Gå til innhold

SpyHunterX

Medlemmer
  • Innlegg

    440
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SpyHunterX

  1. Jeg tror dette kommer til å bli veldig bra selv om jeg ikke er noe fan av WoW combat system men selve verdenen, dialoger med stemmer, holocron chatting og at det faktisk er STAR WARS gjør det veldig interessant. Det at Clone Wars serien gjør det ufattelig bra hjelper ikke lite på det heller. Er vel en av de beste animerte seriene jeg har sett ihvertfall.

     

    Bioware har vel aldri laget et dårlig spill....som jeg kan huske.

    Bare kampsysstemet er nok til at jeg ikke kommer til å kjøpe spillet i første omgang, ei er troa på Bioware superstor etter fatesen DA2. Og jeg har mine tvil om at ME3 kommer til å være noe å hoppe i taket for heller.

    På hvilken måte var DA2 en Fadese?

  2. Jeg ligger som nummer 10 på venteliste til NTNU og jeg kom inn på UiO. Skal jeg svare ja til både UiO og venteliste på NTNU eller bare ja til venteliste på NTNU

    Ventelisteplass hos NTNU betyr i praksis at du ikke kommer inn i år. De tar årlig inn flere enn det egentlig er plass til basert på erfaringer om hvor mange som forsvinner i løpet av den første tiden av studiet.

    Det er jo kjekt og flott det, men jeg vil jo sette meg selv på venteliste uansett, selv om sjansen er liten for at jeg kommer. Og hvis jeg ikke tar helt feil så vil jo jeg ta plassen til folk som sier nei, selv om NTNU tar inn flere enn de har pklass til. Men tilbake til den orginale spørsmålet mitt skal si ja til både venteliste og plassen på UiO eller bare venteliste

  3. Jeg har en oppgradert HP Pavilion a6655 som ikke har i nærheten av den samme ytelsen som tester av pc'er med samme spesifikasjoner og pc'en kræsjer innimellom når jeg kjører spill eller andre 3d programmer. Jeg har disse spefikasjonene og som sagt så er den oppgradert med ny strømforsyning og Grafikk kort.

     

    Prosessor

    Type AMD Phenom X3 8600 / 2.3 GHz

     

    Hovedkort

    Brikkesett type NVIDIA GeForce 6150 SE / nForce 430

    Databusshastighet 1000 MHz

     

    RAM

    Installert størrelse 4 GB /

    Teknologi DDR2 SDRAM

    Minnehastighet 800 MHz

    Minnespesifikasjonkrav PC2-6400

    Produktformfaktor DIMM 240-pin

     

    Strømforsyning

    MIST, 650W

     

    Grafikk kort

    Ati Radeon HD 4850 (ASUS)

     

    Kan det hende at noen av disse delene forårsaker problemet eller er noen av delene rett å slett for dårlige. Hvis det er tilfelle kan dere komme noen forslag for hvilke deler jeg bør ersatte med hva?

     

    Takker for alle svar!

     

    Og hvis dere lurer så ender system kræsjene som oftest opp med å gjøre sånn at skjermen min blir full av striper i forskjellige farger eller så blir skjermen bare svart, men pc'en kjører fortsatt.

  4. Orket ikke å lese igjennom alle postene så ha meg unnskyldt hvis dette blir tatt opp på nytt.

    Det jeg lurer på er om det vil bli et problem å spille som (husker ikke hva de heter) de med "røde øyne" når man spiller multiplayer.. blir det lett å se disse fra lang avstand?

    ISA (de snille folka) har blå lys på uniformen sin så begge har en svakhet når det gjelder synlighet.

     

    EDIT: Ops too late

  5. For min del synes jeg kontrollen er utrolig kul, som det har blitt sagt så er den helt ulik det man finner i COD, bioshock, halo etc... Jeg klarer ikke helt å skjønne hva som er så galt med at spillet skiller seg ut fra andre, når det fungerer helt fint. Har spilt gjennom demoen rundt 20 ganger nå og jeg blir ikke lei :D Håper inderlig ikke at det kommer en patch som gir oss COD4 gameplay, degt er en grunn til at jeg kjøper et nytt spill og ikke spiller de gamle. Det betyr heller ikke så mye om det er realistisk eller ei så lenge det er gøy å spille.

  6. Lol, leste i kommentarene på N4G at det var tredje gangen noen hadde prøvd å få den godkjent for publisering på N4G.

     

    Men frykt ikke, N4G er stappet med PS3 Fanboys, mer enn her i gården, så den blir nok torpedert i kommentarfeltet. :D

    Det var ikke lett å få den opp det skal jeg love deg :!: og får de som luerer så heter den tek.no siden det var en mod som tilslutt godtok den og modererte den. Jeg har virkelig fått noen hyggelig reports fra brukerne

  7. Haha, ble den fjernet? På hvilket grunnlag? Btw, jeg elsker N4G.

    Jeg fikk ingen offesiell forklaring men i følge brukerne og jeg siterer:

    The number of reports, the fact the story already failed twice and the fact this was appoved by a mod should instantly send out warning bells.
    trying to give KZ2 lower meta-score
    Definitely fail.
    this article is obvious flame bait the site is just trying to generate hits by giving a bad reveiw
    Its a fake wtf?
    Do you actually believe this website has a review copy? If so then I believe HipHopgamer, ThebigBag, and all the other underground gaming media sites have them as well. Let's face it they don't have it, pulling random images from the net is pretty easy.
    It is clear from review, that said reviewer has not played the game. At no point has the reviewr gone into any great detail, the review is sparse and the facts are few.
    Written by a bitter fanboy."playstation church" Lmao
    They probably never played the game or just trying to get publicity.
    The site couldn't afford to pay their network provider, what makes you think they were sent a review copy?
  8. Gamer.no slår til igjen..

     

    Gow1 Press Average: 9.5 Gamer.no 10/10

    Gow2 Press Average: 9.5 Gamer.no 10/10

    Resistance 1 Press Average: 8.8 Gamer.no 7/10

    Resistance 2 Press Average: 9.1 Gamer.no 7/10

    Killzone 2 Press Average: 9.5 Gamer.no 6/10

     

    Denne sier det meste, hvis gamer ikke kommer med en uttalelse om at anmeldelsene deres er 100% basert på anmelderens egne meninger og ikke utifra noen standarer, kommer jeg aldri til å ta gamer sine anmeldelser seriøst.

×
×
  • Opprett ny...