldig feil. Kommer egentlig ikke på så mye annet, noe som kanskje sier at du passer med den frisyren du har.

    Hehe skinhead er uaktuelt, men takk for at du prøver. :)

  11. Hei, jeg har alltid hatt problemer med å finne ''min'' hår frisyre, og har i det siste begynt å bry meg litt om hvordan jeg ser ut. Dette er mest pga ei jente jeg har kommet godt i kontakt med. Selv om jeg i hovedgrunn bare startet dette pga henne, så kjenner jeg nå at jeg føler meg bedre og dermed så går min selvtillit og kanskje litt verdi følelse opp.

     

    Jeg foretrekker å ha litt hår da jeg føler det er litt meg, men har lenge prøvd å finne en passende frisyre til hode fasong og resten av kroppen. Jeg er glad i rock og punk og føler at dette kunne ha vært en del av frisyren. Dette er bare en tanke jeg har og tar imot alle forslag og eventuelt kritikk.

    For å være helt ærlig så har jeg ikke peiling.

    Her er 2 bilder som ble tatt sist uke.

    post-131075-0-92824700-1344973180_thumb.jpg

    post-131075-0-42792600-1344973189_thumb.jpg

  12. Bringer liv i denne tråden, da jeg også har ganske tykt hår, og syns det ser best ut etter jeg har tørket det med ett håndkle rett etter en dusj, da blir det matt men allikevel litt rufsete. Dette varer dessverre ikke lenge så håret går helt ut av kontroll.

    Å klippe meg er selvfølgelig ett alternativ, men jeg foretrekker så absolutt å ha det i øre lengde.

  13. Annen styrketrening for å styrke musklene for å hoppe trampoline er ikke nødvendig da trampolinehoppingen er trening nok for å bli kvitt smertene. Så det bare å hoppe så lenge det ikke blir veldig ubehagelig og se om det gir seg etter et par uker. Hvis ikke få sjekket det. Ikke det at styrketrening generelt ikke skader, men det er ikke nødvendig i denne sammenhengen.

    Takk for svar. :)

  14. Hvor lenge har du hatt vondt? Hvis du ikke har hoppet før eller på lenge vil man kunne kjenne det i blant annet ryggen. Det går som regel over etter 1-2 uker. Hvis du har vondt lengre enn det ville jeg gått til legen, fysio eller lignende.

    Husker da jeg var mindre så kom også denne merkelige smerten, men det tok lenger tid før det kom fordi jeg antageligvis var mer aktiv generelt. Smerten kommer etter vært hopp og stopper når jeg går av.

     

     

    Trener du noe annet i tillegg for å styrke musklene dine?

    Hei, har det siste året bare trent kondisjon.

  15. Hei jeg er en gutt på 19 som nylig begynte med litt turn aktiviteteri en hall med en hyggelig erfaren gjeng. Jeg er litt overvektig og trener vell nå muskler jeg ikke visste jeg hadde eller iallfall ikke bruker til dagelig.

     

    Så når jeg hopper på trampoline så kan jeg holde på litt så får jeg denne ubehagelige smerten ca inni brystet og i ettertid så skjenner jeg det i ryggen. Det er ikke direkte vondt, jeg kunne ha gjort det en stund uten problemer, men det er noe jeg tenker over for vært hopp og jeg vill jo ikke ha noen skader heller, så gleden forsvinner jo på en måte. Er det bare for meg å fortsette eller burde jeg stoppe å undersøke dette?

     

    Jeg har ingen form for tideligere skader og ingen form for asma.

×
×
  • Opprett ny...