Gå til innhold

larax62

Medlemmer
  • Innlegg

    278
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larax62

  1. Har brukt denne i over en mnd.

     

    På nåværende tidspunkt vil jeg konkludere med at Pie Beta har tatt igjen Oreo på de aller fleste punkter. Spesielt batteritiden har økt betraktelig etter at jeg gikk fra Oreo til Pie Beta

    Hei. Har en stock s9+ har aldri gjort dette her før. Er det vrient å få til? Virker alt som det skal ? Spesielt int. i at kamera fortsatt skal være like bra. Det står: Reboot to TWRP again,  hva betyr det? Hvilke "verktøy" trenger jeg? Finner jeg alt jeg trenger på den siden du linket til?

  2. Hvis du blar hele veien til høyre på dashbordet, så er det en meny der som viser alle spill og apper du har, og har hatt på konsollen. Klikk på "Purchased" (eller tilsvarende om du har det på norsk). Der skal BF5 være listet opp, og du skal kunne laste det ned derifra.

    Takk for hjelpen. Nå laster det ned her, men hvorfor i huleste har det ikke lastet ned av seg selv, som det står at det skal gjøre?

  3. Bestilte og betalte BF 5 de luxe for sikkert to måneder siden. Maskinen har stått på, da jeg trodde at den skulle sette i gang nedlastingen av seg selv. Har prøvd å gå på PS store for å manuelt laste ned, men får da beskjed om at jeg allerede eier dette spillet. Alt står på for at det skulle laste ned automatisk. Eneste jeg finner på min PS er BF 5 early access og BF 5 preorder tillegg. Klikker inn på det, men kommer da til betaen.

  4. Er dere fornøyde med Icon X? Vet de var gratis, fikk mine i dag, men for en elendig lyd. Hvor i huleste er bassen? Har S9+ og bruker flac filer lagret på minnekortet.  Har prøvd forskjellige str. på puter og ørefester uten at det hjalp noe.  Synes dette var ræva. Hadde jeg betalt 2 K for disse, hadde jeg følt meg lurt. Blir de bedre etter en tids spilling?

  5. Har et problem med Endomondo. Merket det torsdag i forrige uke. Jeg får ikke delt mine treningsøkter på FB lenger. Trykker del og den står og jobber og bare gir seg. Har restartet telefonen, slettet cache. Har også slettet og reintstallert Endomondo. Har helt oppdatert S9+ Telia abb. Noen som har opplevd det samme?

     

    Edit,

     

    Begynte plutselig å virke igjen......

  6. Helt utrolig hvordan Huawei kameraet blir hypet opp. Når det gjaldt video, var S9+ helt overlegen og jeg tror det kun var to bilder der jeg syntes Huawei var bedre enn S9+ Har lest endel utenlandske tester og det virker som ganske dødt løp. Er klar over at Huawei kameraet har fått den høyeste ratingen noensinne, men må nesten lure på hvorfor?

  7. Kjøpte Invisible Shield sin 'Glass Curve Elite' skjermbeskyttelse til min S9. Fra Elkjøp. Må være den tykkeste (men også sterkeste?) skjermbeskyttelsen jeg har hatt til en smarttelefon. Opplever desverre at skjermen ofte responderer veldig tregt på fingerbevegelsene mine. Håper selvsagt at det er pga skjermbeskyttelsen og at det ikke er noe galt med skjermen. Noen andre som har erfaring med dette?

    Har du gått inn på innstillinger-avanserte funksjoner og berøringsfølsomhet og skrudd på den? Har hørt at det muligens hjelper.

  8.  

    Superfornøyd med telefonen, MEN jeg får ikke lyd på meldinger.....Noen andre som opplever det samme? Noen som har et annet bra meldingsprogram å annbefale?

    Digger PulseSMS, eventuelt kan du jo se på chomp og textra

     

    Takker. Textra har jeg brukt før og den var jo ok.

  9.  

    Hadde  android 8 og wipet cashen regelmessig. S8 var ikke i nærheten av det jeg opplever s9 som. Synes det er en veldig bra oppgradering.

    Det hørtest merkelig ut. Kanskje noe feil på din S8? :)

     

    S9 er ca. 20% raskere enn forgjengeren, men dette er ikke noe man merker i menyer ol. i all hovedsak i spill eller andre apper som krever mye cpu.

     

    Det var såvidt jeg vet ikke noe feil med min S8+, men synes at S9+ er mye smoothere og som sagt, kameraet er jo helt rått. 

  10.  

    Telefonen er jo mye smoothere

    Det synes du bare pga du har nettopp fått en helt fersk telefon :)

     

    S9+ blir også treg på sikt når man installerer alt mulig rart av apper osv.

     

    Hadde du installert Android 8 og kjørt en restore av S8 så hadde du nok ikke merket noe forskjell ;)

     

    Men ja, kameraet på S9 er noe bedre i mørke mtp kvalitet.

     

     Hadde  android 8 og wipet cashen regelmessig. S8 var ikke i nærheten av det jeg opplever s9 som. Synes det er en veldig bra oppgradering.

  11. Jeg gikk fra S8+ til S9+ og kan ikke skjønne at folk mener det bare er en liten oppgradering. Telefonen er jo mye smoothere og kameraet er jo helt rått, men når det er sagt, så føler jeg at denne har dårligere dekning enn S8+ hadde. Har også opplevd at en kompis har prøvd å ringe meg et par ganger og kommet rett på svareren min. Har Telia. Tok et par bilder ute i går kveld 19.35 

    post-130952-0-65402100-1520767836_thumb.jpg

    post-130952-0-55466300-1520767853_thumb.jpg

    • Liker 1
  12.  

     

    Fått min Oreo oppdatering. Lastet den ned og innstallert den. Men mobilen min starter og optimaliserer appene. Starter om og om igjen igjen .  Noen ganger starter  den på app 34 og teller opp til 84 for så å stå å blinke med samsung i 3 min ca for den starter og opptimaliserer apper igjen. Andre ganger starter den på f.eks 43 og går til 64 og samsung merket blinker igjen.

     

    Har holdt på slik i to timer nå.   Noen forslag ?

    Det står litt om det på itavisen. I kommentarfeltet. Flere som opplever det, men noen mener at det kan fikses ved å starte telefonen i "sikker modus" og slette cachen. Hvis ikke det går, kan man vist wipe telefonen, men da mister du alt. Les på itavisen i kommentarfeltet under oreo oppdateringen.

     

    Prøver det.    Holder strømknappen, Bixby og volum opp knappen inne men ingen ting skjer.   Holder jeg strøm og volum ned starter den bare på nytt men går i samme loopen.

     

    Da vet ikke jeg. Har du prøvd å høre i det andre kommentarfeltet? (itavisen)

  13. Fått min Oreo oppdatering. Lastet den ned og innstallert den. Men mobilen min starter og optimaliserer appene. Starter om og om igjen igjen .  Noen ganger starter  den på app 34 og teller opp til 84 for så å stå å blinke med samsung i 3 min ca for den starter og opptimaliserer apper igjen. Andre ganger starter den på f.eks 43 og går til 64 og samsung merket blinker igjen.

     

    Har holdt på slik i to timer nå.   Noen forslag ?

    Det står litt om det på itavisen. I kommentarfeltet. Flere som opplever det, men noen mener at det kan fikses ved å starte telefonen i "sikker modus" og slette cachen. Hvis ikke det går, kan man vist wipe telefonen, men da mister du alt. Les på itavisen i kommentarfeltet under oreo oppdateringen.

×
×
  • Opprett ny...