Gå til innhold

superku1

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superku1

  1. Hei, jeg er en av de få som spiller TAspring fra Norge, vi er ikke mange....ca. 4 ordentlige aktive folk og noen som tar en tur innom lobbien i blant.

     

    Jeg kan godt forstå at mange har litt problemer eller syns det er vanskelig å få installert spillet på dataen. Det kommer nemmelig ikke i én stor pakke.

     

    Det du får med når du laster ned install filen (regular installer) fra http://spring.clan-sy.com/download.php er:

     

    This installer can provide you with everything you need to play Spring, including the core files, different mods and maps and the TASClient multiplayer lobby client.

     

    Please note that by selecting the mods XTA or BA in the installer you are legally required to own the original total annihilation game. The other mods are free of such content. More release notes can be found here.

     

    This installer can also update your 0.75b2 installation to 0.76b1.

     

     

    Den første delen er installasjonen. Den er grei og oversiktlig, akuratt som et vanlig spill.

     

    Den andre delen er å finne en mod du vil spille (du KAN spille den originale versjonen som følger med, men det er det ingen som gjør). De fleste spiller modden: Balanced Annihilation. Den er, som alle de andre, laget av vanlige personer. ("hvem som helst" kan lage en helt egen mod, men det er ikke lett!).

     

    Det du gjør er å gå på http://www.unknown-files.net/spring/home/ og skriv inn search området : balanced annihilation.

    Da kommer det opp en liste med treff på søket. Let deg frem til den siste versjonen ( nå er det BA 6.0) og last den ned, så legger du den i spring/mods/.

     

    Det siste du trenger nå er baner å spille på, disse finner du også på UF (Uknown Files). bare last ned de banene som du ser du mangler (Dette kommer det mer info om lenger ned :p) og legg dem i /spring/maps.

     

    Da er du klar til å spille! :thumbup:

     

    Det du gjør nå er å starte opp multiplayer lobby for å logge deg inn på servern. Gjør følgende: Start programmet --> Options --> gå til "Account" --> create new account --> godta avtalen --> trykk på den røde knappen øverst i venstre hjørne. Du har nå logget inn på servern! :new_woot:

     

    Da er det bare å sette i gang. I venste top har du chatten, under chatten har du serverne som er hostet (lurer du på hva alle tegna som står på serverne betyr kan du trykke på knappen "help/links" og så på Help. Da får du en grei oversikt over det). På den høyre siden er det en oversikt over alle som er pålogget, nick,afk/ikke afk, og nasjonalitet. Jeg annbefaler dere da å joine en channel som heter #newbie der det går ann å få info og hjelp fra erfarne spillere som er der for akuratt deg! (jeg er der selv).

     

    Jeg legger ved noen videoklipp av spillet for å pirre interessen deres! :p

     

    Dette er min favoritt, syns musikken er helt perfekt for en video som dette http://www.gametrailers.com/player/usermovies/109324.html

    Den er laget av en som kaller seg Pendrokar på TASpring, sangen heter Apocalyptica - Path (Album Cult)

     

    Enda en, av en helt ny mod ( vi utvikler oss hele tiden :p ) er PURE. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/146420.html

    Denne er også laget av Pendrokar.

     

    Hvis du vil ha mer info, gå på youtube, skriv in TASpring, total annihilation spring osv... og sjekk det ut! Beste strategispillet noensinne, unitlimit er på 5000 :o og det er ingen begrensinger på hvor god økonomi man kan få :)

     

    Vi er en hyggelig gjeng og vil bare ha flere med, kunne gjerne tenkt oss en norsk klan hvis dere er interessert.

     

    Prøv det ut, det er verdt det!

     

    Superku

     

    ps: Jeg kommer til å oppdatere denne posten så stay tuned :p

  2. Hei, jeg hadde hatt litt problemer med min PSU noen dager før den "kræsja". Den ville ikke skru seg på og jeg måtte trykke på power-knappen gjentatte ganger + ut og inn kontakten osv før den endelig skrudde seg på.

    Men så satt jeg og spilte nå nettopp og så skrur dataen seg pluttselig av, men ikke helt, lysene i den begynte å blinke (noen lys jeg har som er på frontsiden, ikke neon greier) og viftene gikk av og på osv VELDIG fort + PSU'n luktet svidd, hva har skjedd?

    Jeg er ofte på LAN men har aldri mistet den eller gjort noe som skulle få den til å klikke sånn som det, og hva kan jeg gjøre? jeg kjøpte den fra NETSHOP, kan jeg bare levere den til de? eller burde jeg gå til et lokalt firma som reparerer? må jeg betale? Nå kan jeg ikke ta kontakten i uten at PSU'n gir "pulserende strøm" til resten av komponentene, trenger ikke trykke på power-knappen, bare ta kontakten i så begynner PSU'n å pulsere.

     

     

    trenger hjelp!!

     

    Superku

  3. Ok her kommer sikkert et temmelig teit spørsmål, men jeg er usikker. Når man kjøper Ekte Windows Vista™ Home Premium - norsk...får man med word og sånt da :p ? For jeg kjøpte xp home greier, til min forrige data, og det kom ikke med noe sånt, bare noe "works" ...Jeg vil ha standard word, excel...powerpoint... :) jeg skal nemmelig ha skolepc nå :9 ispiron 1520 :)

     

    Kua!---------------

  4. ok nå ser det ut som jeg har bestemt meg for denne det eneste jeg har endra er batteriet...til 9-volts ting^^

     

     

    si hva dere syntes ..

     

    -litt spilling, trenger ikke full grafikk noe sted.

    -skole(vekt,batteri,programmer...)

     

     

    den er 1000,- billigere enn vanlig!! dette er jo 1/10 av prisen :p eller noe sånt, ikke få meg til å regne prosent/brøk :p

  5. Jeg har sett på denne her Dell Vostro

     

    Jeg syns den ser heeeelt perfekt ut. jeg har modda litt på den, tatt 2.2ghz prosessoren og 9volts batteri, og jeg har tatt vekk service avtalen til den dårligste. da kom den på flotte ---- 8,995.00 kr ------ som jeg syns er SKIKKELIG bra for en pc med de speccsa...8600, 2gig, 160hd

     

    Jeg lurte på hva dere syns?

     

    Skal brukes først og fremst til skole, men også til spilling(WoW...CSS...LOTRO, ingeting trenger å kjøre ultra high, bare kunne kjøre det på medium uten lagg), jeg syns den så veldig god ut i forhold til pris, så jeg lurte på om det er noe dårlig med den som jeg ikke legger merke til ^^.

     

    Hilsen Kua :)

     

    ps: har dere andre forslag eller modifikasjoner av dell pc'r or whatever, post link!

×
×
  • Opprett ny...