Gå til innhold

simonz

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simonz

  1. Jeg må bare beklage om jeg fornermet deg nå Herr Brun. Det var ikke i mine intensjoner å forsøke å gjøre det.

     

    Jeg vil bare klargjøre at jeg ikke har noen intensjoner om å være vanskelig på jobben. Som sagt flyttes jeg mye rundt på, og jeg liker variert arbeid og trives derfor med det, men det er greit å forholde seg til en ting om gangen og derfor er vi delt på poster.

    Jeg bare lurer på om det er noen regler for dette i det hele tatt. For jeg vet at de for eksempel ikke kan tvinge oss til å jobbe på en annen kino (aka. kinosenter) ettersom dette er en annen avdeling.

  2. Jeg ser ærlig talt ikke problemet.

    Dette er et spørsmål, og jeg har ikke skrevet noen plass at jeg setter meg på bakbena. Jeg hjelper til der det trengs og når det trengs. Jeg ser ikke helt hvor du får det fra at jeg stritter imot. Jeg lurer bare på hva som er juridisk riktig. Jeg har aldri spurt om din eller noen andres mening, jeg lurer bare på hva som er juridisk rett. Det hender det er greit å kjenne rettighetene sine.

    Dette er bare noe jeg irriterer meg litt over og lurer på. Og jeg er faktisk ikke så dum at jeg poster i et forum om jeg har store problemer på arbeidsplassen. Det er ikke så veldig mange kinoer i Norge.

     

    Kred til enixitan for at han faktisk prøvde å svare på det jeg lurte på.

     

     

    edit: skrivefeil

  3. Eg prøvde å søke litt, men fann ingen lovfesta reglar for endring i ei vaktliste. Du bør undersøke om det er retningslinjer på arbeidsplassen din som seier noko om når ei vakt er "låst", og ikkje kan endrast. :)

    Er selv klar over at endring av vakt må skje innen 2 uker før fastsatt vakt. Jeg vet dette gjelder om vakte forskyves i tid, men er usikker på om det gjelder når man "omplasseres". Jeg mener dette blir rett ettersom ansvarsområdet forandres helt.

     

    Noen andre som har en anelse her?

  4. Uff, stakkars deg. Det må være FRYKTELIG å ikke vite hva slags pinsler som venter deg før du kommer på jobb. Stå i kiosken. Huff... Kontrollere billetter... Uææææ. Kjøre film, grøss! Dere har det virkelig fælt på jobben!

    Jeg mener ihvertfall det, ettersom det er to hvidt forskjellige arbeidsoppgaver med forskjellige arbeidstider. Også hvis man skal ta på seg en ekstravakt, og egentlig ikke er helt i form, så er det enklere å takke ja til en vakt der man slipper den store delen kundebehandling. Problemet da er at hvis man da har sagt ja, og blir flyttet uten spesiell grunn.

    Jeg skal også nevne at det er helt annerledes ansvar som følger med de forskjellige stillingene. Driter man seg ut i kiosken, så koster det deg kanskje 30 kr (innkjøpspris). Driter du deg ut som kinomaskinist, så koster raskt mellom 30 000 kr og helt opp til 100 000 kr for å avlyse en visning.

    Men som sagt var jeg ute etter begrunnede svar, gjerne med referanser.

     

    Ved sykdom så er det godt mulig at forandringer må godttas. Dvs, at hvis du er oppsatt til å være i kiosken, men så er han/hun som kjører film blitt syk og du er den med mest kompetanse til å kjøre film, ser jeg ikke problemet hvis du får en annen oppgave enn det du var tiltenkt.

    Jeg er helt enig at man skal hjelpe til der det trengs, men som nevnt ovenfor, når man avtaler en vakt ("Du jobber som billettkontrollør "ddmmyyyy" fra hh:mm til hh:mm") og så blir man satt i kiosk. Det føler jeg det blir noe vanskelig å forholde seg til. Jeg spør om det er slik om de kan gjøre dette siden det allerede er avtalt at jeg skal jobbe på den "stasjonen"?

  5. Hei alle sammen!

     

     

    Jeg jobber på kino hvor vi er delt inn i ulike grupper:

     

    - Kasserere (kiosk og billettsalg)

    - Billettkontrollører (billettkontroll, kundeveiledning og vedlikehold av saler)

    - Kinomaskinister (Kjøring av filmer, skrive script til de forskjelligefilmene, motta og levering av ulike filmer, etc.)

     

    Vi har en kompetansebasert tariffavtale, som gjør at jo flere av disse kompetansene du har, jo høyere lønn får man.

     

    Når vi kommer på jobb er det fastsatt hva vi skal jobbe med på forhånd (kasse/kontroll/maskin). Det jeg lurer på er om det er slik at leder på jobb kan endre dette når vi kommer på jobb? Slik at om man er oppført på en kontrollør-vakt og blir flyttet til en kiosk-vakt så må man bare godta det?

     

    Dette er naturlig nok slitsomt og ikke kome på jobb og vite hva man skal gjøre før man er der.

     

    Jeg håper i hovedsak på begrunnede svar her, og gjerne med referanser om det er mulig!

     

    Takk for det :)

     

     

    I.

  6. Hva spiser du i løpet av en dag?

    8804230[/snapback]

     

     

    Jeg spiser hver gang jeg er sulten som oftest, prøver helst å spise litt før jeg blir skikkelig sulten. Spiser helt alminnelig frokost, brødskiver med smør og med enten ost, servelat, nugatti, skinke, o.l.

     

    spiser en helt alminnelig lunsj bestående av 5-6 (tykke) skiver med oftest noe enkelt som baconost eller pepperoniost.

     

    spiser også en helt alminnelig middag som varierer sterkt.

     

    spiser også kveldsmat... spiser meg forresten alltid mett etter måltidene mine. og jeg spiser ofte. ihvertfall hver tredje time.

     

    går ikke opp i vekt.

     

     

    Simon ut. :w00t:

  7. Jeg lurer på hvor mange SMS Samsung X830 kan lagre? Er temmelig lei at innboksen blir full når det er ca mellom 100-150 sms på innboksen, vil lagre mange av dem..

     

    Uansett, noe annet bra dere kan fortelle om mobilen?

    SMS, musikk holder for meg.

    Men musikk, batteri leveltid, bra eller dårlig? Fortell!

    8607234[/snapback]

     

    har du tenkt over at tastaturet er 2x6 knapper isteden for 3x4 knapper?

     

    dette eg jo så og si en "ringe-mobil". hvis du skal skrive masse meldinger, så er vel ikke det så praktisk, MEN (til poenget)... Samsung har aldri hatt noe rykkte på seg for å ha noe stor sms-inbox.

     

    Så vil ikke tro de har gjort noe med det, og dessuten, hvorfor skal du ha så mange meldinger? skaff deg en av de nye sonytelefonene, så kan du arkivere gamle smser på pcen ;D

     

    Simon ut. :w00t:

  8. Hei.

     

    Sliter med at jeg ikke klarer å gå opp i vekt. Har allerede lett beinbygning, så er kjapp og smidig innen de fleste sporter..

     

    Det jeg trenger fra dere er tips om kostholdet mitt, slik at jeg kan gå opp i vekt, jeg hadde nok trengt d ettersom jeg har fått høre at jeg er "sykelig" tynn.

     

    Så, noen tips til hva jeg kan spise osv, siden jeg ikke har klart å spise meg opp i vekt, kanskje noen andre har hatt samme problemet som meg? :dontgetit:

     

    Har forresten høy forbrenning, det er det som er årsaken. :ermm:

     

    på forhånd takk!

     

    Simon ut. :w00t:

×
×
  • Opprett ny...