Gå til innhold

jodde11

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jodde11

  1. 25. Desember kommer fra den romerske feiringen av Mithras fødselsdag. Mithra var en gud som var populær på samme tid som kristendommen kom frem, spesielt blant soldater. Den er en av religionene som kristendommen har mikset seg med.

     

    Når det gjelder juleblotet så var den litt varierende, avhenging av månesykluser og slikt, men den ble feiret i en periode litt rundt nyttårstider som nå. Med kristningen så bestemte en norsk konge (husker ikke hvilken) at vi skulle feire juleblotet sammtidig som de kristne feiret sin høytid.

  2. Tony Iommi og Geezer Butler fra Black Sabbath er vel innovatorer som kansje absolutt hører hjemme på lista her. De rett og slett satte et skille og gjorde noe helt nytt når de skulle lage "skummel" musikk, Heavy Metal ble jo nesten rett og slett skapt av dem med inspirasjon fra tidligere rock.

    Og Tony Iommi er vel tidenes riffmaker mener jeg å kunne si, til og med forran Jimmy Page. Bare å høre igjennom de første albumene dems for å høre riff som er helt fantastiske.

    (Black Sabbath, Paranoid, Master of Reality, Sabotage, Sabbath Bloody Sabbath, Black Sabbath Vol 4. osv...)

  3. Vet ikke om dette er helt riktige underforum, men satser på det.

     

    Jeg har søkt meg inn på NTNU til høsten. Er sannsynligvis ikke så mange av de jeg kjenner som skal søke seg samme plassen. Så jeg tenkte jeg skulle søke hybel på en av plassene til SIT.

     

    Men det jeg lurer på er, når burde jeg søke? Nå med en gang? Og så så jeg at fristen for hvs man ikke kom inn på skole og for å sende avslag på en bolig er 21. juli.

    Men noen som kan fortelle meg når man får svar om man kommer inn eller ei?

    En annen ting er hvordan man skal søke.

    Trenger rett og slett litt veilednuing angående bolig og slikt når jeg skal studere. ;)

    Håper noen kan hjelpe meg. :)

  4. Virtues: Justice, Discipline, Loyalty, Determination og Valour

    Class: Fervent Rage, Heavy Shield Use, Braced Against Defeat, Winds of the Storm, Stalwart Blade, Eye of the Storm og Improved Rend.

    Legendary: Explosion of Blades, Controlled Burn og Deathstorm.

     

    Mine legendary våpen har også tatt sikte mot AOE! :D

     

    Barstan lv60 Champion Laurelin

     

    Enig på virtues untatt at du burde bytte ut justice, den er crap i forhold til innoscense og dens inkomming melee dmg.

    Heave shield har jeg kun traitet hvis jeg skal bruke, før hadde jeg den på hele tiden for sikkerhetskyld men føler ikke deter nødvendig nå lenger, kansje hvis man kjører mye pug, stalwart blade er kjekk, jeg liker også de bladestorm traitsa + critsingeltarget traitsa og kjører med braced against defeat. Men det er veldig smak og behag.

     

    På legendaries kjører jeg Explosion of blades, controlled burn og fericious strike traiten. Deathstorm er ubukelig syns jeg, klarer å få ut like mye aoe hvis man har ei rekke man følger for å få opp fervour pips fort.

     

    På legendary weapons, kjører jeg fervour dmg og aoe dmg, på runa kjører jeg heal for bracing attack, rend pulse og ebbing ire cd hovedsaklig.

     

    På gearet kjører jeg fullt av blademaster-settet unntatt chest der har jeg ..... som dropepr fra watcher.

    Ringer er narmeleths legacy og riddlers ring, Bracelets er 2 inscidious cuffs og earings er miners steel earing og mentors earing.

     

    Statsene mine er:

    Jodde | Champion | Man

     

    5773 Morale

    2259 Power

     

    555 Might

    516 Agility

    537 Vitality

    127 Fate

    206 Will

    80 Radiance

    371 In-combat Morale Regen

    4758 Out-of-combat Morale Regen

    559 In-combat Power Regen

    2592 Out-of-combat Power Regen

     

    9.7% Melee Crit

    4.6% Ranged Crit

    1.1% Tactical Crit

     

    N/A% Block Chance

    N/A% Block Partial Mitigation

    10.3% Parry Chance

    30.3% Parry Partial Mitigation

    9.8% Evade Chance

    29.8% Evade Partial Mitigation

     

    4.3% Wound Resistance

    1.7% Fear Resistance

    8.1% Disease Resistance

    8.1% Poison Resistance

     

    4291 Armour

    35.0% Common Mitigation

    13.4% Fire Mitigation

    13.4% Frost Mitigation

    15.3% Shadow Mitigation

    13.4% Lightning Mitigation

    24.8% Acid Mitigation

     

    -12.0% Melee Vulnerability

    -2.5% Ranged Vulnerability

    -2.0% Tactical Vulnerability

    17.0% Incoming Healing

  5. Du glemte jo mange omeråder som var nye ette releasen thecrow. :)

     

    Blant annet Barad Gularan, high passes, Helegrod, The Rift, Tal bruinen.

     

     

    Med runekeeper er det bare å spamme ut dpsen i vilden sky så går mobben ned. ;) Men løp gjerne når du gjør det tåler ikke mange slagene. Er ikke bare løpe inn i en flokk å ta litt blade-wall og litt blade-storm så er alt dødt. :)

  6. Jeg vil jo også tro du får utnyttet skillsene mer effektivt med en litt kjappere bow enn en treg en. (uten at jeg har spilt hunter)

    Som champo så bruker jeg axe på main hand på grunn av muligheten for crits ja, men går ikke med 2 axes på grunn av at jeg ikke får ut skillsa i den effektiviteten jeg vil ha da.

  7. Nja.. ikke for en champ som meg ;)

    har ikke med heavy shield lengre jeg, i frykt for og tanke, mener at alle "Material Champions" må komme ut av skapet og rolle Guardian/warden :D

     

    Er sterkt uenig med deg her. Ja champ i sin normale rolle er superior på aoe å er ikke noe annet jeg digger mer. Men glory er utrolig nyttig å bruke mens du dualwielder, få tanke opp all moben å bare krunsje den ned. Klart du kan gjøre det i fervour også, men det blir utrolig stress for healer hvis han ike har med seg mere support. Så glory er utrolig nyttig i mange situasjoner å bytte over på.

     

    Skjold er også kjekt å ha med seg. Som champ så ser jeg det selvfølgelig som min oppgave å "asspulle" så det blir litt utfording noen ganger å litt mere aoe i fighteb. ;) Men må da være klar å ha glory, sudden defence og evt shield i de værste situasjonene klart.

  8. Ta deg noen instnace run i Grand Stairs, kjør som hard mode, men drepe devoted så går det fortere. Da får du ca 1g vær gang + flere tusen item xp og weapon relics, pleier å kjøre det i kin noen ganger. Tar ca 11-12 min med vært run.

     

     

    Nå må du huske at det bare er "pros" som gjør det på 11-12 min :D

     

    Nei det er ikke sant. Du har jo vært med. ;)

  9. Instancene er ganske lette ja. Men de er noe driit å farme, for de er ikke veldig artige alle sammen og noen er litt drøye. (med unntak av når man bruker et par exploits + grand stairs som går fort)

    Vi holder jevnlige runs for at hele kinet skal kles opp mest mulig, å at det ikke bare blir vi som er veldig aktive på instancer hele tiden som blir kled opp. Som også vil virke negativt for osds som har mindre alternativer til grupper mot watcher.

    Jeg liker de gamel instancene Urugaht, CD og Rift meget godt. De nye blir steder man farmer som BG(som jeg ikke liker :p) korte, men lange i forhold hvor mye gøy du får ut av det.

    Foresten noen av de exploitsa jeg håper de bruker lang tid på å fikse. :p Kjekt når du kan ta Dark Delvings med 2-3 mann uten healer. ^^

     

    De nye classes liker jeg veldig godt. Men har ikek skjønt helt hva en Warden har i funksjon ennå, virker mer som solo-class for min del.

     

    En ting som har skjedd i Moria som er helt absurd er at Guardian har fått det vanskeligere å holde aggro. Uansett hvor lang tid du gir ham så tar du aggroen fra ham som champ etterhvert. Så har endt med at jeg har traitet meg så jeg tåler litt mer på grunn av alt for mye aggro-sug som champ i Moria.

×
×
  • Opprett ny...