Gå til innhold

frodozzer

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frodozzer

  1. Hei,

     

    Jeg kjøpte et slikt Mobilt Bredbånd fra Telenor på Telehuset. Eneste grunnen til jeg kjøpte dette var fordi jeg sitter rett ved siden av en Trådløs Sone. Jeg kan strekke ut armen fra vinduet og ta på "Trådløs Sone" klistermerket. Eneste problemet er at jeg ikke får inn noe Trådløst Nettverk fra Telenor. Om jeg går 30-50m øst får jeg inn nettverket, men litt kjedelig å sitte ute i regnet syns jeg, hadde vært fint å fått brukt det inne:)

    Feilen her er nok at Telenor har feilberegnet nøyaktig hvor langt nettverket strekker.. Så nå har jeg ikke bruk for noe Mobilt Bredbånd abonnement eller USB Modem.

     

    Har jeg noe angrerett/returrett på abonnementet? (Dette var ikke kjøpt online, kjøpt i butikk)

     

    Mvh

    Christoffer

  2. Heisann!

     

    Nå har jeg et lite luksus problem her, jeg har 2 skjermer på skjermkortet mitt (260 GTX). Dette er en stasjonær:) Og jeg vil gjerne koble til en projekter på HDMI utgangen på hovedkortet mitt. Etter en del strev har jeg ikke klart dette, jeg mistenker det er fordi jeg kjører Windows XP SP2.. Noen som kan bekrefte om dette stemmer? Eller enda bedre hjelpe meg/gi meg et par tips på hvordan jeg kan få det til?

     

    Mvh

    Christoffer

  3. Heisann,

     

    Det eksisterer haugevis med slike tråder fra før av, men vi fikk ingen nytte ut av de. Vi er 3stk som skal sitte å geeke oss litt inne i styggeværet. Vi er ute etter et spill å spille, helst rpg/eventyr. Det skal ikke være wow, morrowind, oblivion, lotro, aoc eller lignende. Vi sitter faktisk helt målløs, en av oss er spill tester og har hundrevis med spill liggende omkring, en av oss har 500gb min nedlastede spill og han siste er bare nub, men fremdeles finner vi INGEN spill som frister. Vi har spilt litt crysis, wc3, c&c, cs osv men vi er møkka lei spill der vi skal konkurrere mot hverandre eller lignende spill nevnt ovenfor.

     

    Vi tar imot alle slags tips for å si det mildt.

     

    Mvh

    Christoffer

  4. ååh! jeg lbir irritert.

     

    Når man spiller på 150cc er det jævlig vanskelig. Om man ligger på 1. plass og blir truffet av et rød skall f.eks, kjører alle forbi og du ligger jævlig langt bak! Styringa sliter jeg også med. Gamecube kontrolleren er ikke så god, den er treig i styringa. mye lettere på GC versjonen. Rattet er morsomt, men vanskelig og styre..Flere som sliter?

     

    Hehe, har endelig fullført 150cc nå, slet litt med å få gullmedalje på alle. Blir voldtatt for å si det mildt heile tida, skall, bombe, lyn...u name it. Men med gamecube kontrollen blir alt mye lettere for min del, mest fordi jeg har spilt doubledash litt for mye, blir fort en vanesak. Men Gamecube kontrollen ER overlegen i forhold til wii ratt uansett om man har spilt mye doubledash eller ikke.

  5. Kan noen si meg hvor stor den esken er i bredden?

    er redd den ikke passer i postkassa og da må jeg vente til lørdagen med å få hentelapp

     

    Jeg vil ikke ødelegge håp her...men den får ikke plass i min postkasse, postkassen er "normal" størrelse. Men uansett om dere har en generelt stor postkasse vil den sikkert bli sendt til nærmeste postkontor, fordi såvidt jeg vet blir såpass store pakker allerede sortert ut til postkontor før postmannen deres kjører rundt med newzpaypar.

     

    MEN såklart kan jeg ta feil siden jeg verken jobber hos posten eller fikk Mario Kart i posten (jeg kjøpte i butikk).

  6. Noe jeg har tenkt på, er at de som har Brawl, hvis de også har spilt Brawl på Wiiene sine, så installeres den upgraden som skulle kommet når man spiller Mario Kart for første gang. Den som gjør at Wii'n lett tar imot double-layer discs eller hva det nå enn er.

     

    Am I talking any kind of sense to you?

     

    Ja det stemmer, tydeligvis er det ingen forskjell mellom amerikansk firmware og europeisk, alt fungerer utmerket:) Hadde vært travelt, kjipt og unyttig om det var en forskjell:)

  7. Sammenligna med Brawl da?

     

    Uansett, Mario Kart Wii høres knall ut =)

     

    Personlig syns jeg Adventure Mode (2player) i Brawl var uslålig. The Subspace Emissary heter campaignen, den er epic. Det er noe av det artigste jeg har vært med på. Bortsett fra den fordelen ligger Brawl og Mario Kart side ved side for min del.

  8. Ah damn, ja det skjedde noe merkelig med quoteingen der.

     

    Ja, enig med deg der. Det er kommet mange fler "angrip alle angrep" for de som ikke klarer å sikte... Så jeg i hvertfall blir spammet med ganske mye rart hele tiden, SÅKLART ligger jeg fremst og får bananskall i hytt og pine så jeg har ikke fått testet de selv;)

  9. Er det forresten noen som vet om hver karakter i spillet har sitt eget spesialskudd slik det var på double dash?

     

    Nei ikke som jeg har kommet over: / Sitter å håper hver gang jeg får en slik eske "spesial våpen kom an!" men akkurat det har dem nok fjernet, kanskje det er unlockable.

  10. Fikk Brawl sist fredag og jeg kjøpte Mario Kart idag i en leketøy butikk faktisk (lenge leve Ålesund), er i himmelen jeg nå. I begge spillene syns jeg altfor mye ting skjer, f.eks i Mario Kart blir jeg nuked av 3 forskjellige ting samtidig. Blir fort frustrert.

  11. Jeg skal flytte på hybel straks og der vil jeg ha en skjerm for "alt" siden plass vil nok bli mangelvare.

     

    Størrelse:

    19-22" (Helst 22)

     

    Prisklasse:

    Ca. 4000kr, kan gjerne være under, helst ikke over.

     

    Krav

    Det skal være en LCD med Scart, HDMI, PC inngang (vga/dvi). FullHD er slettes ikke nødvendig. Helst 1680 x 1050 oppløsning. Lavest mulig ms, ikke over 8ms. Om TVen har innebygd DVD spiller er det et stort pluss! (men ikke nødvendig).

     

    Kildesignal:

    Skal være Get i hybelen jeg skal flytte inn i, om det er vanlig eller hd vet ikke jeg noe om. (Antar det er vanlig).

     

    Bruksområde:

    TVen skal brukes som PC skjerm, TV fra Get, DVD filmer/spiller og litt Nintendo Wii. Det blir garantert spilling fra PC samt. filmer og serier som er lastet ned.

     

    Jeg såg litt på:

    LG M228WA-BZ

    men siden jeg akkurat ikke er en guru innen TVer tenkte jeg skulle spør hva folk syns og anbefaler.

     

    Mvh

    Christoffer

  12. Hei,

     

    Jeg leter etter et "romskips spill" for å si det enkelt. Er det et spill der ute som gir meg muligheten til å fly rundt i min egen star fighter (kall det hva du vil). Oppgradere våpen, armor, hastighet, warp osv.

     

    Er lite interessert i et rpg spill som menneske med bitte litt flyging. Vil bare fly rundt å syke meg i rommet:) Jeg tror EVE Online blir litt i det meste laget for meg.

     

    Tar imot alle slags tips, om det er eldre spill eller spill som kommer ut i den nærmeste fremtid.

     

    Mvh

×
×
  • Opprett ny...