Gå til innhold

FairCaptain

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FairCaptain

  1. Vurderer å kjøpe nye creative X-Fi Titanium HD, men er litt i tvil hvordan jeg skal få lyden best mulig fra pc til forsterker da kortet ikke har HDMI ut.

     

    Derfor lurer jeg på om det er mulig å sende lyden i original form fra lydkort til hovedkortet og så til mitt GTX 570 Phantom og videre med HDMI kabel til forsterkeren? Eller fungerer dette bare med on-board audio?

     

    Takk for hjelp!

    post-130999-0-02368500-1297695961_thumb.jpg

  2. HTTS - Kampeskadronen har innrykk både i aug og januar. Dette er en meget bra tjeneste, ofte sett som "fi" for TMBN og andre ymse avdelinger på Rena leir. Mye spennende tjeneste her, både som fot oppsatt på CV90 akkurat som storm, eller vogncrew på CV90 eller leopard 1 stridsvogn. Mye øvelsesdøgn og mye aktivitet.

     

    Så hvis jeg velger fotsoldat i kampeskadronen så får jeg en tilnærmet tjeneste som stormeskadronen i PB?

  3. Hvem er det som sier det er fullt? De sier at de skal ta hensyn til hvor du hvil hen i forsvaret, på sesjonen får du vell 2 eller 3 valg hvor du har lyst til å dra, som regel så greier de å oppfylle disse kravene. Hvis du i hele tatt blir innkalt til førstegangstjeneste, kjenner ganske mange som ikke har blitt kalt inn.

     

    De jeg kjenner som har vært inne på sesjon de siste ukene. Skal inn på fredag og hvis jeg får beskjed om at det er fullt alle de stedene jeg vil hva gjør jeg da?

     

    Hvis du ikke får plass i de valgene dine, så havner du vell en random plass :p

    Nei ta å hør med de på sesjonen, de klarer vell å svare bedre enn det jeg gjør. Hvis du vil ha et hardt år så vil jeg anbefale at du tar befalsutdanning sammens med førstegangstjenesten eller prøv deg på grensen til russland, som er GSV tror jeg.

     

    Forsvaret skal ha inn x antall personer pr avdeling på en uke. Dvs at på mandager er det alt ledig, med mindre avdelingen er allerede full. Med det mener jeg at en avdeling kan bli full på et vist tidsrom. Perioden hvor de tar inn folk kan avslutte før du kommer inn og det er jo nettop dette som er urettferdig. Jeg har lest at det er slik et par plasser men har ingen kilde fra forsvaret, kan noen bekrefte dette?

     

     

    Så flott at jeg har sesjon fredag da :( Makan til system forsvaret har lagd ass. Her er jeg kjempemotivert, har trent lenge og visst hva jeg har hatt lyst til lenge også er det mest sannsynlig fult allerede. Man kan jo ikke velge når man skal på sesjon liksom. Hva er sannsynligheten for at jeg kan komme inn på HTTS? Er det en bra tjeneste?

  4. Hvem er det som sier det er fullt? De sier at de skal ta hensyn til hvor du hvil hen i forsvaret, på sesjonen får du vell 2 eller 3 valg hvor du har lyst til å dra, som regel så greier de å oppfylle disse kravene. Hvis du i hele tatt blir innkalt til førstegangstjeneste, kjenner ganske mange som ikke har blitt kalt inn.

     

    De jeg kjenner som har vært inne på sesjon de siste ukene. Skal inn på fredag og hvis jeg får beskjed om at det er fullt alle de stedene jeg vil hva gjør jeg da?

  5. Skal på sesjon fredag og er veldig motivert for en hard og nyttig tjeneste i forsvaret. Har sett meg ut panserbataljonen (stormeskadron) som det jeg virkelig har lyst til, men har fått høre fra flere som har vært på sesjon de siste ukene at PB er fullt fra sommeren av. For min del er det uaktuelt med tjeneste fra vinterstid og vil heller ikke kaste bort et år i forsvaret på noe slapt.

     

    Hva gjør jeg hvis jeg får beskjed om at det er fullt? Hjelper det å prate med VPV isåfall? Er det noe lignende stormeskadron som er å anbefale?

     

    Har hørt at forsvaret opererer med førstemann til mølla prinsippet og jeg synes dette er litt urettferdig når man har like stor motivasjon, og har forberedt seg like godt som de som har sesjon tidlig, og på tross av dette ikke får samme mulighet. Men "life Isn´t fair" antar jeg

     

    Takk for hjelp!!

  6. Folkens... det er jo ikke i tvil om hvilket kort som er best. gtx 480 er mye kraftigere enn 5870, men det finnes ingen spill som er optimalisert for saa kraftige kort som dette enda. I raa tester laget for di to kortene ville vi sett stor forskjell paa de to tror jeg. Mens naatidens spill og tester er laget for 8000 og 9000 serien, noen 200 serien. 480 er kortet for fremtiden og vill bare dra fra naar tiden gaar. PS! har ikke aa paa tastaturet hehe

     

     

    Man kjøper vel ikke et dyrt kort nå i håp om at det skal sparke fra seg rundt juletider,

    og kun på nye spill. Jeg vil ha ytelse nå.

     

    Er enig i det paa bakgrunn av av varme og stoy problemene, men jeg tror vi vil se en markant ytelsesforskjell i kommende spill p`grunn av optimaliseringer og nye drivere. Men for folk flest saa betyr hva man faar der og da mest naturligvis, men jeg beholder mitt standpunkt over hvilket kort som er raskest. Men det kommer jo paa en bekostning.

  7. Folkens... det er jo ikke i tvil om hvilket kort som er best. gtx 480 er mye kraftigere enn 5870, men det finnes ingen spill som er optimalisert for saa kraftige kort som dette enda. I raa tester laget for di to kortene ville vi sett stor forskjell paa de to tror jeg. Mens naatidens spill og tester er laget for 8000 og 9000 serien, noen 200 serien. 480 er kortet for fremtiden og vill bare dra fra naar tiden gaar. PS! har ikke aa paa tastaturet hehe

  8. Tror da det, men man merker vell ikke noe særlig forskjell over 75 fps/hz :)

     

    Nei man gjør ikke det, men spørsmålet mitt var igrunn om antall hz svarer til antall fps hvis de er like. At tv'en ikke tar det som 60/ bilder i sekundet og viser det som 120 hz og bare visder hvert bilde 2 ganger.

  9. Hei

     

    Jeg har ikke helt skjønt hva som må til for å få seg limtied edition enda.

    Har hørt fra noen steder at man bare trenger å kjøpe det i butikken til vanlig pris så lenge du kjøper det nytt, og at hvis man forhåndsbestiller så får man det garantert. Eller koster det mer å kjøpe det hvis man ikke forhåndsbestiller? Og hvis man ikke får limited edition, kan man unlocke de to våpene også?

     

    Fint om noen kan oppklare dette.

  10. Google Chrome 4 ble nettopp lansert i betaversjon og har støtte for synkronisering av bokmerker mellom pc'er via din Google Account. Jeg har lastet ned og installert 4'ern og finner ikke ut hvordan jeg skal sette opp dette. Har lest litt på nettet om at man må starte med sync option enabled noe jeg ikke vet hvordan man gjør. Dette sto i artikkelen fra Cnet som jeg leste:

     

    "I set up the bookmarks feature with no trouble on version 4.0.201.1 of Chrome for Windows; note that to get it to work, you must specifically enable it at launch by adding the "--enable-sync" option to the launch command. The wrench menu (think tools) offers the new menu item to synchronize bookmarks. Clicking on it springs open a dialog box that prompts you to log in with a Google account; doing so then sends the bookmarks to the server."

     

    Hadde satt pris på litt hjelp :)

  11. Hei

     

    Hadde samme problem med mitt kort XFX 9800GX2 Black Edition, Nvidia vel å merke. Kjøpte Empire Total War og det fikk aldri spilt gjennom en battle en gang. Hadde da nyeste drivere (ikke beta) og installerte gamle drivere igjen og da funket det lenge. Men da det f**** seg til igjen lastet jeg ned nyeste beta drivere til kortet mitt og alt har funket kjempebra siden.

     

    Vent på nye drivere, eller prøv å installer noen eldre.

     

    Lykke til!

  12. Hei

     

    Jeg skal lage en del små filmer med noen kompiser og håpet på at noen her inne kunne hjelpe meg med å velge software til produksjonen. Jeg er ikke veldig kjent med filmredigering, bortsett fra å ha brukt Pinnacle 11 , noe de fleste ikke setter så høyt på lista har jeg skjønt. Saken er:

     

    Jeg skal bruke følgende utstyr (eks. software):

     

    Kamera: Canon Legria HF S10 (1080p 25p, AVCHD

    Disk format: Blueray (MPEG-2, Dolby Digital 5.1)

    Brenner på Blueray disker alla 25 GB pr. stykk.

     

    Så spørsmålet er hva jeg skal bruke av software. Jeg har en ganske ny Gaming pc så den skal klare det meste, tror jeg da. Jeg har følgende "ide" om hva jeg kan bruke.

     

    Redigering: Pinnacle Studio 12 Ultimate/Vegas 9 PRO/Cyberlink Power Director

     

    Effektsprogram: Vision Lab Studio/Effects Lab Studio

     

    Formålet er amatørfilming og ta vare på minner. Skal bruke litt til småfilming med kompiser og vi skal bruke litt green screen og lage noen Star Wars filmer altså med Lightsaber effekter.

     

    Håper noen kan hjelpe med forslag. Det må kunne gå knirkefritt i full hd 24 p hele veien bortsett fra det så er jeg åpen for det meste.

  13. Hei alle sammen

     

    Jeg har et problem med Microsoft Office Home and Student pakka som jeg har hatt installert på datamaskinen min en god stund nå. Følgende har skjedd:

     

    1. Skulle starte Word 2007, og den ville nå konfigurere noe den ikke har gjort utenom under installeringen av programmet.

     

    2. Ferdig med å konfigurere.

     

    3. Word starter

     

    4. Får feilmelding. Den lyder som følger: "Microsoft Office Word er ikke installert for følgende bruker. Kjør installasjonsprogrammet igjen for å installere programmet."

     

    5. Jeg reparerte fra CD. Hjalp ikke. Avinstallerte så Office og installerte på nytt. Virket ikke. Kjørte Office diagnose: Virket ikke.

     

    Jeg har en viktig innlevering til i morgen (videregående skole :thumbdown: ) og trenger virkelig hjelp med denne feilen. Håper noen kan hjelpe.

     

    God Jul!

  14. Hvorfor feiler spåkoner eller medium under grundig testing?

    Kanskje det har noe med at man ikke bare kan knipse når som helst og få et svar via den åndelige verden?

    Det er jo nettopp det de hevder å kunne. Spesielt når de tar betalt for å "hjelpe" folk.

     

    Jeg har personlig snakket med Armando Carranza og har blitt ganske så imponert over hva denne mannen innehar av kunnskap når det gjelder den åndelige verden.

    Hvordan vet du at denne "kunnskapen" stemmer? Ikke minst, hva er denne åndelige verdenen du snakker om, har du noen bevis for at den faktisk eksisterer?

     

    Så, sånn personlig dette er nok ganske likt å tro på gud, det finnes gode argumenter for å tro på dette men det finnes utrolige mange argumenter mot det også. Men det får være opp til en hver å tro hva man ønsker, bare pass på at du ikke blir svindlet i prossesen.

    Det er akkurat som å tro på guder, men du tenker likevel litt feil her. Det finnes ingen gode argumenter for å tro, men mange gode argumenter og ikke minst vitenskapelige bevis for å la være å tro. :)

     

     

    FairCaptain: Nei, det finnes ingen medier som faktisk har evnen til å snakke med spøkelser. Det vil si, ingen av de medier jeg har sett, óg - det begynner å bli noen, har vist seg å ha denne evnen.

    a) Det finnes ingen grunn til å tro at spøkelser eksisterer.

    b) Det finnes ingen grunn til å tro at, om de eksisterer, de kan påvirke den fysiske verden vi tross alt lever i.

     

    Okei?? Da har du pratet med mange. Det er trygt å komme ut av boblen, kom igjen, det er ikke farlig.

     

    Hvorfor feiler spåkoner eller medium under grundig testing?

    Kanskje det har noe med at man ikke bare kan knipse når som helst og få et svar via den åndelige verden?

    Det er jo nettopp det de hevder å kunne. Spesielt når de tar betalt for å "hjelpe" folk.

     

    Jeg har personlig snakket med Armando Carranza og har blitt ganske så imponert over hva denne mannen innehar av kunnskap når det gjelder den åndelige verden.

    Hvordan vet du at denne "kunnskapen" stemmer? Ikke minst, hva er denne åndelige verdenen du snakker om, har du noen bevis for at den faktisk eksisterer?

     

    Så, sånn personlig dette er nok ganske likt å tro på gud, det finnes gode argumenter for å tro på dette men det finnes utrolige mange argumenter mot det også. Men det får være opp til en hver å tro hva man ønsker, bare pass på at du ikke blir svindlet i prossesen.

    Det er akkurat som å tro på guder, men du tenker likevel litt feil her. Det finnes ingen gode argumenter for å tro, men mange gode argumenter og ikke minst vitenskapelige bevis for å la være å tro. :)

     

     

    FairCaptain: Nei, det finnes ingen medier som faktisk har evnen til å snakke med spøkelser. Det vil si, ingen av de medier jeg har sett, óg - det begynner å bli noen, har vist seg å ha denne evnen.

    a) Det finnes ingen grunn til å tro at spøkelser eksisterer.

    b) Det finnes ingen grunn til å tro at, om de eksisterer, de kan påvirke den fysiske verden vi tross alt lever i.

     

    Det finnes heller ingen grunner til å tro at de ikke skulle eksisterer heller. Folk om kan fortelle fra deres tidligere liv osv.

  15. Det er sant. Vi kan ikke utelukke at det er et eller annet objekt som er på vei mot Jorden, men slik det er fremstilt i artikkelen, er umulig.

     

    Men vi kan ikke site og frykte for hva som kan skje, for det er ekstremt mye som kan skje. Vi kan for eksempel bli grillet hvert øyeblikk, hvis vi blir truffet av et gammaglimt som er nært nok Jorden. Dette er bare en av mulighetene, og det finnes mange lignende muligheter. Men det er ikke vits i å leve i frykten og anta at dette kommer til å skje. Det er tross alt ingenting som tyder på at noe slikt skal skje, at noen planetoide er på vei mot Jorden, og selv om det kommer til å skje, så kommer det garantert ikke til å skje i 2012.

     

    Fint da er vi enig da. Men jeg er sikker å at det kommer til å skje mye spennende som ikke er lett forklarlig fremover mot 2012 eller senere, men vet ikke hva det kan være-lever i håpet. Det filosofi preiket mitt handlet om å generelt godta det som kanskje virker umulig. Selvfølgelig det som er 100% umulig vil ikke kunne skje, men andre ting som er antatt umulig kan kanskje være mulig. Skal gi dere en tanke: mennesker har vel en IQ fra 85 - 170, men kanskje det trengs 600 i IQ for å kunne forstå universets hemmeligheter. Når vi ikke vet hva 95++ % av de stoffene universet består av er så kan vi ikke bortforklare alt.

×
×
  • Opprett ny...