Gå til innhold

Raytee

Medlemmer
  • Innlegg

    341
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raytee

  1. Hei, har kjøpt ny PC (https://prisguiden.no/liste/127128), men har problemer med og koble på 2 skjermer.

     

    Jeg vet at begge skjermene fungerer, men jeg får de bare til og fungere på 1 DVI utgang på det nye skjermkorte.

    Skjermene er VGA så jeg bruker VGA til DVI overgang men det skal vel ikke være noe problem ettersom det var det jeg gjorde på min gamle PC?

    Når jeg går innpå Catalyst driver software og trykker ''Detect Display'' Så blinker den éne skjermen svart i 1 sec, så skjer det ingenting.. Finner bare 1 skjerm.

     

    Etter jeg hadde funnet ut av dette jeg ringte til butikken jeg kjøpte skjermkortet fra og snakket med de, de anbefalte at jeg sendte skjermkorte inn for å bli feiltestet. De fant ingen feil og fikk begge utgangene til og fungere. Imenst jeg ikke hadde skjermkort så brukte jeg skjermkortet som er innebyggd i hovedkortet, 1 skjerm bare for jeg hadde ikke DVI-D overgang til skjermene (Hovedkortet har 1 DVI-D og 1 VGA utgang.) og det funket, men etter jeg satte inn skjerkortet igjen så fungerte ikke den lengere heller.

     

     

    Oppsummering, Skjermene fungere bare på 1 av 2 DVI utganger og det innebyggde skjermkortet i hovedkortet fungere ikke når skjermkortet er i PC'en.

     

    Jeg har ingen peiling på hva jeg skal gjøre, noen som vet noe jeg kan prøve?

    Takk på forhånd

     

    Edit1: Jeg bruker windows XP og butikken som testet det brukte windows 7.

  2. Så jeg skal bestille ny PC (https://prisguiden.no/liste/127128) og trenger hjelp med valg av PSU.

     

    Jeg har http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=378250#extra . Lurer på om jeg kan bruke den istedet for og kjøpe https://prisguiden.no/produkt/corsair-tx-750w-v2-144982 .

    Jeg tror det skal gå fint men jeg er ikke helt sikker så jeg syntes det er best og spørre.

    Og om noen har noen kommentarer om oppsett så er det bare og komme med de.

     

    Takk.

  3. Jeg er forvirret. Hvordan vet de hvem som eier PC'en som datan kommer fra?

    Selv bygget PC med pirat OS / OS som ikke er registrert på eget navn så kan de vel ikke finne ut hvem som eier PC'en datan komer fra? :S

     

    ISP'ens regler holder som vanlig abonnement-eieren ansvarlig for det som skjer på linjen. Med andre ord, så er det opp til eier av abb. å bevise at det IKKE var han... Tipper politiet har en ganske lignende holdning til det spørsmålet.

    Kan skylde på at noen brukte linjen min som proxy?

  4. Har lett veldig lenge etter Razer Diamondback 1st Generation nå men finner bare 3G versjonen. Så lurte jeg på om det er forskjell på formen på de musene? Noen som har prøvd begge? Og om de fortsatt er i produksjon eller må jeg kjøpe nokk til og ha resten av livet? xD Digger den musen, hatt den i rundt 6 år nå og den begynner og bli veldig slitt=(.

     

    Takker for svar =D!

  5. Har akuratt det samme problemet, hatt det i 2 år nå sirka. Jeg er tror det er skjermkorte mitt som gjør det, for når den ikke vil starte så er det skjermkort vifta som går som om den skulle prøve og fly xD. Og den fryser når jeg spiller spill som krever litt fra skjermkortet, etter en liten stund så begynner det og blinke svart også blir skjermen bare svart. Jeg bare restarter den helt til den starter.

     

     

    Edit: Kan hende det er CPUen min også, PC'en frøs for rundt 1 time siden og da fikk jeg opp Alt+Ctrl+Delete og det sto at CPU kjørte på 100%. =S

  6. Liker spillet så langt, men får ikke til og spille online skikkerlig. Finner veldig lite folk, av og til starter helt fint men etter 1-2 min så står det at alle som er i ''has left the session''. Noen som vet hva jeg kan gjøre for og fikse dette? Spiller på PS3.

×
×
  • Opprett ny...