Gå til innhold

Howie-O

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Howie-O

  1. Er det noen bergensere her som har peiling på om det fins noen tilbud for folk som spiller hockey på hobby nivå i Bergen? Litt sånn halvorganisert kanskje, ikke nødvendigivs en klubb, men kanskje en gjeng som samles til faste tidspunkter og spiller, og eventuelt hvor.

     

    Ingen som har peiling. Evt hvor jeg kan spørre?

  2. Er det noen bergensere her som har peiling på om det fins noen tilbud for folk som spiller hockey på hobby nivå i Bergen? Litt sånn halvorganisert kanskje, ikke nødvendigivs en klubb, men kanskje en gjeng som samles til faste tidspunkter og spiller, og eventuelt hvor.

  3. Jeg kjøpte meg nylig et m-audio oxygen 49, så jeg kan lage meg noen enkle basslinjer i cubase jeg kan spille trommer over. Jeg hadde regna med at jeg bare kunne plugge i keyboardet og sette i gang, men jeg får en ekstrem delay fra jeg trykker på tangenten til jeg hører lyden. Jeg lette litt rundt på nettet etter løsninger på problemet, og fant en link til asio4all, som visstnok skal fjerne latencyen. Den gjør forsåvidt det, det har gått fra omtrent 300 m/s delay til 15 m/s, men nå hører jeg ikke lyden. Må jeg skaffe meg nytt lydkort, eller fins det andre løsninger?

     

    Alt annet enn det interne lydkortet er å foretrekke. Men har hørt det går an å få ok resultater med asio4all.

     

    Det er å sjekklista da, har du valgt den nye drivern i cubase, er noe muta i lydkortets mixer, alt ok med rutinga i cubase osv

     

    jeg er relativt fersk i cubase, så jeg regner med at alt står som det gjør ved default settings. eneste jeg har gjort er å skifte til asio4all i device setup. da forsvinner lyden, hvis jeg setter tilbake til "asio directx full duplex driver" så får jeg tilbake lyden, men da sliter jeg med delayen. Hvor finner jeg mixeren til lydkortet?

     

    jeg har lest andre plasser at det skal gå an å skifte på noe buffer size eller noe sånt som skal redusere delayen betydelig, men jeg har så langt ikke klart å finne ut av det heller.

  4. Jeg kjøpte meg nylig et m-audio oxygen 49, så jeg kan lage meg noen enkle basslinjer i cubase jeg kan spille trommer over. Jeg hadde regna med at jeg bare kunne plugge i keyboardet og sette i gang, men jeg får en ekstrem delay fra jeg trykker på tangenten til jeg hører lyden. Jeg lette litt rundt på nettet etter løsninger på problemet, og fant en link til asio4all, som visstnok skal fjerne latencyen. Den gjør forsåvidt det, det har gått fra omtrent 300 m/s delay til 15 m/s, men nå hører jeg ikke lyden. Må jeg skaffe meg nytt lydkort, eller fins det andre løsninger?

  5. Heisann.

     

    Jeg har en Compaq Presario Cq60 laptop som jeg har hatt et lydproblem med, helt fra jeg fikk den. Stort sett virker lyden som den skal og er klar og fin. Men i perioder så begynner det å tulle. Lyden blir plutselig veldig lav og utydelig (skurrete), på en måte som lyden fra høytalerne eller headsettet hvis du ikke har satt jacken helt inni. Det er vanvittig irriterende. Det skjer som oftest når lyden er relativt lav. For eksempel når jeg hører på en sang og det går fra et parti med mye lyd over til et rolig, når det livner til igjen i sangen så blir lyden klar og fin igjen og.

     

    Jeg hadde vært utrolig takknemlig for hjelp og kommentarer. Dette begynner å gå meg på nervene.

×
×
  • Opprett ny...