Gå til innhold

simenl0707

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simenl0707

  1. Hei! Har nettopp fått tilbake U8800 fra reparasjon, der de byttet hovedkortet. Nå fungerer ikke kameraet (det funket før jeg sendte den inn). Når jeg prøver å åpne kameraet får jeg opp denne meldingen "kamerafeil - kan ikke koble til kameraet "

     

    Er det noen som helst måte jeg kan fikse dette på? Kan eventuelt en 2.3 oppdatering løse problemet, eller må den rett inn på reparasjon IGJEN?

  2. Hei,

     

    er det noen her inne som har erfaringer med de litt billigere nettbrettene? Tenker da på nettbrett som for eksempel disse:

     

    http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=5418935

     

    http://www.netshopxl.no/PartDetail.aspx?q=p:4131036

     

    Har aldri prøvd et nettbrett, men forstår jo at disse to modellene ikke vil være i nærheten av Ipad/Galaxy etc. Hva får man egentlig for den prisen man betaler for de billigere nettbrettene? Hva er det det de er dårlige på kontra de dyre modellene? Har litt lyst på et nettbrett, men gidder ikke bruke 4-5 laks på noe jeg egentlig ikke har noe kjempebehov for.

     

    Håper noen kan komme med noen gode svar og anbefalinger

     

    :)

  3. Etter et par ukers bruk sitter jeg igjen med ca dette førsteinntrykket:

     

    +

     

    * Stor og skarp skjerm, med veldig god respons.

    * meget fornøyd med designet, synes den ser penere ut enn jeg hadde trodd på forhånd. I tillegg ligger den svært godt i hånden med sine runde kanter.

    * svært rask i bruk, føler ikke at det lugger noe når jeg går igjennom menyer og åpner programmer.

    * Positivt overrasket over Wi-fi, tatt i betraktning at mange her inne har klaget på det, min telefon kjører knirkefritt på min dir-655 router.

    * Kult med flash-player i nettleseren, og det fungerer perfekt i praksis

     

    -

     

    * Batteritiden er i grenseland for hva som kan irritere meg. Lades hver kveld/natt

    * Kameraet var særdeles skuffende.. Er en 2-3 sekunders ventetid fra du trykker til bildet blir tatt (i løpet av den tiden kan jo hele "øyeblikket" du prøver å fange være over). Synes heller ikke bildene blir særlig bra

    * Video skuffer meg også kraftig, det hakker så mye at hele opplevelsen blir ødelagt

    * Telefonen slår seg av innemellom, dette skjedde bla. midt i en telefonsamtale. Særs irriterende.

    * Litt svak lyd i mikrofonen under telefonsamtaler (motparten hører meg ikke alltid like bra)

     

     

    Totalt sett er jeg meget fornøyd med telefonen, og selv om jeg finner endel minuser ved den, klarer ikke det å ødelegge inntrykket av at dette er VELDIG mye telefon for pengene!

  4. Noen som kan anbefale noe alternativ til bilde-galleri? Har Huawei Titan med 3D galleriet som standard, men har klart å surre det skikkelig til:

     

    Jeg satt og surfet litt på market place, da jeg plutselig kom over "Gallery 3D".. Jeg lastet det ned, og startet det opp, og fant med en gang ut at det kun var det samme bildegalleriet som er standard på telefonen (Huawei Titan U8800). Så gjorde jeg den genistreken at jeg trykket på avinstaller i "programmer" i market place, fordi jeg ikke ville ha dobbelt opp med en applikasjon jeg allerede hadde fra før.. Det som skjedde da var at miniatyrbildet til "Galleri" ble borte i menyene, og nå er det bare et slags "default" bilde av et kamera, og i menylisten så heter det ikke lenger "Galleri" men det står bare "false" under..

     

    Galleriet i seg selv fungerer som før, men er mildt sagt irriterende at jeg ikke har det riktige ikonet (det harmonerer liksom ikke med resten). Har prøvd det meste, men finner ikke ut hvordan jeg kan få det tilbake slik det var før..

     

    Eneste måten jeg kommer på i farten er å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillinger, men det er ganske uaktuelt med tanke på hvor mye tid jeg har brukt på å sette opp og fikse diverse ting.

     

    Noe hjelp å få?

  5. Er det noen som vet om det går an å forandre på miniatyrbildene i menyene?

     

    Jeg satt og surret litt på market place, da jeg plutselig kom over "Gallery 3D".. Jeg lastet det ned, og startet det opp, og fant med en gang ut at det kun var det samme bildegalleriet som er standard på telefonen. Så gjorde jeg den genistreken at jeg trykket på avinstaller i "programmer" i market place, fordi jeg ikke ville ha dobbelt opp.. Det som skjedde da var at miniatyrbildet til "Galleri" ble borte, og nå er det bare et slags "default" bilde av et kamera, og i menylisten så heter det ikke lenger "Galleri" men det står bare "false" under..

     

    Galleriet i seg selv fungerer som før, men er mildt sagt JÆVLIG irriterende at jeg ikke har det riktige ikonet (det harmonerer liksom ikke med resten). Har prøvd det meste, men finner ikke ut hvordan jeg kan få det tilbake slik det var før..

     

    Noen som kan hjelpe meg..?

     

    (Eventuelt, er det noen som vet om noen gode alternative gallerier fra market place?)

  6. Er det bare jeg som opplever at mikrofonen i telefonen er svak? Ved gjentatte telefonsamtaler har jeg fått "Hæ?" og "Hva sa du?" flere ganger fra de jeg snakker med, og jeg snakker ikke spesielt lavt i telefonen (Var aldri et problem med min gamle telefon)

     

     

    Finnes det noen mulighet for å skru OPP lyden på mikrofonen?

  7. Jeg har lastet ned gingerbread tastaturet og synes det er det beste tastaturet jeg har prøvd så langt.. Men savner at det kan gjette ord og auto-correct. finnes det noen norsk ordbok til dette tastaturet? (kan jeg evt bruke norwegian dictonary som man bruker til det skandinaviske tastaturet?)

  8. Har et lite problem som jeg lurer om noen kan hjelpe meg å løse..

     

    Hvordan bytter jeg standardnettleser?

     

    Det ligger som kjent 3 ikoner nederst på alle skjermene, telefonliste, hjem-knapp og internett. Første gang jeg brukte hurtigtasten til internett fikk jeg opp spørsmål om jeg ville bruke nettleseren som kom med telefonen eller om jeg ville bruke opera mini. Jeg huket av på nettleseren som følger med telefonen og "bruk denne som standard nettleser". Nå angrer jeg og vil bruke Opera Mini som standard istedenfor, men finner ingen ut hvordan jeg skal forandre på dette..

     

    noen som kan hjelpe meg?

  9. Fikk RROD her om dagen. Registrerte det på microsoft sine sider og sitter nå med mail, med UPS-returns etiketter. Men hvordan fungerer egentlig det her? skal jeg pakke xbox i en random eske med papirene i esken, eller skal de teipes på utsiden? og har jeg forstått det riktig i at jeg må selv levere den hos UPS?

     

    Pakk den forsvarlig inn selv, finn en passende eske (original esken kommer ikke i retur om den blir brukt). Ring UPS eller bestill henting via web. (Ringte dem i går, min hentes i dag. Pakket godt inn i bobleplast her.)

     

    UPS kommer med egen plastlomme til papirene.

     

    holder det å pakke den inn i bobleplast? eller har du en eske i tillegg?

  10. Jojo, ser poenget, men tror ikke dette blir aktuelt for meg :) Det som er lame er at jeg må skaffe eske selv, for UPS skal ha konsollen ferdig pakket i det de kommer (ifølge microsoftduden tok det så lang tid for dem å vente på at folk pakket den ned når de kom, så nå må folk ordne det selv...) :thumbdown:

     

    Er i samme situasjon selv nå, skal sende inn min på mandagen som kommer. Kiipt å printe ut og skaffe innpakning selv.

    Edit: Har du sendt inn din?

     

    Hva slags type innpakning er det snakk om da, holder det å finne en random pappeske og teipe litt?

    Seriøst folkens? Siste UPS var å hentet min tok det maks et par minutter å fra jeg åpnet døren til han kjørte. Esken så ut til å være designet for 360, det og sende en 360 i en random eske høres veldig uforsvalig ut, nesten så jeg ikke tror på det.

     

    jeg synes også det høres veldig rart ut, men er lenge siden jeg fikk rrod sist, mulig de har forandret på det..

  11. Jojo, ser poenget, men tror ikke dette blir aktuelt for meg :) Det som er lame er at jeg må skaffe eske selv, for UPS skal ha konsollen ferdig pakket i det de kommer (ifølge microsoftduden tok det så lang tid for dem å vente på at folk pakket den ned når de kom, så nå må folk ordne det selv...) :thumbdown:

     

    Er i samme situasjon selv nå, skal sende inn min på mandagen som kommer. Kiipt å printe ut og skaffe innpakning selv.

    Edit: Har du sendt inn din?

     

    Hva slags type innpakning er det snakk om da, holder det å finne en random pappeske og teipe litt?

  12. Skal straks hjem på juleferie, og har store planer om å få spilt igjennom en del spill jeg har liggende, på xboxen som står hjemme. Greia er at jeg er interesser i å gjøre dette på min egen gamertag, altså for achievements samt spille litt over Xbox live.

     

    Er det da jeg skal bruke "recover gamertag"? (har overhodet ikke satt meg inn i hvordan dette fungerer, så fint hvis noen kan oppklare)

     

    Eller er det bare å ta med harddisken hjem?

     

    håper noen kan hjelpe :)

  13. vurderer å kjøpe meg en LG KC 550 fra England (via ebay), og har fått bekreftet av selgeren at mobilen er "unlocked" slik at den vil fungere på norske nettverk.

     

    det jeg lurer på er om telefonen vil komme med norsk språkoppsett (æ,ø,å)? Er dette noe som er standard fra produsentens side, eller kommer det an på hvilket land en kjøper telefonen fra?

×
×
  • Opprett ny...