Gå til innhold

Layn

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Layn

  1. Å delta i terrengritt uten aktiv-lisens koster rundt 200-lappen får hvert ritt og fant ut at en aktiv lisens(UCI-lisens) ville bli endel rimeligere hvis man deltok i flere ritt, men at man måtte bestille igjennom sin egen klubb igjennom KlubbenOnline systemet.

     

    Så det jeg da lurer på er om det er mulig å bestille aktiv lisens uten medlemskap i en sykkelklubb/klubb med sykkelgruppe?

  2. Er det noen som har lest noen Jo Nesbø bøker ?

     

    Ligger noen hjemme her (Snømannen, Hodegjegerene og Frelseren). Har funnet ut at jeg må prioritere litt, så rekker ikke lese alle... Ikke med det første hvertfall :blush:

     

    Jeg har i hvert fall lest 1 og 2(flaggermusmannen og kakkerlakkene), holder på med frelseren for øyeblikket..

    Anbefaler Jo nesbø, spesielt frelseren av de jeg har lest..

  3. Jeg synes du skal slutte å poste her på forum og hele tiden tenke på hva som er best og værst osv.. Ikke kom med unnskyldninger om at du ikke har fått mulighet, du vet du bare lurer deg selv;)

     

    Suck it up, gå rett bort til hun med en gang du ser hun og improviser derifra... Bedre å hoppe uti det kalde vannet enn å stikke foten nedi for å kjenne på temperaturen:P

  4. I denne tråde er det noen som påpeker at å fjerne lekser så vil det øke mengden av innhentet kunnskap..

    Ut ifra mine erfaringer er saken nok heller nærmere motsatt, fordi fra min skole og andre jeg kjenner på andre skoler er det faktisk hjemme hvor man lærer ting(altså ved å gjøre lekser)...

     

    På skolen sitter man bare å fjaser og ofte er det mer eller mindre råtne lærere som kan relativt lite. Det er da nemlig viktig med lekser som gjør at faktisk må jobbe med stoffet, hjemme i rolige omgivelser uten masse bråk hjemme..

    Som elev selv hvis jeg tenker rent kunnskapsmessig(selv om det ikke er realistisk) er det bedre med mere selvstudier hvor mange lærer mye mer i motsetning til en lengre skoledag;)

     

    EDIT: Forresten så er gruppeareid(med mer enn 2 personer) noe jevlig tull og det eneste man får ut av det er rent sosialt, altså kos.

  5. du tenker akkurat som en typisk ungdom på ungdomsskolen.. livet går ikke under om du kommer dårlig ut med noen på ung-skolen..

    Sannsynligvis får du en helt anne vennekrets neste år og utover. Stol på meg

    Det værste som skjer er at du må "pine" deg gjennom 4-5 måneder, men må jo være noen andre du kan henge med i den tiden?

     

    EDIT: med mindre du bor utpå landet, hvor alle går i samme klasse i 13 år...

  6. Koster faktisk bare 499,- på platekompaniet og hvis man da trekker ifra hundrelappen er man nede i en 400, noe som funker fett for meg (Y)

     

    EDIT: står 16+ på www.platekompaniet.no, så virker forresten ikke ut som om det er 18+ ;)

  7. Kjøpte AC før ikveld, utrolig fett spill! Det er 18+ ja, men bare kjøp på spaceworld, de gir jo beng i aldersgrenser!

     

    Men faen, måtte punge ut med 650, det er altfor dyrt fort et spill ass!

     

    så sant, så sant.. 650? var det på spaceworld?

    Tenkte jeg skulle kjøpe i morgen på platekompaniet med 100kr rabattkupong, men kan fort bli endel dyrere hvis de ber om leg:(

×
×
  • Opprett ny...