Gå til innhold

belte90

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av belte90

  1.  

    Har det helt på samme måte, finner 3-4 ganger i året temaer jeg bare MÅ vite alt om og bruker gjerne 2-3 måneder på å lese/se alt av materiale jeg kan finne om det. 

    Typisk ting jeg har sett på i det siste:

     

    - Mekaniske urverk og hvordan disse lages

    - Hvordan atombomber fungerer

    - Oldtidens matematiske gjennombrudd.

    - Sonar fra hvordan det startet til hvor det er i dag. 

    - Gamle teknikker for våpensmeder

    - Hvordan oljereservoarer tappes effektivt.

    - Fysikken bak helikopter og hvordan et menneske klarer å kontrollere et helikopter.

     

    the list goes on...dama mi synes jeg er sprø, jeg synes bare jeg er en naturlig nysgjerrig person. Hvis man ikke er nysgjerrig på hvordan verden fungerer er man bare en klatt som ser på kardashians spør du meg.

     

    Anonymous poster hash: ac82f...38e

     

     

    Åj, her var det mange interessante temaer! Kanskje litt høyere nivå på disse temaene enn hva jeg vanligvis ville klikket meg inn på, men absolutt et par av de jeg skal sjekke ut :) Takk!

  2. Hei,

     

    visste ikke helt hvor jeg skulle poste denne tråden, men endte opp her.

     

    Noe av det beste jeg vet, er å komme over temaer som gjør at jeg kan sitte i timesvis og lese artikkel opp og artikkel ned, fordi det er sykt spennende! Det kan være alt fra temaer om kjærlighet og sex til artikler om verdensrommet.

     

    Dessverre er det sjeldent jeg kommer over sånne altoppslukende temaer. Derfor lurer jeg på om det er noen her inne som har forslag til temaer, artikler eller andre ting som har fått dere til å bli sittende og nistirre på skjermen?

     

    Synes spesielt det er spennende med ting som normalt ikke snakkes høyt om - tabuemner.

     

    Forslag? :)

  3. Dra på en fest hun skal på. Dra på stranden som hun pleier å være på eller noe lignende. Ikke bombander hun med meldinger, da kommer hun til å gå lei. Ikke vær den som sender melding først hver gang. Da vil hun bli nysgjerrig og lure på om du ikke er så interessert som hun trodde, dessuten liker vi jenter gutter som er kostbare. Slik at vi kan løpe etter dem. Så ikke gi alt av deg selv.

  4. Kjærlighetssorg må være det værste i verden, mener nå jeg. Det er nå man virkelig trenger de ekte vennene sine. Å være alene gjør tingene væree, dra ut og finn på ting. Og snakk mye om det med venner, siden du er gutt er det beste kanskje å snakke med en jentevenn om dette? Hun kan også kanskje gi svar på spørsmål du lurer på om jenters følelser. Ikke snakk til hun eller ta kontakt med hun først før det har gått en god stund. Alle trenger tid til å tenke, og følelsen av å bli avvist, eller få en lite hyggelig melding tilbake er kanskje det aller værste, og vil iallefall ikke hjelpe på sorgen. Å prøve å få hun tilbake er bare dumt, hun har gjort det slutt, og da er det faktisk slutt. Et forhold som har vart i 2 år er sterkt, og man kjenner hverandre godt. Derfor vil ingen gjøre slutt uten at de er helt sikre på beslutningen sin etter så lang tid.

    Lykke til, sjokolade, venner og familie hjelper! Og å gråte, skrike og sparke i veggen.

  5. Hvis man starter med en slik "krangel" Jo, nei, jo, nei Kan du være helt sikker på at jenta ikke kommer til å forandre mening, da dummer hun seg jo utrolig mye ut, hvis hun først har sagt nei, og så takk. Så det er det liten vits i. Hvis jenta sier nei, jeg er ikke det, og du bare sier ok, kommer jenta til å føle seg dum. Om du sier til en jente at hun er pen, og hun sier nei. Er det beste å si "jeg synes det" Og ikke snakke mer om det.

  6. Snill og søt er BAD.

     

    Les signaturen min..

     

    Når jeg var liten så ville jeg ikke være søt.. Jeg ville være tøff! Sånn er jeg enda og jeg håper alle andre mannfolk vil det samme.

     

    Det der feminine, sosse opplegget tar snart helt overhånd. Er dritt lei av å se "gutter" fly rundt i Bjørn Borg pysjbukse.

    8725772[/snapback]

     

     

    Sosser er fine, de også:) Men det fineste er gutter med egen stil.

  7. No e da fleire måna sio eg hadde dama sist.. koffor da? =P

    Før va alle ute itte meg.. !? :p SVAR ! =D

    8723514[/snapback]

     

    Det kommer jo ann på så mange ting, en grunn kan være at når en blir eldre satser man mer på ordentlig forhold, og blir ikke sammen med en person bare for å bli sammen med noen. Og å ikke ha kjæreste på flere måneder er ikke uvanlig! Samme hvor kjekk/pen en er.

  8. Har prøvd alt fra umodne fjortiser og sosser til gothere og modne damer på over 30 :p

    8723516[/snapback]

     

    Ja, da kan det heller høres ut som problemet er at du er desperat. Det er jo ikke meningen å gi brev, synge sanger osv til alle verdens damer:p Bedre å først finne den rette, bli kjærester, for så å gjøre disse romantiske tingene:) Hvorfor bruke krefter på dikt til en dame du ikke vet har de samme følelsene for deg som du har for hun?

  9. Kjærlighetsbrev: Funka dårlig.

    Vanlig brev: Funka dårlig.

    Ode til jenta: Funka dårlig.

    Random lovesong: Funka dårlig.

    Dikt: Funka heller dårlig.

     

     

    Funker dårlig å være romlemantisk når det ikke biter på noen av jentene, for "alle" her vil ha drittsekker med store tisser, harry oppførsel og bedriten væremåte og musikksmak.

    8719721[/snapback]

     

    Kanskje du liker feil jenter?;)

  10. I det hele tatt mener jeg at en kvinne (der resten av kroppen også er noenlunde "velordnet") med både pupper og rumpe er å betrakte som en gudinne. Kvinner er perfekte skaperverk. De er nydelige, selvfølgelig noen mer enn andre, rent utseendemessig (ikke skyt meg!) og bør etter min mening ses  på som det.

     

    Elsker kvinner med både pupper og rumpe.

    De fleste kvinner har begge deler.

    Jeg elsker de fleste kvinner ;).

    8611930[/snapback]

     

    Riktig innstilling vil jeg si:)

    Alle er pene på sin måte.

  11. Hei, Jeg går i 8.klasse og liker ei som går i 6, Hu liker også meg..

    Hu er ikke som alle de andre i klassen hennes, hu er litt mer "moden"

    Så jeg lurer på om 2 år er formye i aldersforskjel?.

    8689856[/snapback]

     

    Jeg husker selv jeg hadde en kjæreste som var to år eldre enn meg da jeg var på samme alder. Det fungerte fint det, men du bør være litt forsiktig og finne ut hvor moden hun virkelig er. Det er jo slittes ikke sikkert hun har kysset en gutt før en gang:)

  12. "Du tenker på?"

     

    Pleier å funke, bare at jeg har det med å overdrive bruken noen ganger.

    8693112[/snapback]

     

     

    Jeg virkelig hater dette spørsmålet "hva tenker du på" fra en gutt du ikke kjenner så frytelig godt. Med kjæreste er det forsåvidt greit, men ikke fra en du er ute med for første gang. Finn heller på spørsmål om hva personen du er ute med liker, om familie, hobbyer, skole, venner osv. Da kan man starte en lengre samtale.

×
×
  • Opprett ny...