Gå til innhold

|CoMMaNdO

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av |CoMMaNdO

  1.  

     

    En base på månen for 30-40 år siden ville nok ha gitt oss mye kunnskap og erfaringer vi idag ikke har.

    Kan du utdype dette? Jeg skjønner ikke helt hvordan vi kunne fått mye kunnskap og erfaring ved å bygge en base på månen, målinger kan vi ta med satellitter og romstasjoner i bane rundt jorda, og vi kan regne på hva vi trenger av materialer for bygninger.

    Teori er å blir teori, man lærer som oftest mye når man setter ting til verks og gode erfaringer er aldri langt unna. Poenget er vel kanskje at ikkje alt er like lett å forutsi og derfor må man erfare for å lære, uansett hvor mye kunnskap og data en sitter med.

    • Liker 1
  2. Da har jeg bestilt meg denne ; http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=460922

     

    Tror den skal duge.

     

    Men har bestemt meg på å prøve å reparere den gamle for morro skyld, er uansett greit å ha en liggende i backup.. Har undersøkt litt og det ser ikke så vansklig ut å bytte ut kondensatorer. Tror jeg skal få det til, morro å prøve uansett. Tenker å bytte de som ser dårlig ut å buler med samme typer. Er det noe jeg bør tenke på ??

  3. Har en strømforsyning ; Mist 1000xhe135cf som er defekt, når jeg trykker på startknappen spinner cpu vifta i ca 0.1 sekund før de stopper igjen. Når jeg har gjort det skjer det ingenting når eg trykker på powerknappen. Om eg tar strømmen fra strømforsyninga ca 5 sekund så går det an å starte igjen, men den stropper like fort som den har begynt.

    Noen som har en anelse om dette kan fikses ?

  4. Ufattelig dårlig? Dette spillet er jo fem ganger så stort som de fleste spill nå til dags, det er da naturlig med flere bugs da. Dessuten skjønner jeg ikke hvorfor det skulle kommenteres. Jeg tror spillet fungerer fint til de fleste, det er bare at folk som ikke får det som de vil er så jævla høylytte.

     

    Siden når er størrelsen en unnskyldning? Piranha Bytes fikk blø for at de beit over for mye med Gothic 3. Med mindre du er en Bioware-fanboy skjønner jeg ikke hvorfor du mener Bioware skal slippe lettere unna enn andre som har utgitt produkter med enorme tekniske problemer. At du ikke anerkjenner at spillet har store problemer fordi du selv ikke har opplevd dem får være din sak, jeg kan jo til sammenligning nevne at jeg opplevde relativt få problemer under Funcom sin AO-lansering selv om den som kjent har gått inn i historien som "tidenes verste".

     

    Når klagestormen er så stor at EA Support kollapser så handler det ikke om "folk som ikke får det som de vil som er jævla høylytte"... Du må inrømme at det er en skandale at spillet ikke har en funksjonell brukerstøtte 14 dager etter lansering. Og jeg synes det er ille at EA ikke engang har giddet å skrive på Support-sida at de har trøbbel, slik at folk fremdeles sender inn sine henvendelser i den tro at de skal få svar innen 24 timer.

     

    Snart ferdig med min andre playtrough og har ikke opplevd et eneste krasj eller noen bugs..

×
×
  • Opprett ny...