Gå til innhold

stonebro

Medlemmer
  • Innlegg

    904
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stonebro

  1. Skaff PS+ om du er av typen som uansett impulskjøper nye spill innimellom. Kvaliteten på det du får med PS+ har vært imponerende det siste året.

     

    Anbefalere Spec Ops: The Line (nytt spill, bør finnes fremst i butikkhyllene overalt) fremfor f.eks. Call of Duty. Mye, mye bedre.

     

    Enslaved: Odyssey to the West.

    Castlevania: Lords of Shadow.

    Bioshock. Både 1 og 2.

    Uncharted 1+2+3. Spilles i rekkefølge. Du får pakker nå med Uncharted 1+2.

    Resistance 1+2+3. Spilles i rekkefølge.

    Demon's Souls. Dark Souls.

     

    Alt dette må regnes som must.

  2. Er PS+ noe å anbefale?

    Hva er det man egt. får som kan gi valuta for pengene?

     

    Tja. De siste par månedene har flg. vært gratis gjennom PS+:

     

    Infamous 2

    Darksiders

    NFS Shift 2

    Lara Croft GOL

    Oddworld Stranger's Wrath HD

    Trine 2

    Renegade Ops

    Little Big Planet 2

     

    Det er mer enn det også, men det er de jeg klarer å huske. Å jo faen ...

     

    ...Warhammer 40000: Space Marine.

     

    Alt det, gratis, etter å ha forhåndsbetalt 500 kroner for nye 12 måneders abonnement.

     

    Rått, kaller jeg det.

  3. Føler meg helt fjern og distansiert.

    Føles ut som brukerne her ikke eksisterer, men bare er tekst på internett.

     

    Skulle ønske mine oppgaver i livet var å overleve, og kun skaffe mat, drikke og ly.

     

    I dette bakvendte samfunnet er disse primære behovene allerede tatt hånd om.

    De primære behovene EKSISTERER altså ikke fordi man aldri virkelig får kjenne driften og lysten etter dem.

    Resultatet: Dyp langvarig depresjon som sitter helt i rota av ens eksistens, og aldri går vekk.

     

    Det er ikke så ille å være tørst, å fryse, eller å sulte.

    Det er ille når flammen og gløden sakte men sikkert svinner, fordi den sosial kondisjoneringen som har pågått hele livet tar innpå en og vrenger sjela til et uskyldig stakkars menneske som aldri ba om å bli født.

     

    Det er ikke min depresjon eller pessimisme som må kureres, det er samfunnet som må forandres. Jeg kan muligens flytte...

     

    Trøst deg med at du har helt rett.

    • Liker 4
  4. Heisann og hoppsann, for et par år siden hadde jeg en LOTRO-konto m MoM og Mirkwood-utvidelsene, som jeg kjøpte på billigsalg. Spilte ikke noe særlig, og har fulgt med såpass lite at jeg ikke fikk med meg switchen til Turbine og F2P-modell før, eh, nå.

     

    Problemet er at jeg finner ikke igjen den gamle codemasters-kontoen min, og dermed virker det som om all info om at jeg faktisk eide begge utvidelsene har gått tapt.

     

    Ellers lurer jeg på om det stemmer at jeg faktisk må BETALE, ekte penger, for å få fatt i et ridedyr f.eks. nå etter switchen til oh lol microtransactions?

     

    Ikke spesielt glatt løst av Turbine dersom de i praksis har sletta det jeg hadde i Codemasters-tiden bare fordi jeg ikke har fulgt med på en stund.

  5. Skammelig å si det, men jeg biter hånda av den som tilbyr en uavgjort her.

     

    Å ikke starte med Valencia i årets desidert viktigste kamp er forresten en jævla skam. Hva faen har Park gjort denne sesongen for å fortjene noe som helst?

     

    Park har tre lunger. Jobber noe helt sinnssykt.

     

    Er ikke liker sikker på at Valencia klarer å stå frem skikkelig mot Citys sterke forsvar og defensive midt. Selv Nani sliter her.

  6. Ser jo nesten daglig i aviser at det "skrikes" etter folk i offshore industrien, både på her i Norge og utlandet. Er jo mye som skjer utenfor Brasil fortiden. Er det noen som har forslag til firmaer i utlandet man kan søke til? Og er det noen som har erfaringer med å jobbe turnus utenlands?

     

    Ja, det skjer mye i Brasil, men en jobb der kan du sannsynligvis ikke få. Brasilianerne gjør i praksis det samme som Norge gjorde - de låser ut mye av utenlandske selskaper, og krever en høy prosent av brasilianere i enhver bedrift som vil operere på brasilianske felter. Vi snakker om tall i området 70% med brasiliansk statsborgerskap, og disse må være fast ansatt i firmaet.

     

    Samtidig mangler de enormt mye spesialkompetanse, og er avhengige av erfarne folk utenfra. Men da må du nok ha noen års relevant offshore-erfaring først.

     

    Da er det nok bedre muligheter på norsk sokkel. Foregår mye her også. Statoil har vel nettopp leid en 13-14 nye rigger, både til produksjon og exploration, så de trenger definitivt folk.

     

    Så ja, det "skrikes" etter folk til offshorejobber i avisene. Det hadde derimot ikke vært noe problem å fylle stillingene hvis man hadde ansatt hva som helst, så her er det erfaring som teller. Ingeniører spesielt er det stor mangel på i så godt som alle selskaper innenfor drill og rig nå. Men det er også mangel på erfarne folk i operatørstillinger, så veien frem til operatør offshore er nok kortere nå enn den har vært på en god stund. Er du ingeniør kan du gå rett til driller på under 2 år hos de fleste.

     

    Tror ikke dette forumet er det beste stedet å spørre. Prøv heller over hos TU (Teknisk Ukeblad). Lurer på om offshoreforum.no har blitt lagt ned. Ellers hjelper det alltids å oppsøke bedrifer og spørre.

  7. Du kan umulig være seriøs, se klippet en gang til og hvis du fortsatt mener at det er soleklart rødt tror jeg du ser klipp fra feil kamp. Har forløpig ikke hørt en eneste ekspert si noe annet enn at det var feil. Det var en veldig god takling spør du meg, han treffer ballen med siden av foten.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=QOKmHFSvrRU

     

    Hvem er "ekspert" i denne konteksten egentlig?

     

    Noldusene i Viasatstudio?

     

    Nok en gang; man setter ikke inn en slik takling for å ta ball. Intensjonen er å stoppe Nani, og om det ryker en legg eller et korsbånd i samma slengen, så får det bare være.

    • Liker 2
  8. Har nå sett episoden med Kompany her: http://footyroom.com/manchester-city-2-3-manchester-united-2-2012-01/

     

    Fra det som må være dommerens synsvinkel(? - 1:25), så kan jeg forstå hvorfor han drar opp det røde kortet. Fra alle andre vinkler ser det ut som en klokkeren takling...

     

    To strake bein inn, alle knotter opp, langs bakken.

     

    Bare tilfeldigheter, og Nani's reflekser, gjør at han treffer ball og ikke Nani. Om du ikke tror på det, kan du ta deg en tur ut i hagen, ta rennafart, og takle en busk på samme måte. Særlig kontroll på beina har man ikke. Man takler slik for å stoppe en mann, ikke for å ta ball.

  9. Står ingenting om "naturlig stilling" i fotballregelverket, gjør det det?

     

    Tenker da på situasjonen hvor City vil ha hands. Før i tiden ble det kalt viljehands, og det er det samme som gjelder i dag. Jeg blir sprø av all fokuset på "hånd i naturlig stilling". Alt er for faen naturlig når man løper rundt som gale hunder etter en liten kule.

     

    Ballen går via låret, spretter i bakken, og opp i hånda, alt i løpet av et halvsekund.

     

    Drøyt å kalle det viljehands. Helt riktig avgjørelse av dommer.

×
×
  • Opprett ny...